Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Crete​のハッピーアワーを実施しているお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Maple Tree Innの写真
4.8
素晴らしい(4585)
価格:普通
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • ホームウッド
本日20回予約が入りました。
レストラン経営一家の2代目として、ケージャン/クレオール料理の芸術性を引き出し、シカゴ都市圏で最初の老舗ケージャン/クレオールレストランとしての地位を維持しています。Andouille(燻製ソーセージ)、ジャンバラヤ、Étoufféeのほか、人気のヒッコリー・バター・バーベキュー・シュリンプ&グリッツなど、すべての料理は店内で調理しています。ドリンクメニューには、ハリケーン&クレオール・ブードゥー・ゾンビなどのニューオーリンズの特製カクテルをはじめ、ブティックワイン8種類(ドラフトワイン)、厳選したクラフト生ビール24種類(ヴィンテージボトル数種を含む)を用意しています。
Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Schererville, INの写真
4.7
素晴らしい(24)
価格:普通
• アメリカ料理 • シェアアーヴィル、インディアナ州
本日108回予約が入りました。
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Bea’s Kitchen & Kocktailsの写真
4.1
とても良い(103)
価格:普通
• アメリカ料理 • リッチトン・パーク
本日2回予約が入りました。
Bea's K&K ''Where every flavor tells a story! Good food in a Friendly Place. True ingredients, true flavors, true passion, a taste you’ll always remember''...... Brunch, Soul Food, Fine Dining Restaurant and Amazing Kocktails
Fiori Italianの写真
4.5
非常に良い(573)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • モンスター、インディアナ州
本日7回予約が入りました。
Chef Gaetano Ascione brings international flair to Indiana. A native of Italy, and fluent in five languages, Chef Gaetano Ascione brings international flair to Munster, with experience, teaching, owning restaurants, consulting, and running hotels on four continents – Asia, Europe, Africa and North America. He served both Jimmy Carter and Ronald Reagan as Chef de Cuisine at the Georgetown Club in Washington, D.C., and served as Executive Chef for the Inaugural Banquet for President Nelson Mandela in South Africa.He is a member of the Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs 1248-1950, the American Culinary Federation, and the Gruppo Virtuale Cuochi Italiani. Ascione was a finalist in the “Chef of the Year” competition at the World Gourmet Summit in Singapore in 2001.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ