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Kips Bay​のハッピーアワーを実施しているお店

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料理ジャンル
地域
地区
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ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(593)

Wokuniの写真
4.6
素晴らしい(1320)
価格:高い
• 日本料理 • マーレー ・ ヒル
本日41回予約が入りました。
We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
Magic Hour Rooftop Bar & Loungeの写真
3.9
とても良い(3669)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッドタウン ウエスト
本日52回予約が入りました。
Experience New York City’s largest all-season indoor and outdoor rooftop bar featuring multiple bars, live DJs, bar bites, cocktails, rotating seasonal pop-ups, and epic views of the Empire State Building skyline. Located on the 18th floor, this rooftop bar offers unobstructed views of the Empire State Building and is situated in the heart of Midtown, just blocks from New York City’s most popular destinations, including Madison Square Garden, Penn Station, the Theater District, and Times Square.We are a 21+ venue, except during our brunch hours on Saturday and Sunday from 11:30 am to 3 pm, which is open to all ages. Physical ID is required; copies are not accepted. All reservations have a 15-minute grace period.Reservations are optional. Walk-ins and large groups are strongly encouraged.
Bacall'sの写真
3.9
とても良い(1495)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • シアター ・ ディストリクト
Ever evolving and changing, like our namesake, Ms. Lauren Bacall; Bacall’s has evolved into a dynamic theater district multi themed brasserie that changes with the seasons offering experience based dining concepts with a flair for the dramatic and photo opportunities that lends itself well in the age of social media. Food and cocktail stylings are leading edge craft kitchen samples from land and sea with plenty of elevated casual offerings for all guests
Carroll Placeの写真
4.3
非常に良い(1188)
価格:普通
• イタリア料理 • グリニッジ ・ ヴィレッジ
本日15回予約が入りました。
Carroll Placeはニューヨーク市グリニッジ・ヴィレッジのブリーカー・ストリートに位置するイタリアン・アメリカン・ワインバー&ガストロパブです。
Sarabeth's Westの写真
4.5
非常に良い(2001)
価格:普通
• アメリカ料理 • アッパー ウエスト サイド
本日11回予約が入りました。
Sarabeth’sは家族連れにも適した温かい雰囲気のレストランで、色彩豊かな家庭風料理を提供しています。多数の文化的観光スポットがあるアッパーウエストサイド(アメリカ自然史博物館、ビーコンシアター、マンハッタン子供博物館、セントラルパーク、リバーサイドパークから徒歩圏内)に開業して以来約30年間、地元の人々や観光客に愛され続けています。
Ted's Montana Grill - NYCの写真
4.3
非常に良い(1935)
価格:高い
• アメリカ料理 • ミッドタウン ウエスト
本日12回予約が入りました。
Ted’s Montana Grillでは、昼も夜も本格的なアメリカ料理を提供しています。シンプルさ、誇り、尊敬が最も重要なものだった時代のアメリカ西部のパイオニアの精神にインスパイアされています。Ted’s Montana Grillでは、いつでも誠実な食事を真のおもてなしとともに楽しめます。できたてのクラシックな、食べるとほっとする食事のみを、モダンなスタイルで手作りしています。シェフにインスパイアされたメニューには、最高級の肉、ニューヨーク市で最高のバイソン、人気の高級ステーキ、受賞歴のあるバーガー、またクラブケーキ、その日に水揚げされたシーフード、ユニークなデザートなどを取り揃えています。豊富なワインリストには、特製ブレンドのプライベート・レーベルのワインBison Ridgeなど、大胆なメニューに合うワインを厳選しています。Ted’sは気楽で心地よいレストランで、カジュアルながらも高級感ある雰囲気の中で本格的なアメリカ料理を楽しみたいゲストには最適です。
Papillon Bistro and Barの写真
4.0
とても良い(1131)
価格:高い
• ビストロ • ミッドタウン イースト
本日3回予約が入りました。
Papillonは素晴らしいクラシックなフレンチビストロで、フランスの田舎町を彷彿とさせる素朴でエレガントな装飾が施されています。Papillonのおいしい料理にふさわしい美しい内装で、若いプロフェッショナルが社交を楽しむのに理想的な雰囲気です。
Calle Dao - Bryant Parkの写真
4.6
素晴らしい(586)
価格:普通
• 中華料理 • シアター ・ ディストリクト
本日9回予約が入りました。
Calle Dão is designed to pay homage to Havana's once-thriving El Barrio Chino (Chinatown). Known as the largest such community in Latin America, El Barrio Chino occupied 44 square blocks of real estate in the late 1870s. As the Cuban and Chinese cultures mixed, a unique fusion of cuisine emerged. Today, El Barrio Chino occupies a small section of the narrow Calle Cuchillo - Knife Street - from which Calle Dão takes its name. The cuisine, cocktails, and décor of Calle Dão strive to transport our guests back to El Barrio Chino when it was at the height of its existence. Calle Dão has created mouthwatering dishes seamlessly blending Cuban staples with Asian flavors. The cocktails, created by Mixologist Joy Daniel, also meld the old world with the new using historical names for libations with modern ingredients. 1857 is a bold sip of orange-infused vodka, amaretto, fresh lime juice, ground ginger, and sesame oil garnished with star anise. It commemorates the year the first ship carrying Chinese laborers arrived in Cuba. Calle Dáo's décor, the creation of its owner Marco Britti (Favela Cubana), is reminiscent of a sultry, old-world Havana restaurant with white-washed walls, distressed wood, and whirring ceiling fans. Chinese artwork, spices, and bright colors provide the accents. Step into a bygone era and enjoy a modern dining experience at Calle Dão.
Somewhere Nowhere NYCの写真
4.4
非常に良い(239)
価格:非常に高い
• ラウンジ • チェルシー
本日7回予約が入りました。
Somewhere Nowhere NYC; A two-level venue featuring a rooftop and indoor lounge, sits at the top of the Renaissance New York Chelsea Hotel located at 112 W 25th St, on the 38th and 39th floors. The 5,156 square foot luxury day and night-life destination is designed to artfully merge progressive sound and lighting technology with magical garden-inspired decor to indulge guests in a uniquely immersive nightlife experience. The decadence ensues with Somewhere Nowhere’s outdoor lounge and rooftop winter enclosure boasting 360-degree views of Manhattan’s majestic skyline extending as far as the eye can see. Kitchen closes at 10:30pm.
Cathédraleの写真
4.3
非常に良い(2596)
価格:高い
• フランス料理 • イースト ビレッジ
本日22回予約が入りました。
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.
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