Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Harringay​のランチにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(677)

Yauatcha Sohoの写真
4.5
非常に良い(6836)
価格:高い
• 中華料理 • ソーホー
本日27回予約が入りました。
賑やかなロンドンの中心部に位置するYauatcha Sohoは終日営業の飲茶ティーハウスで、本格的な現代の飲茶のほか、ヨーロッパのお菓子、種類豊富なお茶、ワイン、カクテルを提供しています。 店舗は古い中国の茶屋をモダンにアレンジしたデザインで、照明と座席からは香港にある伝統的な飲茶レストランのような活気が感じられます。 レストランでは、現代的な広東料理のほか、Yauatchaの代表的なホタテの焼売や鹿肉のパイなど種類豊富な点心(蒸し、焼き、網焼き、揚げ)を楽しめます。 2名用のメニューTaste of Yauatchaを28.88ポンド(GBP)の料金で、月曜~木曜の14:00~18:00に提供しています。
Clos Maggioreの写真
4.6
素晴らしい(15215)
価格:高い
• フランス料理 • コヴェント ・ ガーデン
本日37回予約が入りました。
Clos Maggioreはコヴェント・ガーデンの中心部にある静かなオアシスです。プロヴァンスやトスカーナのスタイリッシュなカントリーインをイメージしたユニークな内装が施された、温かく親しみやすい雰囲気のレストランで、ビジネスや貸切パーティー利用にも最適です。コンサバトリーを利用した明るく広々としたダイニングエリア(格納式のガラス屋根付)が最も美しくなる季節は春〜夏で、冬季は暖炉、夜間のキャンドルライト&星の灯りを楽しめます。Marcellin Marc料理長(地元の旬の食材を使用したバランスの良いメニューで2008年以来AAロゼット賞3度受賞)によるモダンで素晴らしいプロバンス風料理を提供しています。Clos Maggioreは、2,000種以上の銘柄(今年初旬に低〜中価格ワイン400種追加)を取り揃える広いワインセラーを併設し、2003年以来Wine Spectator誌の「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を毎回受賞しています。
SOLA SOHOの写真
4.5
非常に良い(417)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ソーホー
本日6回予約が入りました。
1 Michelin Star, creative Californian cooking by Victor Garvey - in an elegant, intimate dining room in the heart of Soho, where abundant plants and sculptural lighting evoke the lush greenery and sunshine of The Golden State. SOLA celebrates the modern cuisine of America's Pacific West Coast, bringing a taste of California to Soho, via LA. Private dining room available;Lunch menu: £74, wine pairing £59;Pre-theatre menu: £74Tasting menu: £159, wine pairing £199;* Please note we can accommodate most dietary requirements with enough notice.
L'Escargotの写真
4.7
素晴らしい(671)
価格:高い
• フランス料理 • ソーホー
本日5回予約が入りました。
L'Escargot is London's oldest and most celebrated French restaurant serving classic French provincial dishes. It also has a great cocktail bar with reasonably priced cocktails and all day dining. Upstairs in the cocktail Bar there are live music acts every weekend.The restaurant has welcomed luminaries such as Coco Chanel, Charles de Gaulle, Maurice Chevalier, Laurence Olivier, Lucien Freud and Francis Bacon. Princess Diana was a regular and to this day the restaurant is the home of many celebrated personalities.It is located close to all the major West-End theatres, which makes it an excellent pre and post theatre dining spot.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4106)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日47回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
The Ninthの写真
4.7
素晴らしい(473)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • フィッツロヴィア
本日10回予約が入りました。
The Ninthは、ロンドンを中心に活躍するシェフのジュン・タナカによる最新のレストランです。バーやパブが建ち並ぶロンドンのフィッツロヴィア地区に位置するレストランで、モダンながらも温かみのある空間には90席の客席を用意しています。洗練されたシンプルなフランス風地中海料理の大皿料理を提供しています。 ランチとディナーのアラカルトメニューでは、季節ごとの上質な食材と素材本来の風味を活かしたコクのある料理を楽しめます。自家製の魚肉の塩漬け、シェフ特製の斬新なひねりを加えたコクのあるフランス伝統料理、野菜を使ったこだわりのサイドディッシュなど特製メニューを取り揃えています。
The NoMad Londonの写真
4.4
非常に良い(1746)
価格:高い
• イギリス料理 • コヴェント ・ ガーデン
本日39回予約が入りました。
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
The Quality Chop Houseの写真
4.8
素晴らしい(2535)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日25回予約が入りました。
Quality Chop House には、レストラン、精肉店、食料品店があります。 メニューは季節に応じており、朝に届いた最高の食材をもとに、毎日変更しています。 ご予約または直接のご来店のいずれも受け付けています。 アラカルトメニューに加えて、大変お得なエクスプレス・プレシアター・セットメニューも提供しています。 7人以上でテーブルをご利用になる場合は、最大10名(または間をつめて12名)まで収容可能なプライベートダイニングルームもあります。季節のメニューも提供しています。詳細についてはお電話でお問い合わせください。
The Lore of the Landの写真
4.7
素晴らしい(823)
価格:非常に高い
• ガストロパブ • フィッツロヴィア
本日11回予約が入りました。
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
The Plimsollの写真
4.8
素晴らしい(72)
価格:高い
• パブ • ハイバリー
本日11回予約が入りました。
A modern pub serving a frequently changing menu, available in our dining room, bar, and outside ledges. It's not fine dining, nor is it trying to be. We cook in a way that we as cooks like to eat, so don’t be afraid to share. If you want to pop in for a burger and a pint, feel free to grab any available space in the bar or outside. We accept bookings for tables of up to six people in the dining room.It can be loud and slightly chaotic; at night it is dark. We turn tables because we need to in order to survive and pay the people that make it work, so please don’t be offended if we ask you to wait a moment for your table. Our dining room has limited space and we don’t offer high chairs, so please let us know in advance if you're bringing a pram or need to adjust your booking size.Here's when we're open, so you can find what you're looking for:Weekdays: Bar 3-11pmKitchen 6-10pmWeekends: Bar 12-11pm (10pm Sunday’s)Kitchen 1-5pmKitchen is closed on Men’s Arsenal home games.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ