Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Scripps Ranch​のグルテンフリーのお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(28)

Gyu-Kaku Japanese BBQ - San Diego, CA | Scripps Ranchの写真
4.5
非常に良い(991)
価格:高い
• 日本料理 • スクリップス・ランチ
本日4回予約が入りました。
Gyu-Kakuはカリフォルニア州の太陽が降り注ぐサンディエゴにある日本式焼肉店で、スクリップス・ランチにおいて素晴らしい体験をしたい方に理想的なスポットです。焼肉には冷凍肉を一切使用せず、新鮮でおいしい上質肉を使用しています。肉を焼きながらよく冷えたビールを楽しめるほか、ハッピーアワーには飲食のお得な割引を受けられます。ぜひ当店でくつろいだ夜のひとときをスタートさせてください。
The Amalfi Llama - San Diegoの写真
4.5
非常に良い(368)
価格:普通
• ステーキハウス • ユニバーシティ・シティ、ゴールデン・トライアングル
本日61回予約が入りました。
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
Barbarellaの写真
4.3
非常に良い(836)
価格:普通
• ヨーロッパ料理 • ラ ・ ホーヤ
本日45回予約が入りました。
Barbarella is a restaurant and full bar located on Avenida De La Playa in La Jolla Shores. Adorned with an eclectic mix of art and boasting plenty of outdoor seating, Barbarella a one-of-a-kind culinary gem with executive Chef Lynn Crawford!
California Englishの写真
4.4
非常に良い(487)
価格:高い
• アメリカ料理 • ソレント メサ
本日28回予約が入りました。
Located in the Sorrento Valley, California English is the newest culinary creation from celebrity chef, Richard Blais. Blais is creating an all-day menu for California English that’ll interpret classic British dishes through the lens of Southern California ingredients.The idea is a fusion of sorts: the laid-back California lifestyle that makes San Diego so unique, mixed with a cozy pub convivial atmosphere where you can meet friends (or mates) for a pint after work, set up a client lunch with fresh oysters on the menu or have a cozy family dinner over a Sunday roast. Everything on the menu is made from scratch with locally sourced ingredients that make for fresh and flavorful dishes. The effortless vibe of casual yet stylish makes for the perfect place to celebrate the joy of the unexpected coming together to make the perfect culinary match.
North Italia San Diego - One  Paseoの写真
4.5
非常に良い(1549)
価格:普通
• イタリア料理 • デルマール
本日61回予約が入りました。
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Mille Fleursの写真
4.8
素晴らしい(2295)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理 • ランチョ サンタフェ
本日10回予約が入りました。
魅力あふれる歴史的な村、ランチョ・サンタフェの中心部にあるMille Fleurs(ミル・フルール)は、デル・マーからわずか約6.4km内地側に位置し、フランス風に大胆にアレンジした素晴らしい料理を提供しています。居心地の良い屋外パティオと上品で快適なフレンチカントリー風の内装は、優雅であたたかく快適な雰囲気を漂わせています。Mille Fleursは、フード&ワインマガジン誌の「アメリカのトップ25」、サンディエゴ・マガジン誌の「ベスト・フレンチ」と「ベスト・オブ・ザ・ベスト」に選ばれたほか、ニューヨーク・タイムズで「サンディエゴ周辺で最も優れたレストラン」としても紹介され、数々の賞賛を得てきました。受賞歴のあるワインセラーでは、世界中から集められた、様々な価格帯の700種類以上のワインから選べます。約1.6km離れたチノ・ファミリーファームでは、シェフが毎日足を運び上質の果物や野菜を厳選しています。
AR Valentien at The Lodge at Torrey Pinesの写真
4.8
素晴らしい(2507)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ラ ・ ホーヤ
シグネチャーレストランA.R. Valentienでは、シェフJeff Jacksonが市場に並ぶ新鮮な魚介類、肉、農産物、乳製品にこだわった料理を提供しています。 メニューは季節に応じて変更しています。一部の農家では、ロッジ専用の食材を生産しています。南カリフォルニアとバハで捕れた魚介類を扱う地元の小規模な海産物会社や、その他の西海岸の生産者から調達しています。 食材の質を重視し、素材本来の風味と食感を活かすように調理しています。 手を加えすぎないアプローチと、様々なオリーブオイルや味のバランスを取るための濃厚な出汁などのシンプルな調味料を使い、栄養素を最大限に残しています。
Beeside Balcony Del Marの写真
4.5
非常に良い(1419)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • デルマール
本日29回予約が入りました。
Beeside Balcony is a hidden gem in old Del Mar, CA with a relaxed seaside chic décor where guests enjoy global mediterranean cuisine and ocean views from the covered outside balcony. A third generation chef of Spanish and Italian descent, and hailing form Paris, France, Christophe's restaurant career began at 17 in the kitchen of his father's restaurant in Pasadena when they first emigrated to the USA. Upon returning to southern California in 2011, Christophe spent 8 years as the managing partner of Eddie V's Prime Seafood in La Jolla. Here he deepened his knowledge of sourcing and cooking the freshest seafood available, while delivering world class service. The laid back coastal vibe of Del Mar, combined with the attention to detail from Christophe's fine dining background, infuses Beeside Balcony with an easy elegance that elevates any gathering, and makes the perfect backdrop to showcase his global mediterranean menu.
AVANTの写真
4.5
非常に良い(1668)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ポーウェイ/ランチョ ベルナルド
本日10回予約が入りました。
AVANT is the signature Forbes Four-Star rated restaurant at Rancho Bernardo Inn, offering elevated contemporary California cuisine that unites culinary influences and flavors from Baja California with French techniques and inspiration. The seasonal menu uses the freshest local ingredients and produce from The Inn's on-site garden. Regional Sommelier & Cellar Master Joe Baumgardner has curated an award-winning wine cellar for AVANT, from limited production wines around the globe to bio-dynamically farmed selections, offering the perfect pairing for each course. AVANT's cocktail program serves up imaginative libations ranging from light to direct, all complemented by playful presentations and artistic touches. The essential San Diego dining experience is set in inviting indoor and outdoor spaces with stunning views of the surrounding resort.
Cucina Enoteca - Del Marの写真
4.5
非常に良い(2741)
価格:普通
• イタリア料理 • デルマール
本日42回予約が入りました。
CUCINA enotecaは受賞歴のあるサンディエゴのCUCINA urbanaの姉妹店で、持続可能な有機栽培の新鮮な地元野菜を使って、現代風にアレンジした代表的なイタリア料理、伝統的なコースメニュー、ファミリースタイルの料理を提供しています。 CUCINAでは6月11日(土)の午後にFailla Winesと前菜を揃えたアフタヌーンイベントを開催します。参加を希望する場合は、レストランへご予約ください。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ