Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

East Los Angeles​のランチにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(140)

Le Petit Parisの写真
4.7
素晴らしい(2880)
価格:普通
• フランス料理 • ダウンタウン
本日28回予約が入りました。
Le Petit Parisは自らを「文字通りレストランで生まれた」と語る才気あるオーナー、ファニーとデービッド・ロランによるレストランです。このレストランは日常生活の自然な一部として、祖父から父へ、そして二人へと受け継がれてきました。 二人の最初のレストランであるパリのブラッスリーLe Petit Parisは、国際映画祭の街カンヌの中心部に15年前にオープンしました。 カンヌに訪れる各国からのお客様に思い出深い経験を提供するため、 ビーチでリラックスしながらカクテルを飲んだり、グルメ料理を楽しめるビーチ沿いのレストランを始めたのです。 デービッドとファニーは真の「機転の良さ」を提供するため、常に良き協力者を得る努力を続けてきました。勤勉さと熱心さから二人は世界中で知られるようになりました。
71Aboveの写真
4.7
素晴らしい(5834)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日59回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Manuelaの写真
4.8
素晴らしい(215)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン
本日21回予約が入りました。
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
Redbird - Los Angelesの写真
4.8
素晴らしい(3070)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日34回予約が入りました。
ロサンゼルスのダウンタウンに位置するRedbirdは、市内でも特に大きな建物の中にあります。これはVibianaの教区司祭館で、高級ウェディング、イベント、パフォーマンスアート会場です。シェフのNeal FraserとAmy Knoll Fraserが、見事にダイナミックなレストランスペースを作り上げました。シェフFraserたちによるモダンなアメリカ料理のメニューは高く評価されています。
The Factory Kitchen - Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(3608)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日22回予約が入りました。
2013年10月13日のオープン以来、高評価を得ているThe Factory Kitchenは、FactoryPlaceHospitalityGroup社が最初に創立したレストランです。 レストラン経営者のマッテオ・フェルディナンディと彼の妻でありソムリエ兼ビバレッジ・ディレクターのフランシーン・ダイアモンド=フェルディナンディを筆頭に、夫妻の長年の友人であるアンジェロ・ オーリアナをパートナー・エグゼクティブ・シェフに迎えたFactory Kitchenは、料理、サービス、デザインを巧みに織り交ぜたスタイルで、カジュアルダイニングを革新しました。 ロサンゼルスのダウンタウンにあるFactory Kitchenは、アート地区の中心部に位置する伝統的なイタリアンレストラン&バーで、イタリア北部の郷土料理を中心に、マンディッリ・ペスト・アッラ・ジェノヴェーゼ(Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese)やフォッカチーナ・カルダ・アル・フォルマッジョ・ディ・ レッコ(Focaccina Calda al Formaggio di Recco)などの伝統的なリグリア料理にも力を入れています。
Agua Vivaの写真
4.5
非常に良い(366)
価格:高い
• 中南米料理 • ダウンタウン
Agua Viva is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’s collection at Conrad Los Angeles. At this chic rooftop restaurant, Chef Andrés effortlessly weaves vibrant Asian flavors with Latin American influences, all while paying homage to his home country of Spain. Our menu features diverse global flavors that reflect the true melting pot of LA. Designed to be shared, our dishes are as eye-catching as they are vibrant, flavorful, and deeply satisfying. As you decompress in our breezy dining room, enjoy sparkling platters of oysters; a bright, refreshing Young Coconut Ceviche studded with avocado and mango; Chef Andrés’s iconic Txule Burger, made with dry-aged ribeye; and whole fried sea bream, with fresh herbs and mojo verde.Located within Conrad Los Angeles, a part of the stunning Frank Gehry-designed The Grand LA, Agua Viva features a promenade, bar area, and upper and lower dining rooms with terrace views of the mountains.
Vespaioの写真
4.5
非常に良い(2511)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日21回予約が入りました。
エマーソンのダウンタウンに位置するシェフAgostino Sciandriの最新レストランで、ワインと料理を満喫できます。
Hearts and Flameの写真
4.1
とても良い(257)
価格:高い
• イタリア料理 • リトル東京
本日10回予約が入りました。
Hearts & Flame.Coastal Italian dishes in a modern industrial space in the heart of the DTLA Arts District. From fresh made pastas, to sea-to-table dishes, utilizing the freshest seafood from the California coast, our kitchen is at the heart of everything we do. In the middle of our dining room, the flames are ignited from our grill, where steaks, are cooked over an open flame, creating a memorable experience for you and your guests.
Water Grill – Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(5365)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン
本日36回予約が入りました。
創業30年以上のWater Grillは、ロサンゼルスのダウンタウンにオープンした当時から、King's Seafood Companyのフラッグシップレストランとして世界クラスのシーフードを提供し続けています。Water Grillは国際的に認められるザガットガイドによって「南カリフォルニアで最高のシーフード」として絶賛され、優れた品質と鮮度の魚介類を使用した素晴らしい料理を用意しています。
Eigikuteiの写真
4.9
素晴らしい(83)
価格:非常に高い
• 日本料理 • リトル東京
本日8回予約が入りました。
Eigikutei is a Japanese cuisine, sushi, and Shabu Shabu Kaiseki restaurant in Little Tokyo, Los Angeles. We have a bar and offer high-end Japanese sake. Eigikutei serves Japanese Kaiseki cuisine courses. Each Kaiseki course expresses the traditional Japanese culture and simple but deep tastes that Japan has grown from time immemorial. We hope all of our guests can enjoy our Kaiseki cuisine with Japanese cultural experiences.**If you wish to select multiple courses, simply choose 'Standard' to reserve seats. We will take your orders at your table. Please do not select menu experiences.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ