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West End​のグルテンフリーのお店

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現在地周辺のご予約可能な店舗(49)

Etchの写真
4.8
素晴らしい(8616)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日30回予約が入りました。
Etchは、シェフ、デブ・パケットの最新のベンチャーレストランです。ダウンタウン・ナッシュビルにあるアンコールタワーのグラウンドフロアに位置するEtchは、個室のダイニングルーム、フルバー、オープンキッチン(バースタイルの座席付)を提供しています。 13年間Zolaのシェフ/オーナーであるデブは、ナッシュビルのベストシェフおよびナッシュビルのベストレストランを複数回受賞しています。ナッシュビルにレストランが多数ある中で、Etchは大胆な味と色鮮やかなプレゼンテーションで際立っています。 Etchの料理は、世界中のワインの豊富なコレクションを含む総合的なワインリストとともに提供しています。現代的にアレンジされた古典的なカクテル、様々な折衷的なビールや地域の生ビールを楽しめます。 シェフ・パケットの最新作であり、「アンコールという住所が示すようにスタンディングオベーションに値するユニークで遊び心あふれた限界を超えたデブの特別料理」(ナッシュビル・シーンのフードライター、キャリントン・フォックスによる評価)と称されたメニューをぜひお楽しみください。
Little Fibの写真
4.2
非常に良い(400)
価格:普通
• アメリカ地方料理(南部) • ダウンタウン
本日12回予約が入りました。
Savor American retro cuisine at Little Fib, a distinct restaurant designed to honor the rich history of Nashville through food, music and libations. Start your morning to the right beat in downtown Nashville or refuel after exploring Broadway. Located in the heart of Music City inside the Renaissance Nashville hotel.
Oak Steakhouse - Nashvilleの写真
4.6
素晴らしい(3973)
価格:普通
• ステーキハウス • ガルチ
本日42回予約が入りました。
Oak Nashville presents an innovative take on the classic steakhouse. Located in the heart of Music City, Oak Steakhouse offers a modern approach to steakhouse dining, serving farm-fresh dishes alongside steakhouse classics in a modern and intimate environment. Oak's menu highlights the restaurant's relationship with local farmers and purveyors. To complement the menu, Oak's expansive wine list features California Cabernet and Old World reds including a selection of Italian and Spanish wines, as well as an array of artisan domestic wines. The beverage program boasts classic, seasonal cocktails alongside local Nashville brews and both domestic and international beers.
Adele'sの写真
4.7
素晴らしい(5959)
価格:高い
• アメリカ料理 • ガルチ
本日93回予約が入りました。
地元食材を用い、季節感を大切にしたシンプルで素晴らしい料理
Pelatoの写真
4.7
素晴らしい(513)
価格:高い
• イタリア料理 • ジャーマンタウン
本日122回予約が入りました。
At Pelato we proudly serve authentic Brooklyn Italian fare, reimagined in a small plate & casual atmosphere. We embrace the richness of Italian culture, infused with the unmistakable spirit of Brooklyn. It's not just a motto; it's in our DNA.For groups of 9 or more and private event inquiries, please reach out to Holly at holly@pelatorestaurant.com. Outdoor dining available year-round in our enclosed, covered, & heated patio. Indoor seating is not guaranteed for patio diners in the event of poor weather conditions.20% gratuity will be applied to groups of 6 or more. Split checks may be divided up to 4 credit cards at equal value. ​A corkage fee of $45 per 750ml will be applied to guests bringing their own wine (limit 2 bottles). A dessert plating fee of $5 per person will be applied to any outside desserts. Due to high demand, tables are subject to a 2-hour limit.
Luogoの写真
4.8
素晴らしい(354)
価格:高い
• イタリア料理 • ガルチ
本日51回予約が入りました。
Famed New York City restaurateur Anthony Scotto brings his decades of experience to Nashville's Gulch neighborhood with Luogo. Named after the Italian word for “the place,” this must-visit destination focuses on upscale, authentic Italian food featuring many of Scotto's iconic dishes, with the focus being coastal cuisine.For groups of 11 or more and private event inquiries, please reach out to Holly at holly@luogorestaurant.com. 20% gratuity will be applied to groups of 8 or more. Split checks may be divided up to 4 credit cards at equal value. ​A corkage fee of $55 per 750ml will be applied to guests bringing their own wine (limit 2 bottles). A dessert plating fee of $5 per person will be applied to any outside desserts brought by guests.
Park Cafeの写真
4.7
素晴らしい(1394)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Sylvan Park & Sylvan Heights
本日17回予約が入りました。
Park Cafeのモットーは、高品質で採れたての旬の食材を使った創作料理を提供することです。地元の農場、菜園、職人から仕入れた新鮮な食材を使って調理することを大切にしています。食材の風味を生かすシンプルな調理法を取り入れながら、奥行きのある深い味わいの料理を楽しめます。
Commons Club Kitchen and Barの写真
4.3
非常に良い(264)
価格:普通
• アメリカ地方料理(南部) • ミッドタウン
本日7回予約が入りました。
Serving as the social epicenter of Virgin Hotels Nashville, Commons Club offers an interactive experience with three distinct spaces inviting locals and hotel guests alike to eat, drink and explore Music Row. The Kitchen boasts an open-style kitchen concept and dining room including an exclusive chef’s table. Guests can enjoy an elevated mix of small plates, craveable entrées and sides available for breakfast, lunch, brunch, and dinner. The Bar offers thoughtfully crafted cocktails, a curated wine selection and a menu of bites. Adjacent to the bar is The Shag Room, a swanky space with a southern twist that features wrap-around tiered seating and a fringe ceiling installation evoking an enjoyable setting for both travelers and locals.
Church and Union - Nashvilleの写真
4.5
非常に良い(1618)
価格:高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日51回予約が入りました。
$3 Mimosas and $11 Mimosa Carafe's every Sunday from 10am-3pm! Brought to you by the team from Ophelia's Pizza + Bar - Nashville, Church and Union Charleston, Tempest Charleston, Church and Union Charlotte, La Belle Helene Charlotte and Church and Union Denver. Church and Union Nashville is located in the heart of Downtown Nashville on 4th Avenue between Church and Union Streets. Offering a casual, yet refined dining experience with a sophisticated ambiance.
Henrietta Redの写真
4.8
素晴らしい(194)
価格:高い
• アメリカ料理 • ジャーマンタウン
本日41回予約が入りました。
Located in Nashville's Germantown neighborhood, Henrietta Red is an acclaimed oyster bar and restaurant. It boasts a welcoming barroom, spacious dining room, oyster bar, and a temperature-controlled, enclosed patio.Henrietta Red’s approach to dining centers on fresh, seasonal dishes intended for sharing, fostering an inviting atmosphere ideal for meals with familiar and new friends. Our menu highlights local TN produce and responsibly sourced seafood, offering an extensive variety of oysters from coast to coast. Henrietta Red was named one of America’s 50 Best New Restaurants by Bon Appétit, one of GQ’s Best New Restaurants in America, and a James Beard Foundation Awards Semifinalist for Best New Restaurant in 2018. Chef Julia has been recognized as one of the Best Young Chefs in America by Robb Report and as one of Food & Wine Magazine’s Best New Chefs in 2018. She was also a 2019 semifinalist and 2020 Nominee for Best Chef: Southeast by the James Beard Foundation Awards.
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