Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. オレンジ カウンティ

Silverado​のランチにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(35)

Orange Hill Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(8324)
価格:高い
• ステーキハウス • オレンジ
本日238回予約が入りました。
オレンジの丘の上に建つレストランで、オレンジカウンティからカタリナへ広がる景色を望みます。Orange Hillは、長年にわたって地元の人や観光客に愛されてきました。 結婚式のような特別な日、親愛なる友人とのカジュアルなブランチ、大切な人とのロマンチックなディナーなど、様々な機会に利用できるレストランです。階段上に連続する滝、鯉の池、きらめく市街の夜景を見下ろす広大なパティオがあり、受賞歴のあるワインリストからのワインを飲みながらパティオでリラックスしたり、活気に満ちたO BARラウンジの手作りカクテルを楽しめます。Orange Hillでは、上質の旬の食材や地元の食材を使用した料理、28日間完全に熟成させたUSDAプライムステーキ、シャトーブリアン、特製チリシーバスの味噌マリネなどを提供しています。 20名以上の予約についてはレストランにお問い合わせください。ご希望にお応えできるよう最善を尽くします。
Habana- Irvine Spectrumの写真
4.6
素晴らしい(4702)
価格:高い
• キューバ料理 • アーバイン
本日138回予約が入りました。
Originally opened in 1995, Habana has become an Orange County staple, offering the coastal community a Cuban-Inspired experience through its authentic cuisine and cocktail program. Spanning 20 years as a favorite culinary destination, Habana lends itself perfectly for date night, celebrations and simple moments that have created memories for many.
CUCINA enoteca - Irvineの写真
4.6
素晴らしい(2733)
価格:普通
• イタリア料理 • アーバイン
本日66回予約が入りました。
CUCINA(クチーナ)エノテカは、アーバンスペクトラムの中心に位置し、オーナーTracy Borkumによる素晴らしい雰囲気、受賞歴のある料理、比類のないサービスの組み合わせは、このアーバンキッチングループによるものです。エグゼクティブシェフJoe MagnanelliとシェフTony Trujilloはオープンキッチンでゲストを楽しませ、そしてその芸術性をテーブルにもたらします。メニューには新鮮な地元のサステイナブルな有機食材を利用した、現代風にアレンジした代表的なイタリア料理を提供しています。豊富なグラスワインのセレクトに加え、レストランの小売エリアから200以上ものボトルの中から食事用にワインを選ぶことができ(持ち込み料8ドル(USD))、またワインを持ち帰りで購入することもできます。このエネルギッシュな空間には現代的な要素とビンテージの要素が組み合わさり、振るい素朴な農家の快適さを組み合わせたモダンなイタリアの台所の雰囲気を生み出しています。
Javier's Irvine Spectrumの写真
4.6
素晴らしい(88)
価格:高い
• メキシコ料理 • アーバイン
本日162回予約が入りました。
Javier's Irvine Spectrum serves original Mexican cuisine. Opened in 2004 and located close to the 405 and 5 freeways, the restaurant offers numerous entrees and combo meals. Javier's Irvine Spectrum selects and serves only the freshest ingredients, including sustainable and in-season seafood, natural chicken and center-cut #1 prime Angus beef. Every dish is prepared fresh to order, and guests may sit in the spacious main dining room, on the intimate patio, at the bar or in a private dining area.The dining room is open Sunday through Thursday from 11:00 a.m. to 10:00 p.m. and on Friday and Saturday until 11:00 p.m. Javier's Irvine Spectrum's full bar is open daily from 11:00 a.m. to 1:00 a.m. Reservations are accepted.
Urban Grill & Wine Barの写真
4.5
非常に良い(718)
価格:普通
• ワインバー • ラグーナヒルズ、レイク・フォレスト、フットヒル・ランチ
本日5回予約が入りました。
Urban Grill and Wine Bar is a unique upscale eatery offering gourmet comfort food and boutique wine served by friendly, Knowledgeable staff. The inside of the restaurant is casual yet refined, offering an atmosphere that is ideal for a business lunch or a meal before going out for the night. Urban Grill is a popular spot, and guests are always welcome to grab a seat at the bar while they are waiting and order one of the refreshing and creative cocktails.The menu offers aspects of delicious cuisine from around the globe. Appetizers include an Australian lamb chop, chicken or tofu lettuce wraps, an ahi tuna poke and an artisan cheese board, to name a few. The entrée menu keeps the delicious flavors rolling. Signature dishes at Urban Grill and Wine Bar include Alaskan king crab legs, Prime steaks and chops, Mediterranean-style chicken with olives and artichokes, fish and chips and a vegetable pasta primavera.
Hannas Prime Steakの写真
4.9
素晴らしい(3510)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ミッション ヴィエホ/ランチョ サンタ マルガリータ
本日55回予約が入りました。
2005年オープンのHanna’s Restaurant & Barは、開店後まもなくオレンジカウンティの人気レストランの仲間入りをしました。アメリカのトップ100レストランにランクインしたHanna'sのエグゼクティブ・シェフSean Reynoldsが、伝統的なスタイルのモダンなアメリカン・ステーキハウス料理を提供しています。クリエイティブな料理に対する私たちの情熱が、受賞歴のあるサービスと雰囲気によく表れています。フレンドリーなバーテンダー、活気ある雰囲気、フロアスタッフ、素晴らしいメニューを提供し、いつでも居心地のよい雰囲気で食事ができます。オーナーDavid Hannaが顔を出す夜もあり、Hanna’sでの特別な体験をお客様に約束します。
Paul Martin's American Grill - Irvineの写真
4.5
非常に良い(3271)
価格:普通
• アメリカ料理 • アーバイン
本日36回予約が入りました。
創設者のBrian BennettとPaul Flemingは、最高の食材を用いて一から作った料理を手頃な価格で提供する近所のレストランを目指し、Paul Martins American Grillをオープンしました。 今でも「旬でおいしい」をモットーに、環境に配慮した漁師から仕入れる最高のシーフードや放し飼いの自然放牧で育った牛肉や鶏肉、職人が作るチーズや塩漬け肉を使っています。食事と一緒に自家製スピリッツで作ったカクテル、クラフトビール、100銘柄以上の豊富なワインリストを提供しており、ほとんどの銘柄をグラスで楽しめます。 豊富な種類のメニューには、小皿料理から大皿料理まで用意しています。Paul Martin'sで楽しいひと時とおいしい料理をお楽しみください。
Little Sister - Irvineの写真
4.6
素晴らしい(1233)
価格:普通
• ベトナム料理 • アーバイン
本日75回予約が入りました。
East-Meets-West dishes that inspire and evoke a feeling of being welcomed into Chef Vuong's home. Little Sister's menu showcases Chef Tin's take on one of the more interesting and rich collisions of food and culture that was borne out of the European colonization of Southeast Asia.Dishes blend and balance the spices and flavors of Southeast Asia with French techniques and Dutch and British colonial influences. The menu is continually and progressively evolving, reflecting inspiration and the seasons. Chef Tin curates the restaurant's wine and beverage program with a focus on intriguing labels, both domestically and from around the world.
Fogo de Chao - Irvine Spectrumの写真
4.1
とても良い(2306)
価格:普通
• ブラジル料理 • アーバイン
本日101回予約が入りました。
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Puesto Los Olivosの写真
4.6
素晴らしい(1781)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • アーバイン
本日48回予約が入りました。
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. In addition to tacos, offerings include a selection of fresh catch ceviches, guacamoles, starters and ensaladas, courtesy of Chef/Partner Luisteen Gonzales. The bar program showcases the best of Mexico City through the use of fresh ingredients in our hand crafted cocktails and housemade Micheladas, tequilas, mezcals, Baja craft beers, and Valle de Guadalupe wines you can’t find elsewhere We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include National Geographic, Huffington Post, Refinery 29, MSN, Insider, Zagat, Eater, Food and Wine, and LA Times.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ