Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Penn Quarter​のハッピーアワーを実施しているお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(283)

Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19380)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日154回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
The Smith – Penn Quarter, Washington, D.Cの写真
4.5
非常に良い(3792)
価格:高い
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日48回予約が入りました。
The Smith is a casual American brasserie with a simple mission — make people happy! We care about every meal and every moment. The menu features bistro classics, seasonal fare, and craft cocktails. Walk in the door and you’re in for a great time. Whether it’s date night, drinks on the town, a big birthday bash, a working lunch, a boozy brunch, or an I-don’t-want-to-cook-tonight night, we’ve got you covered.
Dirty Habit | The Glass Houseの写真
4.3
非常に良い(2265)
価格:普通
• バーラウンジ • ペンクォーター
本日14回予約が入りました。
Dirty Habit(ダーティ・ハビット)は、プロによる手作りカクテルや、斬新なソーシャルプレートメニュー、刺激的なデザイン、ドラマチックな都会のパティオを中心とする鮮やかなソーシャルシーンを提供します。
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(3914)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日74回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Founding Farmers & Distillers DC: Chinatownの写真
4.4
非常に良い(10336)
価格:普通
• アメリカ料理 • マウント ヴァーノン広場
本日183回予約が入りました。
Walking distance to many of DC’s historic landmarks, Founding Farmers & Distillers offers a diverse menu including dishes inspired by nearby Chinatown and cocktails featuring our in-house distillery, Founding Spirits. Open 365 days a year, our team is passionate about crafting dishes & drinks from scratch with high-quality ingredients from farmers and suppliers we know and trust. Join us for breakfast, lunch, dinner, weekday happy hour, decadent weekend Farmers Market Buffet Brunch, or grab a cup of house-roasted coffee and breakfast treat from our First Bake Cafe. Majority owned by American family farmers, including the more than 50,000 farmers of the North Dakota Farmers Union, our restaurant is guided by a very simple principal: we see and share everything Through The Eyes Of The Farmer.™ We actively care about our guests, our communities, the planet, and the next generation. This all comes together in our everyday
Oyamelの写真
4.7
素晴らしい(9587)
価格:普通
• メキシコ料理 • ペンクォーター
本日66回予約が入りました。
Oyamel Cocina Mexicanaは、モダンにアレンジされたボリュームのあるメキシコの伝統料理を提供しています。本格的なタコス、セビーチェ、厳選されたカクテルやテキーラと一緒に、様々なアントヒートス(メキシコの伝統的な軽食)を楽しめます。これまでのイメージを覆すようなメキシコ料理を堪能できます。有名シェフJosé Andrésの監修の下、料理長Colin Kingが伝統的な食材や調理法を用い、クリエイティブで洗練された料理やドリンクをお届けします。
Clyde's of Gallery Placeの写真
4.6
素晴らしい(7618)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日45回予約が入りました。
2階にまたがる壮大なビクトリア朝のサロンには、オイスターバーを含む特徴的なバー4つ、ダイニングルーム6室が備わります。ディナーを遅くまで楽しめ、ベライゾンセンターでのイベント、映画、演劇の前後に最適なスポットです。毎日のランチとディナータイム、土曜と日曜のブランチに営業しています。
China Chilcanoの写真
4.7
素晴らしい(3706)
価格:高い
• ペルー料理 • ペンクォーター
本日28回予約が入りました。
China Chilcanoは、シェフのホセ・アンドレと有能なチームの独特のレンズを通して捉えた、ペルー料理の領域を特徴づける文化交差の魅力をたたえるレストランです。伝統的なペルー料理からペルーの中華「チーファ」や日系の和食まで、China Chilcanoでは、記憶に残る幅広い料理が並ぶ素晴らしいメニューを堪能できます。
Carmine's - Washington DCの写真
4.5
非常に良い(6554)
価格:普通
• イタリア料理 • ペンクォーター
本日84回予約が入りました。
Carmine’sは、価値観重視をコンセプトにしたファミリースタイルのレストランで、ニューヨーク、ニュージャージー、バハマのナッソー、ワシントンDCにあります。レストランのオーナーArtie Cutlerは、寛大な量の家庭料理風の前菜、パスタ、シーフード、主菜に大皿の肉料理が揃うイタリア系アメリカ人の結婚式の豪華な食事スタイルを提供するレストランをオープンするという1つのゴールを念頭に置いてCarmineを創業しました。Carmine’sでは、おばあちゃんの家に集まる時のようなカジュアルな雰囲気の中で、友人や家族と共に素晴らしいサービス、おいしい食事やワインを楽しめます。
Truluck's - Ocean's Finest Seafood & Crab - Washington, D.C.の写真
4.7
素晴らしい(1907)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • マウント ヴァーノン広場
本日18回予約が入りました。
Truluck's, a premier dining destination since 1992, offers high-quality seafood and exceptional service with a commitment to sustainability. Renowned for its Florida Stone Crab, Truluck's ensures this delicacy goes from trap to table in 24 hours during its October to May season. Under Corporate Executive Chef Thomas Dritsas, the menu features fresh seafood and prime steaks, complemented by an extensive beverage program. Adhering to Ocean Conservancy guidelines, Truluck's supports sustainable practices and community initiatives. With 12 locations and a dedicated team, Truluck's creates remarkable dining experiences. Reservations can be made online or via OpenTable.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ