Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニュー メキシコ州

Santa Fe​のお子様連れに優しいベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(958)

Sazonの写真
4.7
素晴らしい(5189)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • サンタフェ
本日21回予約が入りました。
Fernando Olea氏(Epazoteでのシェフ経験を持つメキシコ人シェフ)がサンタフェに1991年に創業したレストランで、Oleaシェフによるメキシコの伝統技術を用いた創造的で洗練された料理(オールド・メキシコ&各国の食材使用)を提供しています。新鮮な地元食材と肉類を可能な限り使用し、少なめの盛りつけで提供しています。 神秘的なメキシコ料理作りには「モーレ」(スパイス、種、ナッツ、チョコレート、チリなどを焼いてから砕いた風味豊かなソース)が不可欠で、その多くには30種以上の食材が使用されています(唐辛子のみで5種類を使用する場合あり)。Oleaシェフはサンタフェ400周年を記念して、2009年に「ニュー・メキシカン・モーレ」などの手作りのモーレを発表しました。メインダイニングルームには、Federico Leon De La Vega氏(メキシコ・シティ出身の有名アーティスト)がOleaシェフに送った巨大な壁画が飾られています。
Coyote Cafeの写真
4.7
素晴らしい(7171)
価格:普通
• イギリス地方料理(南西部) • サンタフェ
本日33回予約が入りました。
サンタフェで最も有名なレストランCoyote Cafeは29周年を迎えました! おすすめ料理は、フォアグラ&ダイバーホタテ、太巻きシーザーサラダ、伝説の24オンス「カウボーイカット」リブアイです。当店の南西部の伝統をお楽しみください。モダンな人気メニューは、辛口エルク・テンダーロイン、メスキート・グリル・ロブスター・テイル、ハワイアン・ツナ・ポケ、そしてもちろん、グリーンチリ・マカロニ&チーズです。 Sine Qua Nonのような希少なセレクションを含む受賞歴のあるワインリストのほかに、ユニークな特製カクテルを含むフルバーを提供しています。 夏季の屋上カンティーナでは、カジュアルなアウトドアの雰囲気の中でニューメキシコ料理とカクテルをお楽しみいただけます(屋上では、予約のないお客様のみを受け付けています)。
Joseph's Culinary Pubの写真
4.9
素晴らしい(2402)
価格:高い
• コンチネンタルヨーロピアン • サンタフェ
本日21回予約が入りました。
シェフJoseph Wredeは、Food & Wine Best New Chef、いくつかのAAA Four Diamond AwardsやDiRoNA Awardsなど数々の賞を授与され、Wine SpectatorとWine Enthusiastからも賞賛を受けています。Joseph’s Culinary Pubは、シェフWredeと彼のクリエイティブなビジネスパートナーたちの共同作業で成り立っています。このレストランは、シェフWredeによるJoseph’s Table(ニューメキシコ州タオス)の第3号店です。創業20年にも満たないJoseph’s Tableの成功で彼は有名になり、地元を中心に広く愛される存在となりました。Joseph’s Culinary PubはシェフWredeのユニークで妥協のないビジョンを採り入れ、伝統とモダン性が融合した地元料理と各国料理を提供しています。劇場のようなレストランで、シェフWredeはパブとパブリックの中間を目指し、高級アートのようなダイニング体験を提供しています。
Sassellaの写真
4.7
素晴らしい(2287)
価格:高い
• イタリア料理 • サンタフェ
本日20回予約が入りました。
The name “Sassella” comes from a hamlet of 60 residents known for its vineyards near where Chef Cristian Pontiggia grew up.In addition to working at two Michelin Star restaurants in Europe, Lombardy native Chef Cristian Pontiggia has received several awards from La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs, an international gastronomic society. The Italian government recognizes him as a Master Chef, and he holds a culinary degree that certifies him as a Doctor of Enogastronomy.
La Plazuela at La Fonda on the Plazaの写真
4.7
素晴らしい(3582)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南西部) • サンタフェ
本日31回予約が入りました。
ホテルの元パティオ(1920年代)を利用したLa Plazuelaは、昔ながらのまばゆい魅力をとどめています。陽光の降り注ぐダイニングルーム、見事な彫刻家具、職人技を感じさせる照明器具、人気の高い手描き窓が、会合、食事、思い出作りにぴったりの美しく快適な空間を作り出しています。現代風にアレンジした人気の伝統料理、本格的なニューメキシコ州の料理、受賞歴のある素晴らしいワインリストを用意しています。La Plazuela at La Fonda on the Plazaは、サンタフェで人気のスポットです。ご来店をお待ちしています。
Zacatlanの写真
4.7
素晴らしい(1254)
価格:高い
• メキシコ・アメリカ南西部料理 • サンタフェ
本日23回予約が入りました。
The name Zacatlán surged from the origins of our chef, Eduardo Rodriguez. He was born in Zacatecas, Mexico (north-central Mexico), which is defined as "the habitants of the land where grass grows". Zacatlán is the nahuatl translation for "land with an abundance of grass", and that is where our idea of Zacatlán Restaurant began. Zacatlán Restaurant desires to continue to preserve the traditions for our upcoming generations, while bringing forth new flavors. These new flavors incorporate Southwestern and Mexican influences. We are established near the Santa fe Plaza, right off of Guadalupe Street. We want to unveil a new fusion of food for everyone in Santa Fe and those who visit.
Palace Primeの写真
4.5
非常に良い(618)
価格:高い
• アメリカ料理 • サンタフェ
本日24回予約が入りました。
**NOW OPEN MONDAYS**Located one block from the plaza and one block from the Lensic Theater. We are a Santa Fe tradition reborn. Chef Angel Franco serves up small plates, farm-fresh veggies, seasonal seafood, and handmade pasta made with local ingredients, paired with premium wines and seasonally curated craft cocktails to enjoy in an elegant and historic setting. We have a private dining room for groups of up to 14. Our tree-covered back patio and fully covered front patio are open in the warm months when weather permits. You can also dine inside our chic bar/lounge or dining room with plush booth seating. Happy Hour is Wednesday - Monday from 5 pm to 6:30 pm. Chef, Angel Franco | Sous Chef, Aaron Daniels | General Manager, Austin Flick | Bar Managers, Ashely Lynn + Karli Guerrero
Alkemēの写真
4.7
素晴らしい(440)
価格:非常に高い
• アジア料理 • サンタフェ
本日13回予約が入りました。
Welcome to Alkemē where dining is a unique culture-to-table experience. We are honored to be a 2024 James Beard Award Best New Restaurant Semifinalist! Our food menu is Asian heritage cuisine reimagined. Chef-Owner Hue-Chan Karels and Executive Chef Erica Tai are reinterpreting heirloom recipes from their culinary roots to create dishes that are innovative yet steeped in tradition and culture. We offer 3 tasting menus, a seasonal a la carte menu, dim sum brunch on Saturdays, and a full-liquor beverage menu with creative cocktails and non-alcoholic drinks.Our patio is open from Spring through Fall. Our indoor dining space has 3 dining rooms & a bar: > Main Dining Room is vibrant and modern> Dawn Dining Room is warm and inviting and can seat large parties from 6 to 14> Indochine Room (aka "The Red Room") exudes passion and intimacy
Dinner for Twoの写真
4.7
素晴らしい(3919)
価格:普通
• ステーキ • サンタフェ
本日29回予約が入りました。
Dinner for Two has been named Best Steakhouse in New Mexico!Excellent food, great cocktails and a fun dinning environment! We specialize in Prime cuts of beef, Filet Mignon Rib-eye, New York strip as well as table-side presentations like Caesar salad and Chateaubriand and Bananas foster. Please Call To make a reservation for our dog friendly Patio. Multi-award winning: including Wine Spectator and top 10 in southwest and Best Cocktail. Our cocktails are Well made fun and Forward Thinking, With an emphasis on Seasonality. Happy hour is available from 4 -6:00 every day! (Except Holidays). We love to host dinners for Weddings, organizations, or private celebrations from 2 to 90, everything is made in-house so special diets are easily accommodated: allergies, gluten free, etc.Excellent Food and Service at a Reasonable PriceParking on any local street meter Sunday park for free at any meter
Wolf and Roadrunner - Hotel St. Francisの写真
4.1
とても良い(44)
価格:高い
• ステーキハウス • サンタフェ
本日6回予約が入りました。
Seasonal ingredients and fire in all its forms. Feel the warmth of refined, seasonal cuisine at Wolf And Roadrunner.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • HollyVIP
    ニューオーリンズ・ルイジアナ州 •18​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Any staff we spoke to was kind, helpful, and friendly. Food was unique and wonderful. Vibe was moody, artistic, and cozy. 10/10 all around. Will definitely be back next time we’re in SF! 💛🧡🩵❤️
    詳細を見る
    Joseph's Culinary Pub価格:高い• コンチネンタルヨーロピアン• サンタフェ
    4.9
  • Mike
    ニュー メキシコ州 •12​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Our group of 5 was well taken care of by Ally, one of the best wait staff we’ve had in ages. And everyone else who served us was great too, attentive and friendly. The food was creative and delicious. The drinks were special. The dining space was relaxing, quiet, and full of art. We all had a memorable time and would certainly recommend.
    詳細を見る
    Coyote Cafe価格:普通• イギリス地方料理(南西部)• サンタフェ
    4.7
  • BrianVIP
    クリーブランド・アクロン、カントン •13​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    From entering the restaurant the experience at Sazón was excellent. The food was amazing including the best soup we’ve ever had. Some very creative and unique dishes and all were excellent. Starting with the mole tasting was very cool. Our server, Nick, was excellent and made great suggestions and explained the dishes in detail. Absolutely a must try restaurant in Santa Fe.
    詳細を見る
    Sazon価格:非常に高い• 中南米料理• サンタフェ
    4.7
  • TomVIP
    ツーソン •14​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    This is one of our favorite restaurants. We always look forward to visiting Santa Fe and dining here. Judith was a fabulous server and gave us spot-on recommendations! Carlos made delicious guacamole tableside. All four courses were awesome. Thank you!
    詳細を見る
    La Plazuela at La Fonda on the Plaza価格:高い• アメリカ地方料理(南西部)• サンタフェ
    4.7
  • Lyn
    ダラス・フォートワース •12​件の口コミ
    5.0
    2024年11月14日にご来店
    My husband and I went to Sasella to celebrate our 31st wedding anniversary. Our server was Miguel, and he was fantastic. He made excellent recommendations on both the food and the wine. For our appetizer, we ordered a sea bass fish cake in a tomato soup base. Then, we had lobster risotto with a pesto sauce. For our main course, we had a wagyu steak in a sauteed bed of arugula. For dessert, we ordered the triple-layer almond amaretto cake. Everything was divine! I can't recommend Sasella enough. We will definitely return!
    詳細を見る
    Sassella価格:高い• イタリア料理• サンタフェ
    4.7

OpenTable でレストランを見つけましょう

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ