Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

San Diego​のランチにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(220)

insideOUTの写真
4.8
素晴らしい(2369)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ヒルクレスト
本日154回予約が入りました。
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.Reservations for our upcoming "Sweetheart Experience" are now open! The Experience will be February 5th - 16th!Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Mister A'sの写真
4.9
素晴らしい(8717)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ガスランプ
本日96回予約が入りました。
サンディエゴのダウンタウンからわずか数分で、最上階までエレベーターでアクセスすると信じられないような光景がそこにあります。巨大なジェット旅客機は、目の高さで飛んでゆき、美しい街並み、サンディエゴ湾、海も街全体も見渡すことができます。
The Prado at Balboa Parkの写真
4.6
素晴らしい(7933)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日47回予約が入りました。
サンディエゴのダウンタウン、コンベンションセンター、ミッションバレーからわずか数分の場所に位置するThe Prado at Balboa Parkは、公園内の最も美しい建物の中に位置しています。 シェフのジョナサン・ヘイルによるクリエイティブな指導のもと、Prado Restaurantは、サンディエゴのベストニューレストランとしての栄誉を獲得し、グルメマガジンによるアメリカのトップ10レストランの一つに選ばれ、また、カリフォルニアのレストラン・ライター協会により念願の4ツ星を受賞しました。 コンチネンタル料理とともに、真に優れたサービス、ユニークな雰囲気、手作りの装飾、屋内/屋外のダイニング(通年)などを提供しています。これらは「最もロマンチック」で「最高の特別な機会」のレストランとして名声を獲得した理由のほんの一例です。
Cesarinaの写真
4.9
素晴らしい(5572)
価格:普通
• イタリア料理 • オーシャン ・ ビーチ
本日202回予約が入りました。
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.
Great Maple San Diegoの写真
4.8
素晴らしい(4415)
価格:普通
• アメリカ料理 • ヒルクレスト
本日60回予約が入りました。
ディナー、ランチ、ブランチ、平日の朝食を提供しています。「ヨーロッパ風ダイネット(食事コーナー)」で、季節の料理、新鮮な自家製パイ、と地元産のカクテルを特色としています。本格的なバーとソーシャル・ワインリスト、屋外ダイニング、カウンターバー、フードバー、フルルームダイニングを提供しています。約2.1mのボードで届けられる、特製カクテルやトスタ(スペイン風トースト)用のカクテルカートを用意しています。ご来店をお待ちしています。
El Sueñoの写真
4.2
非常に良い(182)
価格:普通
• メキシコ料理 • オールド・タウン
本日17回予約が入りました。
Coming Soon to Open Table!Vibrant Mexican Food and Craft Cocktails.
Benihana - San Diego, CAの写真
4.0
とても良い(7441)
価格:普通
• 日本料理 • ミッション バレー
本日117回予約が入りました。
Benihana(ベニハナ)では他にはないダイニングを体験できます!専属シェフが、グループ用の相席テーブルで伝統的な鉄板焼きの技を披露しています。目の前でスライスしたり、さいの目に切ったりする様子を眺めながら、美味しいステーキや、柔らかいチキン、ジューシーなシーフードを目と舌で楽しめます。腕のいい寿司職人による寿司、特製カクテルも用意しています。Benihanaのシェフは、エンターテイメントを提供することでサンディエゴでも知られています。高速道路8号線のミッションセンタードライブ出口からすぐで、ホテルの近くに位置しています。広い寿司バー&ラウンジでは、ハッピーアワーを月曜~金曜の16:00~19:00の時間帯に提供し、3ドル(USD)のおすすめメニューも用意しています。Benihanaは、ミッションベイ、シーワールド、バルボアパーク、サンディエゴ動物園の近くにあります。
Puesto Mission Valleyの写真
4.6
素晴らしい(2008)
価格:普通
• メキシコ料理 • ミッション バレー
本日33回予約が入りました。
Puesto is family-owned and operated by first generation Mexican American brothers Eric, Alan and Alex Adler, alongside their cousins Isidoro and Moy Lombrozo and founding chef and partner Luisteen Gonzalez. With eight locations in California, Puesto provides an innovative and contemporary approach to authentic Mexican cuisine. Sourcing its ingredients locally and regionally, the restaurant has earned national acclaim for its Mexico City-inspired tacos made with non-GMO organic, heirloom Masienda blue corn stone-ground tortillas, crispy melted cheese and scratch salsas.
Louisiana Purchase SDの写真
4.6
素晴らしい(701)
価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • ノース・パーク
本日49回予約が入りました。
Conveniently set on Louisiana Street in North Park, our design of this intimate cocktail restaurant was inspired by the charm &; character of New Orleans, with creative touches of personal effects giving guests the feeling of warmth, community & fun Architect Jeff Svitak helped create a modern interpretation of a classic French Quarter restaurant, introducing elements of wood, marble &; rich velvet. Our lush patio seating flows seamlessly into our indoor dining space, a nod to the courtyards found across the beautiful southern city.Our rotating food menu will be dedicated to only the best seasonal ingredients, featuring big &; bold flavors from the region. Executive Chef Quinnton Austin recently relocated to San Diego from New Orleans, bringing with him an exciting wealth of knowledge &; experience in the culinary melting pot that defines southern cuisineAlligator Cheesecake, Andouille Fried Red Beans & Rice w/Chipotle Mousse, &
North Italia - Fashion Valleyの写真
4.7
素晴らしい(2669)
価格:高い
• イタリア料理 • ミッション バレー
本日60回予約が入りました。
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ