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Marina del Rey​のハッピーアワーを実施しているお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(182)

SALT Restaurant & Barの写真
4.3
非常に良い(2265)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日22回予約が入りました。
SALT Restaurant and BarはウォーターフロントのMarina del Rey Hotelにあるレストランです。マリーナの景色を見渡しながら、最高クラスの地元食材を使った季節のカリフォルニア料理やクラフトカクテルを、ブランチ、ハッピーアワー、ディナータイムに楽しめます。
The Warehouseの写真
4.5
非常に良い(1398)
価格:高い
• ステーキ • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日14回予約が入りました。
世界的に有名なWarehouse Restaurantはトロピカルなポリネシア風のレストランで、40年以上にわたり、有名人だけでなくすべての人の空腹を満たしてきました。小さなグループから最大350名の大きな団体まで利用可能です。マリナ・デル・レイの水辺に位置し、マリーナの美しい景色と素晴らしいカリフォルニアの夕焼けを楽しめます。
Gjelinaの写真
4.7
素晴らしい(2381)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日197回予約が入りました。
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.
Dear Jane'sの写真
4.4
非常に良い(312)
価格:高い
• アメリカ料理 • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日34回予約が入りました。
What Dear John’s is to steak, Dear Jane’s will be to seafood. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up again for Dear Jane's. Taking full advantage of the stunning marina view, the focus is on classic American seafood dishes prepared simply with the highest-quality ingredients by seasoned chefs. From Oysters Rockefeller to Shrimp Louie, Surf ‘n Turf and Crepes Zuzette, the menu hews to those of some of the most legendary seafood restaurants of the 60s, 70s, and 80s. It will feel familiar and upscale, yet updated and approachable.This sensibility will be on full display with hand-mixed tartare, classic caviar service, and professionally fileted whole fish. The layout of the split-level room and spacing between booths and tables are ideal for this personalized service that is begging to come back in style in this dining room.
Lunettaの写真
4.7
素晴らしい(2205)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日46回予約が入りました。
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
The Butcher's Daughterの写真
4.6
素晴らしい(180)
価格:普通
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日43回予約が入りました。
The Butcher’s Daughter Venice is a plant-forward restaurant, bar, juicery, and “vegetable slaughterhouse.” Located in the vibrant Venice neighborhood, we treat fruits and vegetables with the same care a butcher would meat: chopping, filleting, and carving fresh produce into healthy vegetarian dishes and pressing them into vibrant juices. Under the guidance of our Culinary Director Richard Rea, our menu changes every season, offering 100% vegetarian dishes with many vegan and gluten-free options. We take pride in our great selection of wines, craft cocktails, and mocktails, ensuring there’s something for every taste. We also offer take-out and delivery for those who prefer to enjoy our meals at home. Named one of the best supper spots in Venice by the LA Times, we serve breakfast, lunch, dinner, and weekend brunch, creating a celebrated dining experience with in-season ingredients that nourish both body and soul.
Beachside Restaurant & Barの写真
4.7
素晴らしい(1744)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • マリーナ ・ デル ・ レイ
本日15回予約が入りました。
マリナ・デル・レイのマザーズ・ビーチに位置するBeachside Restaurant & Barは、洗練された食事をリラックスした雰囲気の中で提供しています。ビーチやマリーナの美しい景色を眺めながら、屋内や屋外の席で食事を楽しめます。レストランに配された=大きな窓からはビーチ、庭園、マリーナの景色を一望できます。レストランの屋外シートのほぼ3分の1を占めるのは格子に覆われたパティオ席で、ダイニングエリアはファイアーピットが設置され広大な景色を望む雄大な環境を提供しています。Beachside Restaurant & BarはJamaica Bay Innのロビー、またはパラワンウェイ上の別の入り口のから簡単にアクセスできます。週に7日オープンし、朝食、ランチ、ディナー、素晴らしいハッピーアワーを提供しています。
Belles Beach Houseの写真
4.7
素晴らしい(317)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日69回予約が入りました。
Owned by seasoned restauranteur Nick Mathers and Wish You Were Here Group, Belles Beach House aims to transport guests from Los Angeles to a tropical destination whilst staying in the heart of Venice Beach. An ode to the retro Tiki Bar and legendary artist Larry Bell, Belles Beach House exudes the laid back, island vibes of the 1970s serving Hawaiian-inspired dishes with a touch of Japanese influence, vibrant craft cocktails and a thoughtful wine list.
Charcoal Veniceの写真
4.6
素晴らしい(572)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日30回予約が入りました。
Charcoalは、ミシュラン星獲得シェフのJosiah Citrinが手がける居心地の良い地元のレストランです。日替わりメニューには、薪オーブンやビッグ・グリーン・エッグの炭火で調理されたおいしいコンフォートフードを用意しています。レストランのコミューンな雰囲気に加えて、多くの料理がシェアできるようにファミリースタイルのボリュームある量で提供されています。
The Penthouse Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(4331)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サンタ モニカー
本日18回予約が入りました。
THE PENTHOUSEはThe Huntley Hotelにある素晴らしいレストラン&ウルトララウンジで、ビーチカバナ、天窓、銀製のバー、裸火を提供しています。KoiやTAO New York/Las Vegasなどのレストランのデザインで有名なThomas Schoosがエグゼクティブシェフのケビン・マイヤーと組んだレストランで、新感覚のビジュアルセレブレーションを表現しています。The Penthouseはグローバルな影響を大胆に取り入れた現代的なアメリカンメニューを提供しています。シェフのマイヤーのメニューは、フランス料理、スペイン料理などから着想を得て、ファーマーズマーケットからの季節の食材と世界中のユニークな食材を組み合わせたものです。この革新的なメニューにはタイム&蜂蜜風味の鴨胸肉、ブリックプレスの地鶏、シーバスのインゲンマメ・ラグー添え、高級なアンガスビーフなどの料理が含まれます。プライベートなイベントも開催できます。
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