Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Gramercy Park​のハッピーアワーを実施しているお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(585)

Wokuniの写真
4.8
素晴らしい(1285)
価格:高い
• 日本料理 • マーレー ・ ヒル
本日59回予約が入りました。
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
Magic Hour Rooftop Bar & Loungeの写真
3.8
とても良い(3614)
価格:普通
• バーラウンジ • ミッドタウン ウエスト
本日66回予約が入りました。
Experience New York City’s largest all-season indoor and outdoor rooftop bar featuring multiple bars, live DJs, bar bites, cocktails, rotating seasonal pop-ups, and epic views of the Empire State Building skyline. Located on the 18th floor, this rooftop bar offers unobstructed views of the Empire State Building and is situated in the heart of Midtown, just blocks from New York City’s most popular destinations, including Madison Square Garden, Penn Station, the Theater District, and Times Square.We are a 21+ venue, except during our brunch hours on Saturday and Sunday from 11:30 am to 3 pm, which is open to all ages. Physical ID is required; copies are not accepted. All reservations have a 15-minute grace period.Reservations are optional. Walk-ins and large groups are strongly encouraged.
Grand Central Oyster Barの写真
4.2
非常に良い(7825)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ミッドタウン イースト
本日154回予約が入りました。
ガスタヴィーノ・タイルのアーチ型天井のあるニューヨークのランドマークです。予約専用と予約なしのためのダイニングルーム2室を用意しています。オイスターバー、ラウンジ、バー、カウンター席は、先着順にご案内しています。450席のシートからお好みのタイプを選べます。25〜30品種のとても新鮮な牡蠣や魚介類を提供しています。
Carroll Placeの写真
4.6
素晴らしい(1173)
価格:普通
• イタリア料理 • グリニッジ ・ ヴィレッジ
本日8回予約が入りました。
Carroll Placeはニューヨーク市グリニッジ・ヴィレッジのブリーカー・ストリートに位置するイタリアン・アメリカン・ワインバー&ガストロパブです。
Bacall'sの写真
4.3
非常に良い(1397)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • シアター ・ ディストリクト
本日51回予約が入りました。
Ever evolving and changing, like our namesake, Ms. Lauren Bacall; Bacall’s has evolved into a dynamic theater district multi themed brasserie that changes with the seasons offering experience based dining concepts with a flair for the dramatic and photo opportunities that lends itself well in the age of social media. Food and cocktail stylings are leading edge craft kitchen samples from land and sea with plenty of elevated casual offerings for all guests
Sarabeth's Westの写真
4.6
素晴らしい(1992)
価格:普通
• アメリカ料理 • アッパー ウエスト サイド
本日17回予約が入りました。
Sarabeth’sは家族連れにも適した温かい雰囲気のレストランで、色彩豊かな家庭風料理を提供しています。多数の文化的観光スポットがあるアッパーウエストサイド(アメリカ自然史博物館、ビーコンシアター、マンハッタン子供博物館、セントラルパーク、リバーサイドパークから徒歩圏内)に開業して以来約30年間、地元の人々や観光客に愛され続けています。
Serra by Birreria - Eataly NYC Flatironの写真
4.3
非常に良い(6931)
価格:高い
• イタリア料理 • Gramercy Park
本日214回予約が入りました。
5番街にある高層の建物に位置するBaita at La Birreria(バイタ・アット・ラ・ビッレリーア)は、Eatalyによるアルプス風の屋上ポップアップレストランです。松の木とスキーキャビンに囲まれる中、ヴィンブリュレやボンバルディーノなどのホットカクテルで暖まれます。Baita at La Birreriaではラクレット、プロブスト(ソーセージ)、フォンデュなどの古典的な北イタリア料理のほか、ニューヨーク市初で唯一のポレンタバーを提供しています。
Cathédraleの写真
4.5
非常に良い(2498)
価格:高い
• フランス料理 • イースト ビレッジ
本日64回予約が入りました。
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.
Calle Dao - Bryant Parkの写真
4.4
非常に良い(574)
価格:普通
• 中華料理 • シアター ・ ディストリクト
本日11回予約が入りました。
Calle Dão is designed to pay homage to Havana's once-thriving El Barrio Chino (Chinatown). Known as the largest such community in Latin America, El Barrio Chino occupied 44 square blocks of real estate in the late 1870s. As the Cuban and Chinese cultures mixed, a unique fusion of cuisine emerged. Today, El Barrio Chino occupies a small section of the narrow Calle Cuchillo - Knife Street - from which Calle Dão takes its name. The cuisine, cocktails, and décor of Calle Dão strive to transport our guests back to El Barrio Chino when it was at the height of its existence. Calle Dão has created mouthwatering dishes seamlessly blending Cuban staples with Asian flavors. The cocktails, created by Mixologist Joy Daniel, also meld the old world with the new using historical names for libations with modern ingredients. 1857 is a bold sip of orange-infused vodka, amaretto, fresh lime juice, ground ginger, and sesame oil garnished with star anise. It commemorates the year the first ship carrying Chinese laborers arrived in Cuba. Calle Dáo's décor, the creation of its owner Marco Britti (Favela Cubana), is reminiscent of a sultry, old-world Havana restaurant with white-washed walls, distressed wood, and whirring ceiling fans. Chinese artwork, spices, and bright colors provide the accents. Step into a bygone era and enjoy a modern dining experience at Calle Dão.
SAPPEの写真
4.6
素晴らしい(48)
価格:高い
• タイ料理 • グリニッジ ・ ヴィレッジ
本日117回予約が入りました。
SAPPE is a trip to explore something unique, authentic and ethereal. Our guest will be indulged and pampered through all their five perceptions; visual, auditory, olfactory, haptic and gustatory. SAPPE is the extraordinary place where people come to rejoice and revel. The train market and street food style are what SAPPE aim to offer. The vibe of bustling ambience of train station, the food stalls that offer street bites ‘ปิ้งย่าง (Ping-Yang)’ which is variety of grilled goodies on bamboo skewers and BBQ, as well as the bold flavor of E-San style cuisine are what SAPPE is looking to introduce.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ