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Santa Fe​のグルテンフリーのお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(18)

Sazonの写真
4.8
素晴らしい(5346)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • サンタフェ
本日37回予約が入りました。
Fernando Olea氏(Epazoteでのシェフ経験を持つメキシコ人シェフ)がサンタフェに1991年に創業したレストランで、Oleaシェフによるメキシコの伝統技術を用いた創造的で洗練された料理(オールド・メキシコ&各国の食材使用)を提供しています。新鮮な地元食材と肉類を可能な限り使用し、少なめの盛りつけで提供しています。 神秘的なメキシコ料理作りには「モーレ」(スパイス、種、ナッツ、チョコレート、チリなどを焼いてから砕いた風味豊かなソース)が不可欠で、その多くには30種以上の食材が使用されています(唐辛子のみで5種類を使用する場合あり)。Oleaシェフはサンタフェ400周年を記念して、2009年に「ニュー・メキシカン・モーレ」などの手作りのモーレを発表しました。メインダイニングルームには、Federico Leon De La Vega氏(メキシコ・シティ出身の有名アーティスト)がOleaシェフに送った巨大な壁画が飾られています。
Joseph's Culinary Pubの写真
4.8
素晴らしい(2502)
価格:高い
• コンチネンタルヨーロピアン • サンタフェ
本日16回予約が入りました。
シェフJoseph Wredeは、Food & Wine Best New Chef、いくつかのAAA Four Diamond AwardsやDiRoNA Awardsなど数々の賞を授与され、Wine SpectatorとWine Enthusiastからも賞賛を受けています。Joseph’s Culinary Pubは、シェフWredeと彼のクリエイティブなビジネスパートナーたちの共同作業で成り立っています。このレストランは、シェフWredeによるJoseph’s Table(ニューメキシコ州タオス)の第3号店です。創業20年にも満たないJoseph’s Tableの成功で彼は有名になり、地元を中心に広く愛される存在となりました。Joseph’s Culinary PubはシェフWredeのユニークで妥協のないビジョンを採り入れ、伝統とモダン性が融合した地元料理と各国料理を提供しています。劇場のようなレストランで、シェフWredeはパブとパブリックの中間を目指し、高級アートのようなダイニング体験を提供しています。
Dinner for Twoの写真
4.6
素晴らしい(4008)
価格:普通
• ステーキ • サンタフェ
本日38回予約が入りました。
Dinner for Two has been named Best Steakhouse in New Mexico!Excellent food, great cocktails and a fun dinning environment! We specialize in Prime cuts of beef, Filet Mignon Rib-eye, New York strip as well as table-side presentations like Caesar salad and Chateaubriand and Bananas foster. Please Call To make a reservation for our dog friendly Patio. Multi-award winning: including Wine Spectator and top 10 in southwest and Best Cocktail. Our cocktails are Well made fun and Forward Thinking, With an emphasis on Seasonality. Happy hour is available from 4 -6:00 every day! (Except Holidays). We love to host dinners for Weddings, organizations, or private celebrations from 2 to 90, everything is made in-house so special diets are easily accommodated: allergies, gluten free, etc.Excellent Food and Service at a Reasonable PriceParking on any local street meter Sunday park for free at any meter
TerraCotta Wine Bistroの写真
4.6
素晴らしい(2449)
価格:高い
• グローバル料理 • サンタフェ
本日13回予約が入りました。
TerraCotta Wine Bistroは、魅力的な19世紀の日干しの建物を利用したレストランです。スマートカジュアルな料理&ワインを提供しています。ニューメキシコ州サンタフェのダウンタウンの歴史的地区に位置し、ジョージア・オキーフ博物館とダウンタウンプラザに近接しています。このユニークなサンタフェのレストランでは、地元や地方色豊かな食材を利用して、世界中から影響を受けた料理、ワイン、ビールを提供しています。Terracotta Wine Bistroでは高品質の食材を季節の変化に合わせて創造的な組み合わせで調理しています。居心地のよいカジュアルで陽気な雰囲気で、プライベートの集まりや大人数での会合にも最適です。なによりもまず、リーズナブルな料金で提供しています。 たくさんの料理を試したりシェアできるように、日替わりのメインディッシュには大小のサイズを用意しています。 TerraCottaの終日ハッピーアワーでは、毎日18:00まで60種類を超えるグラスワインを6ドルで提供しています。
Alkemēの写真
4.7
素晴らしい(489)
価格:非常に高い
• アジア料理 • サンタフェ
本日11回予約が入りました。
We are closed for our Winter Break Jan 1 - 16, 2025. Please visit our website for reservations for our January Cooking Classes and Pop-Up Dinners. Welcome to Alkemē where dining is a unique culture-to-table experience. We are honored to be a 2024 James Beard Award Best New Restaurant Semifinalist! Our food menu is Asian heritage cuisine reimagined. Chef-Owner Hue-Chan Karels and Executive Chef Erica Tai are reinterpreting heirloom recipes from their culinary roots to create dishes that are innovative yet steeped in tradition and culture. We offer 3 tasting menus, a seasonal a la carte menu, dim sum brunch on Saturdays, and a full-liquor beverage menu with creative cocktails and non-alcoholic drinks.Our patio is open from Spring through Fall. Our indoor dining space has 3 dining rooms & a bar: > Main Dining Room is vibrant and modern> Dawn Dining Room is warm and inviting and can seat large parties from 6 to 14> Indochine Room (aka "The Red Room") exudes passion and intimacy
Sassellaの写真
4.7
素晴らしい(2312)
価格:高い
• イタリア料理 • サンタフェ
本日1回予約が入りました。
The name “Sassella” comes from a hamlet of 60 residents known for its vineyards near where Chef Cristian Pontiggia grew up.In addition to working at two Michelin Star restaurants in Europe, Lombardy native Chef Cristian Pontiggia has received several awards from La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs, an international gastronomic society. The Italian government recognizes him as a Master Chef, and he holds a culinary degree that certifies him as a Doctor of Enogastronomy.
Andiamo!の写真
4.7
素晴らしい(2484)
価格:高い
• イタリア料理 • サンタフェ
本日19回予約が入りました。
1995年にオープンしたAndiamoは、すぐに地元の人が集まる場所として知られるようになりました。1880年代後半の歴史あるレイルヤードスペースと丁寧な対応のスタッフは、ユニークなサンタフェの個性をダイニング経験に取り入れています。Andiamoの厳選した季節のイタリア風料理と洗練されたワインは、しばしばグリーンチリやヌーベルキュイジーヌとして知られており、町のグルメに休息の場を提供しています。地元のファーマーズマーケットの食材を使って丁寧に準備して作られたAndiamoの料理は、単に体を維持するだけのものではありません。詳細についてはウェブサイトをご覧ください。
Hervé Wine Barの写真
4.2
非常に良い(41)
価格:普通
• ワインバー • サンタフェ
本日22回予約が入りました。
Welcome to Hervé Wine Bar, a sophisticated retreat for wine enthusiasts. Here, you’ll find a curated selection of Lescombes’ finest wines, from vibrant reds to crisp whites, each chosen to enhance your tasting experience. Our expert staff is passionate about wine and eager to help you explore our diverse offerings, whether you’re a connoisseur or just starting out.The ambiance at Hervé Wine Bar blends elegance with coziness, featuring contemporary design that celebrates the rich heritage of our wines. It’s the perfect setting for intimate conversations, celebratory gatherings, or relaxing after a day of exploring Santa Fe.Join us at Hervé Wine Bar for an unforgettable journey through exceptional wines, where every sip reveals the artistry of Lescombes’ winemaking.
Pranzo Italian Grillの写真
4.4
非常に良い(768)
価格:普通
• イタリア料理 • サンタフェ
本日18回予約が入りました。
Since 1987 Pranzo Italian Grill has been serving the community of Santa Fe, New Mexico and tourists from all over the world. Something that we want to give everyone is a fantastic family experience. We are a casual fine dining restaurant. Our seafood is always fresh from Above Sea Level. Our mussels are from the pristine Atlantic waters off the coast of Nova Scotia, Prince Edward Island mussels are known for their jet-black shells and sweet flavor. Our halibut and salmon wild caught and sourced from Alaska.We work with many local nonprofits such as Kitchen Angels, and the Santa Fe Animal Shelter. Chef Steven Lemon also Works with Big Brothers and Big Sisters. We have beautiful private dining rooms and our bar area available for private parties. We invite you to come and visit us to enjoy those special moments with the people you love and care about! Thank you for all your years of patronage!
Lino's Trattoria & Pizzeriaの写真
4.4
非常に良い(137)
価格:普通
• イタリア料理 • サンタフェ
本日9回予約が入りました。
Please visit our website www.linostrattoriapizzeria.comWith Lino's and Chile Line, one can see that two are better than one! Charming, with an old-world atmosphere both European and distinctly Santa Fe. Northern Italian Cuisine & local New Mexico brewed beer and spiritsFor years, Lino Pertusini, owner of Osteria D'Assisi, wanted to do justice to pizza in this country. So when the opportunity to open Lino's Trattoria & Pizzeria presented itself, he jumped at the chance to create authentic wood oven pizza from the freshest ingredients available. One block from the Santa Fe Plaza on Guadalupe Street offers a full menu of pasta, salads, gelato, extensive wine, spirits and beer produced in New Mexico. Gluten-free and vegan options are available.

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  • Donald
    デンバー・コロラド州 •6​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    First time here during restaurant week and Dinner for Two did not disappoint. It was well staffed with polite and welcoming servers, the food well prepared and presented and ambiance lovely. We will definitely put this on our list next time we visit. Bananas Foster prepared table side is a fun treat and delicious!
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    Dinner for Two価格:普通• ステーキ• サンタフェ
    4.6
  • MaryVIP
    ニュー メキシコ州 •14​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Wonderful experience at Joseph’s for Restaurant Week. Dined with friends, which led to sampling nearly half of the menu. Our appetizers included the sashimi and fried kale, and I enjoyed the tamal. Our mains consisted of the potato-wrapped cod, the duck breast, and my selection of the lamb banana curry (going with a standby despite being tempted by several options!) The service was very attentive and appreciated, and the ambience for a dinner of friends was perfect. I also recommend the Boulevardier. For dessert we again happened to make three different choices – but each of us also chose the paired digestif. My tres leches was incredibly light (a nice change of pace compared to preparation at many other places) but I really wish I’d gotten a second glass of Moscato. Another visit here, and another reinforcement that I should dine here more often.
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    Joseph's Culinary Pub価格:高い• コンチネンタルヨーロピアン• サンタフェ
    4.8
  • Martin
    ニュー メキシコ州 •14​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    My first time since it has changed hands. It is even better which is hard to imagine. Different menu and everything we tried was so good. The desserts reminded me of dining in Europe because many times American desserts are really sweet like sugar sweet. The desserts were flavorful and delicious. We both had the Mar y Tierra and everything from the lobster tail to the shrimp and the hanger steak were perfect. Hanger steak can be tough but you never would have believed it was hanger steak. It was so tender and the flavors of the lobster tail and shrimp were just right, great flavor without losing the pure taste of the lobster or shrimp. I had the pork appetizer and as we ate we were saying how we would be coming back. Its restaurant week so if can, make a reservation because it was only $70 for 3 courses and you will be happy you did. This is what restaurant week is about. Getting locals to try restaurants they may not otherwise. Great atmosphere and perfect for conversation.
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    TerraCotta Wine Bistro価格:高い• グローバル料理• サンタフェ
    4.6
  • Barbara D.
    ニュー メキシコ州 •5​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    One of the best meals we’ve had in Santa Fe! We went there for our first time during Restaurant Week. We were greeted at the door by the owner, Hue-Chan, who escorted us to our table and explained the concept of Alkemē, a blending of cultures and tastes. Our servers, Jenny and Matthew, were attentive, explained the foods and flavors really well, willingly answered questions, and provided an ideal experience, as did all the others who brought things to our table. My husband ordered Tasting Menu One, I got Two, so we each tried ten dishes. Ten exquisite dishes. I grew up with Vietnamese friends so am familiar with a few dishes; none of those served matched what I knew-but had a twist to them. How fun! Everything totally new, everything wonderful. One of my new favorite restaurants for sure! We will be back in a few weeks to try more.
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    Alkemē価格:非常に高い• アジア料理• サンタフェ
    4.7
  • Markeeta
    ダラス・フォートワース •1​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Needed to take a friend for a pre-concert birthday dinner-- and then found out it was Restaurant Week -- NOT my favorite time to go out to eat! Then found out from our extremely nice and professional server (sorry I can't remember her name) that we could also order from the regular menu. Our bill ended up near the same -- but we had 2 wonderful courses of our choice rather than 3 courses from a limited menu. I think the cholula has improved; the note I made the last time I went was that "it sounded better than it was." I had a couple of bites of my friend's order, and it tasted wonderful. I had the duck breast, which was cooked to scientific perfection -- fully cooked but not a minute more for a wonderful texture. Who knew the same combination in a dessert -- poblano mole ice cream, beet garnish and sweet potato chips --could taste so good and not weird? The ambiance, the food and the service -- worth every penny and calorie. In a different class than all the other "destination restaurants" I've experienced in Santa Fe.
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    Sazon価格:非常に高い• 中南米料理• サンタフェ
    4.8
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