Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ラスベガス

Nevada​の夜遅くまで営業しているお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

CATCH - ARIAの写真
4.6
素晴らしい(2728)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ストリップ
本日50回予約が入りました。
The go-to dining destination for celebrities from Los Angeles to New York City, CATCH is the only location to bring epic renditions of Asian-influenced sushi, seafood and steak. So meet here, eat here and party here. At CATCH, you can come for dinner, and stay late night.
Momofuku Las Vegasの写真
4.8
素晴らしい(3914)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ストリップ
本日78回予約が入りました。
Momofuku Las Vegas is Momofuku’s first restaurant on the West Coast and is located inside of The Cosmopolitan of Las Vegas. The menu draws influence from all over the world, including the US, Korea and Japan. The constantly evolving menu features steamed buns, noodles, and meat and seafood meant for sharing.
Jardin – Encore at Wynn Las Vegasの写真
4.5
非常に良い(1233)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウィン ・ ラスベガスとアンコール
Encore at Wynn Las Vegas内の最新レストランのJardinは、上品で社交的な環境の中で、シェフのジョセフ・ザネリによる革新的な旬のアメリカ料理を提供しています。熟練したシェフの持続可能な食材の調達における情熱は、季節の恵みを最大限に反映し、気品のあるクラシック料理の一流メニューに影響を与えてきました。日中はダイニングルームにある大きな窓から日光が差し込み、穏やかな庭園のような環境を作り上げ、夕暮れ時はプレシアター、ディナー、または深夜のダイニングに最適なスタイリッシュで洗練されたスペースへと姿を変えます。2面の広々とした屋外パティオも併設し、プライベートイベントなどに最適な屋外ダイニングを提供しています。Wynnのマスターミクソロジストのダミアン・クロスは、料理に完璧にマッチする独創的なアルチザンカクテルの見事なメニューを提供するバープログラムを監督しています。Wynnのワインディレクターのマーク・トーマスが管理するワインリストには、100種類以上の新しい世界各国のワインとセパージュワインとともに、20種類以上のグラスワインを取り揃えています。
Boom Bang Fine Foods & Cocktailsの写真
4.5
非常に良い(572)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ヘンダーソン
本日5回予約が入りました。
Boom Bang Fine Foods & Cocktails serves New American cuisine with French and Mexican influences from Chef and Owner Elia Aboumrad. Cocktails are curated by Bar Program Manager Skylar Sanders and his bar team. The American bistro offers starters including Artisan Corn Dogs and French Onion Dip Caviar Service; classic French onion soup and a zesty, rich gazpacho gelee; classic mains including Steak Frites, Christian's Boom Bang Burger, Elia's cripsy Duck Confit with seasonal garnish, and Elia's signature Pork Shank in Here & There sauce. Guests will find a variety of vegetable-forward dishes like the Wild & Cultivated Mushroom Puff Pastry Tart with Ver Jus Sauce, Cast Iron Ratatouille, Potatoes Pureé an ode to Joël Robuchon. Desserts are abound with chef Elia's signature Mexican Hot Chocolate Crème Brulée and her interpretation of the classic Pavlova.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ