Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Morrisania​のグルテンフリーのお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(343)

Aunt Jake's Pasta Experienceの写真
4.9
素晴らしい(812)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日61回予約が入りました。
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Red Rooster Harlemの写真
4.7
素晴らしい(10581)
価格:普通
• バーラウンジ • ハーレム
本日38回予約が入りました。
ハーレムの中心部に位置するRed Roosterは、アメリカ料理のルーツと近隣諸国の多様な伝統料理をヒントにしたコンフォートフード(心の安らぐ料理)を提供しています。ハーレムにあった禁酒法時代のもぐり酒場にちなんで命名されたシェフのMarcus Samuelssonが、自分の故郷と呼ぶハーレムで料理に情熱を注いでいます。
Sushi Nozの写真
4.9
素晴らしい(10)
価格:非常に高い
• 寿司 • アッパー イースト サイド
本日3回予約が入りました。
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Blue Mezze Barの写真
4.6
素晴らしい(611)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • アッパー イースト サイド
本日19回予約が入りました。
Traditional food in a modern setting.Vibes of Mediterranean all around you while you taste the selected mezzes and sipping your drink. The Blue will leave your eyes and palate rejuvenated.
The Milling Roomの写真
4.4
非常に良い(3032)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理 • アッパー ウエスト サイド
本日14回予約が入りました。
The Milling Roomはアッパー・ウェストサイドにあるタベルナ(大衆食堂)のような雰囲気のレストランで、Scott Bryanシェフによるアメリカ料理を提供しています。
Bustanの写真
4.8
素晴らしい(1559)
価格:高い
• 地中海料理 • アッパー ウエスト サイド
本日21回予約が入りました。
ニューヨークのアッパーウエストサイドにある地中海料理レストランです。 ガーデン席のご予約は受け付けていませんので予めご了承ください。ガーデン席をご希望の場合は、予約の際、特記事項欄にその旨をお書きください。天候に応じて可能な限りお席をご用意いたします。
Dagonの写真
4.6
素晴らしい(1842)
価格:普通
• 地中海料理 • アッパー ウエスト サイド
本日22回予約が入りました。
Hailed as "The Best New NYC Restaurant of the Pandemic" by the NYC Post, Dagon is an exciting restaurant on Manhattan's Upper West Side that features cuisine from "somewhere in the Mediterranean." Named for the Phoenician and Philistine god of agriculture and the earth, the menu showcases modern Israeli cuisine with Levantine influences.
Hudson Garden Grill at the New York Botanical Gardenの写真
4.4
非常に良い(3514)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Bronx Park
本日14回予約が入りました。
Set among the towering pines of The New York Botanical Garden's Ross Conifer Arboretum, Hudson Garden Grill serves as a spectacular backdrop for modern farm-to-table cuisine. Featuring the bounty of New York's Hudson Valley and the surrounding hills and waters, the menu embodies the restaurants dedication to partnering with family farmers for ingredients grown, raised, and foraged locally-- with exquisite results!For inquiries, please email us at: nybg.hgg@constellationculinary.com
French Roastの写真
4.6
素晴らしい(1171)
価格:普通
• フランス料理 • アッパー ウエスト サイド
本日34回予約が入りました。
ヨーロッパ最大の都市の1つであるパリは、フランスのメルティングポットの中心地です。パリ料理には、フランスの多くの地域やその他の国からの影響を受けた多様性が反映されています。French Roast Uptownでは、パリのビストロの活気ある雰囲気を再現し、この活気ある国際都市に敬意を払うよう努力しています。French Roastは、お客様が来店し、完璧なカフェオレボウルやおいしい深夜のディナー、カクテルなどを楽しめるよう常時開店しています。より人気の料理には、フランスの影響を受けたベトナムのバインミーサンドイッチ、フレンチローストバーガー、フレンチトースト、ステーキフリット、様々なクレープとグラタンが含まれます。健康が気になるお客様には、デーツとアーモンドのケールサラダ、野菜のグリルまたはサーモンの盛り合わせを用意しています。あらゆる方の要望を満たせる折衷メニューを提供しています。
Sushi Kai - Fort Leeの写真
4.8
素晴らしい(153)
価格:非常に高い
• 寿司 • フォート ・ リー
本日7回予約が入りました。
ATTENTION: We need 48 hours' notice of any allergies/dietary restrictions to ensure we can accommodate. We are unable to do so the day of. Thank you! Sushi Kai prides itself on offering a daily tasting menu, highlighting fresh and seasonal ingredients right in the heart of Fort Lee, NJ. Have a seat at our sushi counter and let our chef’s showcase their passion for a memorable omakase experience.Our Omakase experience is $155/person. This will include a multi course seasonal tasting menu, including appetizers, sashimi, nigiri and dessert. Seating's are strictly 2 hours with seating at the bar only. Please note we do have a 48-hour cancellation policy. Any cancellations made within that timeframe are subject to a $155.00 per person fee. This is non-refundable & non-negotiable. Please be aware we do allow BYOB of all types of alcohol with no corkage fee.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ