Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Southwest Waterfront​のランチにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(358)

Gordon Ramsay Hell's Kitchen - Washington DCの写真
4.5
非常に良い(305)
価格:非常に高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日192回予約が入りました。
Transcend on set to Chef Ramsay's iconic 22-season, six-time, Emmy-nominated television series Hell's Kitchen. A fine dining experience like no other, watch as the red and blue teams prepare, cook, and plate dishes emulating on-set Hell's Kitchen dinner service.
Bistro Du Jour District Wharfの写真
4.5
非常に良い(555)
価格:普通
• フランス料理 • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日26回予約が入りました。
The way we French ...Bistro Du Jour is an all-day Parisian bistro serving traditional fare like Coq Au Vin, Croque Madame, French Onion Soup, Steak Frites and Duck Confit, as well as an extensive selection of bubbly and an exciting list of cocktails and aperitifs. Open for Breakfast, Weekend Brunch, Lunch and Dinner.Note: We offer full serving dining during Dinner (Daily) and Weekend Brunch only. During Breakfast (Daily) & Lunch (Weekday)
Mi Vida, District Wharfの写真
4.6
素晴らしい(2378)
価格:高い
• メキシコ料理 • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日54回予約が入りました。
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Milk & Honey - The Wharfの写真
4.1
とても良い(102)
価格:普通
• アメリカ料理 • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日70回予約が入りました。
Milk and Honey is a New Orleans themed Southern Brunch that features Award Winning Shrimp & Grits, Chicken & Waffles, RumChata French Toast and specializes in other slow cooked mouth-watering favorites. No matter the type of experience you are looking for, we have the dish for you. Join us for brunch with friends, lovers, family and everyone in between. Carryout available at all locations. Milk and Honey Wharf is located along the beautiful Southeast Waterfront in Washington DC. A Southern Brunch Restaurant and one of our “Full Service” locations, we are excited to share a delectable menu featuring Butter Glazed Biscuits, Old Bay Wings, and award-winning Shrimp & Grits.
Officina at The Wharfの写真
4.1
とても良い(317)
価格:高い
• イタリア料理 • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日19回予約が入りました。
Officina [oh · fee · she · nah], or “workshop,” is an Italian-inspired culinary collective from Chef Nicholas Stefanelli of Michelin-star Masseria, Philotimo, and the newly opened Le Clou. Officina seeks to bring the very best of Italian gastronomy to Washington, D.C., and is an ode to Stefanelli’s travels, training, and distinctly Italian-American upbringing. We look forward to welcoming you for unique experiences that capture the essence of Italy. From sunset cocktails atop our Terrazza or a weekday lunch in our Cafe.
The Grillの写真
4.7
素晴らしい(1438)
価格:高い
• アメリカ料理 • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日25回予約が入りました。
Chef Roberto Santibañez presents a new American menu focused on Woodfired cooking, with an emphasis on steak, seafood and vegetarian fare. His Mexican roots and French training lend an inspired touch to the American table.
Kaliwaの写真
3.2
良い(810)
価格:普通
• アジア料理 • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日18回予約が入りました。
Award-Winning, Michelin Bib Gourmand 2024 Recipient! Kaliwa presents upscale, South East Asian fare accompanied by vibrant cocktails in classy, waterfront digs. Enjoy interpretations of Thai, Filipino and Korean dishes under a sky of eclectic chandeliers, or dine Al Fresca on the patio overlooking the bustling waterfront.
Makers Union - The Wharfの写真
3.8
とても良い(233)
価格:高い
• アメリカ料理 • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日13回予約が入りました。
Coming Soon!
Rappahannock Oyster Bar at The Wharfの写真
4.4
非常に良い(240)
価格:普通
• オイスターバー • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日11回予約が入りました。
Rappahannock Oyster Bar (Wharf) occupies the restored historic oyster shed (circa 1912) building at the Municipal Fish Market (the oldest fish market in the United States). The restaurant serves a line up of small plate offerings, wines, craft beers, unique cocktails, and of course, our very own celebrated shellfish.
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(3860)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日107回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ