Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Hunts Point​のグルテンフリーのお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(350)

Aunt Jake's Pasta Experienceの写真
4.9
素晴らしい(839)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日46回予約が入りました。
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Central Park Boathouseの写真
4.6
素晴らしい(975)
価格:非常に高い
• コンチネンタルヨーロピアン • アッパー イースト サイド
本日47回予約が入りました。
Dine with us in the beautifully updated restaurant that reimagines the Boathouse's iconic history and charm. Reviving old traditions and making new ones – we’ve got something for everybody.Monday - FridayLUNCH: 12pm -5pmSaturday & SundayBRUNCH: 11am - 5pmIn addition, our outdoor Express Cafe, is open daily from 8am to 5pm. *For parties of 10 or more: please contact us at info@centralparkboathouse.com **Please Note** Our restaurant is located inside of Central Park, which means all guests must arrive on foot, there is no parking at our property. The closest entrance and cross streets are 72nd street and 5th Ave.
Red Rooster Harlemの写真
4.8
素晴らしい(10604)
価格:普通
• バーラウンジ • ハーレム
本日53回予約が入りました。
ハーレムの中心部に位置するRed Roosterは、アメリカ料理のルーツと近隣諸国の多様な伝統料理をヒントにしたコンフォートフード(心の安らぐ料理)を提供しています。ハーレムにあった禁酒法時代のもぐり酒場にちなんで命名されたシェフのMarcus Samuelssonが、自分の故郷と呼ぶハーレムで料理に情熱を注いでいます。
Blue Mezze Barの写真
4.5
非常に良い(621)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • アッパー イースト サイド
本日30回予約が入りました。
Traditional food in a modern setting.Vibes of Mediterranean all around you while you taste the selected mezzes and sipping your drink. The Blue will leave your eyes and palate rejuvenated.
Sushi Nozの写真
4.9
素晴らしい(13)
価格:非常に高い
• 寿司 • アッパー イースト サイド
本日5回予約が入りました。
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Hudson Garden Grill at the New York Botanical Gardenの写真
4.4
非常に良い(3521)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Bronx Park
本日34回予約が入りました。
Set among the towering pines of The New York Botanical Garden's Ross Conifer Arboretum, Hudson Garden Grill serves as a spectacular backdrop for modern farm-to-table cuisine. Featuring the bounty of New York's Hudson Valley and the surrounding hills and waters, the menu embodies the restaurants dedication to partnering with family farmers for ingredients grown, raised, and foraged locally-- with exquisite results!For inquiries, please email us at: nybg.hgg@constellationculinary.com
Osteria Nandoの写真
4.5
非常に良い(343)
価格:普通
• フランス料理 • アッパー イースト サイド
本日11回予約が入りました。
Classic French cuisine with delicious favorites like Escargot de Bourgogne, Coquilles Saint Jacques, Bouillabaise, Steak Au Poivre, Beef Bourguignon, Coq Au Vin. Brunch Menu offers a creative mix of Benedicts, Omelets and French Toasts. Heated patio dining. Close to the Met Museum and Central Park.
The Met Dining Roomの写真
4.5
非常に良い(3029)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日78回予約が入りました。
セントラルパークを望むThe Members Dining Roomは、メトロポリタン美術館の会員制高級ダイニングレストランです。The Members Dining Roomでは、洗練された雰囲気のなかで、現代的アメリカ料理を提供しています。特にシーフードと地元産素材、季節の素材に力を入れています。エグゼクティブ・シェフのフレッド・セイボは、アメリカ内外の料理を中心とした4品のお試しコースメニューを毎月用意しています。The Members Dining Roomでは、料理を引き立てる豊富に取り揃えられたワインのほか、リザーブワインリストとテイスティング用ワイン各種を提供しています。家族や友達、同僚と楽しいひとときを過ごせるエレガントな部屋をレンタルできます。 The Members Dining Roomは美術館の会員限定です。メンバーシップは、お電話(212 – 570 – 3753)での問い合わせ、またはオンライン( www.metmuseum.org)で取得または更新できます。
Gyu-Kaku Japanese BBQ - Flushing, NY | Chinatown of Queensの写真
4.8
素晴らしい(847)
価格:高い
• 日本料理 • フラッシング
本日57回予約が入りました。
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Mission Ceviche Upper East Sideの写真
4.7
素晴らしい(120)
価格:高い
• ペルー料理 • アッパー イースト サイド
本日41回予約が入りました。
Mission Ceviche was created with the purpose of connecting the diverse people of New York City through the unique lens of Peruvian cuisine. Led by Chef José Luis Chavez & Brice Mastroluca, Mission Ceviche combines traditional flavors with modern techniques and unexpected twists to create an exciting menu that is just as healthy as it is flavorful.To inquire about reservations of 7 or more guests, please visit https://missionceviche.tripleseat.com/party_request/26027 to fill out our event inquiry form. Alternatively, you can also reach out to our restaurant directly by calling 212-650-0014.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ