Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Mission Beach​のハッピーアワーを実施しているお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(183)

Moe'sの写真
4.7
素晴らしい(549)
価格:普通
• ステーキハウス • ミッション ・ ベイ
本日5回予約が入りました。
Moe's is bringing the timeless steakhouse restaurant back to Mission Beach. Paying homage to our iconic home, guests will love the see this San Diego staple brought back to her former glory ... with a few surprises, of course.Moe's in Mission Beach is now open for dinner 7 days a week. Reservations strongly recommended. Open seating in the bar.
Captain’s Quartersの写真
4.6
素晴らしい(48)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • パシフィック ビーチ
本日29回予約が入りました。
Inspired by the literal “captain’s quarters” of 17th century ships, guests will be transported to a luxurious and moody adventure on the high seas. Captain’s Quarters will feature a star cocktail list devoted to various explorations in gin cocktails. For non gin lovers, Beverage Director, Eric Johnson has put his innovative twist on various cocktails concocted with Rum, Mezcal, Bourbon, Tequila and Vodka as well as a small beer and wine selection. In addition to fine spirits, SDCM Executive Chef, Brian Redzikowski has put together an adventurous yet approachable menu which will range from elevated tidbits such as Manchego-Prosciutto “Sandwiches”, Burrata Donuts & Papa's Braves to more substantial fare including Captains Quarters own Double Double. Captain's Quarters kitchen closes at 10PM. Walk in's only after 10PM for Beverage Service. Walk-ins available for Dinner Service based on availability but Reservations Recommended.
The Grass Skirtの写真
4.7
素晴らしい(690)
価格:高い
• ポリネシア料理 • パシフィック ビーチ
本日88回予約が入りました。
From beverage director Eric Johnson love of tiki cocktails, to corporate executive chef Brian Redzikowski’s mastery of southeast asian cuisine, the grass skirt combines the fun, lighthearted, escapist nature of tiki culture, with the creativity and unsurpassed food and beverage quality guests have come to expect from SDCM restaurants.
Cannonballの写真
4.4
非常に良い(1140)
価格:普通
• 寿司 • ミッション ・ ベイ
本日28回予約が入りました。
サンディエゴの美しい景色を望むオーシャンフロントのレストランで、おいしい海岸部の料理、小皿料理、寿司を提供しています。ビーチサイドの醍醐味を感じながら、海辺を意識した季節のクラフトカクテルを片手に最高の時間を過ごせます。ミッション・ビーチを見渡す屋上は、気の利いたディテールとアクセントにあふれ、プールサイドをイメージしたリゾート気分を満喫できます。Cannonballで特別なダイニング体験をお楽しみください!インスタグラムもご覧ください。#splashresponsibly
World Famousの写真
4.6
素晴らしい(995)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • パシフィック ビーチ
本日29回予約が入りました。
南カリフォルニア沿岸の料理や、市場から仕入れた新鮮な太平洋産のシーフード、手でカットしたプライムリブ、注文に合わせてグリルするステーキなど、サーフサイド料理を専門に提供するレストランです。毎日更新されるメニューでは、持続可能なカリフォルニア産の食材を使用しています。
Duke's La Jollaの写真
4.6
素晴らしい(6519)
価格:普通
• ハワイ地方料理 • ラ ・ ホーヤ
本日89回予約が入りました。
Duke’s La Jolla(デュークス・ラホヤ)はオリンピックの水泳と水球メダリストで近代サーフィンの父である、ネイティブ・ハワイアンのデューク・カハナモクに敬意を表して命名されました。ラホヤ・コーブを見渡すDuke’s(デュークス)は心からの親しみのこもったホスピタリティを特色とし、伝統的な島の料理を現代的な解釈で提供しています。ハワイと南カリフォルニアのビーチ・ライフスタイルへの賛歌として、Duke’s(デュークス)は家族、信念、アロハ・スピリットを称賛します。ゲストを「‘ohana(オハナ、家族のような存在)」としてお迎えするレストランへ、どうぞお越しください。
Le Coqの写真
4.4
非常に良い(265)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日44回予約が入りました。
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
Cataniaの写真
4.7
素晴らしい(2058)
価格:高い
• イタリア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日22回予約が入りました。
イタリアのロードトリップで感銘を受けたシェフのライアンと私、アルトゥーロは、2008年に戻り、CataniaをWhisknladle Hospitalityの新しいメンバーとして導入することになりました。ここでは、シンプルな季節の素材を使用した、本格的なイタリア沿岸の料理(他で見られるようなテキサス・メキシコ風の料理は一切ありません)を提供しています。本格的な料理を提供しようとする私たちの熱意は、薪オーブンやグリルの使用、すべてのイタリア産のワインリスト、イタリアのクラフトビールのプログラムから明らかに分かることでしょう(イタリアは素晴らしいクラフトビールの流行を迎えているのです!)。
Dockside 1953の写真
4.5
非常に良い(594)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ミッション ビーチ
本日20回予約が入りました。
With its spectacular waterfront setting on Mission Bay, nautical-inspired design, and a menu of mouthwatering dishes, Dockside 1953 is a favorite restaurant for hotel guests and locals alike. Aptly named for its marina-facing locale at the Bahia Resort Hotel and the year the resort opened, Dockside 1953 is a stunning standout in San Diego’s dining scene. Fresh, coastal-inspired, and locally sourced — the eclectic menu of California fare features dishes to satisfy all palates. With a dedication to high-quality ingredients, menu highlights include classic sweet and savory options for breakfast; salads, bowls, and flatbreads for lunch; sharable starters and fresh seafood entrées for dinner; and a thoughtful wine and cocktail menu. The extensive outdoor patio features cozy fire pits, gorgeous Mission Bay views, and a covered trellis to shade guests.
Tom Hams Lighthouseの写真
4.6
素晴らしい(6645)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日31回予約が入りました。
Tom Ham’s Lighthouseは製品に自分の名前を付けることを恐れなかった人物によって1971年に建てられました。暖かい雰囲気と素晴らしい料理に根差し、Tom Hamは彼の生涯の夢を実現しました。Tom Ham’s Lighthouseは、アメリカ沿岸警備隊(USCG)が運営&維持する灯台を併設する米国で唯一のレストランです。レストランの航海地図上のロケーションは「Beacon #9」となります。シーフードメニューや受賞歴のある日曜のシャンパンブランチを楽しめるサンディエゴの見逃せないレストランです。カリフォルニア州のような形をしているダイニングルームは最大92名まで収容可能で、カップルでの食事も楽しめます。休日のブランチは、サンディエゴの多くの地元の人々にとって家族の伝統行事となっています。次の休日から、あなたの家族の伝統をとしてみてはいかがですか?ダウンタウンのスカイライン、コロナド&サンディエゴ湾の素晴らしい景色を望むTom Ham'sは、1971年以来サンディエゴの伝統です。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ