Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. バハ・カリフォルニア

Viñas del Sol​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

Olivea Farm to Tableの写真
4.8
素晴らしい(47)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • エンセナダ
本日2回予約が入りました。
Olivea Farm To Table es un restaurante de fine dining ubicado en el corazón de Valle de Guadalupe, diseñado para ofrecer una experiencia única. Inspirado en la filosofía de farm-to-table, cada ingrediente es cultivado, cosechado y transformado en platos que destacan por su frescura y autenticidad.Con un exclusivo menú degustación de 8 tiempos, buscamos redefinir el concepto de fine dining, conectando a los comensales con los sabores más puros y auténticos de la región. En Olivea, la naturaleza, la sustentabilidad y la creatividad culinaria se unen para crear una experiencia incomparable que aspira a los estándares más altos, como los reconocidos por la Guía Michelin.No se trata solo de una comida, sino de vivir una experiencia que celebra el entorno natural, la atención al detalle y un compromiso con la excelencia gastronómica.
Aldea Restaurantの写真
4.2
非常に良い(4)
価格:非常に高い
• ドイツ地方料理(ババリア) • エンセナダ
本日1回予約が入りました。
Discover the culinary treasures of Baja California at any time of day in a warm and inviting setting, surrounded by breathtaking landscapes and vineyards. Each dish is meticulously crafted to showcase the virtues of local ingredients and honor their seasonality. From the freshness of the sea's bounty, reminiscent of Ensenada's iconic carts, to the organic, artisanal vegetables from nearby farms, every bite tells a story.
Conchas de Piedraの写真
4.6
素晴らしい(215)
価格:非常に高い
• オイスターバー • エンセナダ
本日6回予約が入りました。
Oyster and shellfish bar by Chef Drew DeckmanSparkling wines by winemaker Hugo D'AcostaLocated in the heart of Casa de Piedra winery.Groups of 6 or more diners please communicate by telephone.
Ensō Omakaseの写真
5.0
素晴らしい(16)
価格:非常に高い
• 寿司 • Valle de Guadalupe
Ensō Omakase is a collaboration from Chef Robert Ruiz and Chef Drew Deckman. We offer two seatings each day, one at 1:45pm, and one at 5:45pm, limited to 8 guests. We have created an intimate, sustainable Omakase experience, focusing specifically on the ingredients available seasonally here in Valle de Guadalupe. Our produce is grown here in the valley on our family farms, truly farm to table. Our exclusive wines are from Baja California, from Cavas del Mogor, and neighboring vineyards. We work with local purveyors and fisherman to ensure that our seafood is sustainable. That our offerings from the sea are treated with our continued philosophy of using the correct capture methods, the correct species, at the right time of year. Valle de Guadalupe, Baja California is an area unique to the world, constantly evolving with the seasons, our menu reflects the same. Our goal is to explore the history, ingredients, and cuisine of Baja though an exclusive dining experience.
Fuego Cocina del Valleの写真
4.4
非常に良い(184)
価格:高い
• ドイツ地方料理(ババリア) • Valle de Guadalupe
本日3回予約が入りました。
Fuego Cocina del Valle es un restaurante campestre ubicado en un espacio privilegiado Del Valle de Guadalupe, donde podrás encontrar lo mejor que ofrece esta tierra, cocinamos todo basado en lo que nos ofrecen los productores locales y la temporada, siempre en busca del mejor ingrediente, con un estilo de relajado, entre sabores específicos de nuestra Baja California.
Diego-Hernandez Restauranteの写真
価格:非常に高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • エンセナダ
Diego-Hernandez Restaurante is nestled within the iconic Wine Museum in the heart of Valle de Guadalupe. As a pioneer of sustainable cooking in Mexico, Chef Diego Hernandez showcases the rich flavors and traditions of Baja California.The menu features the region's whole, traceable foods, including exclusive varieties of vegetables and fruits from the off-site garden, and whole animals sourced from a local cattle ranch.The restaurant's interior design pays homage to the rugged beauty of Baja California's landscape, resulting in a warm and inviting atmosphere that perfectly complements the restaurant's focus on local, modern cuisine. This atmosphere is further enhanced by the chef's counter, which offers an immersive dining experience, where guests can witness the culinary action firsthand while enjoying stunning views of the vineyards.The restaurant's wine list, crafted by the in-house sommelier, features a selection of old- and new-world wines that perfectly complement the menu.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声

OpenTable でレストランを見つけましょう

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ