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Brightwood​のオーガニックフードが食べられるお店

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現在地周辺のご予約可能な店舗(44)

Mallardの写真
4.8
素晴らしい(137)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ローガン ・ サークル
本日12回予約が入りました。
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table. Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.
Opaline Bar and Brasserieの写真
4.4
非常に良い(300)
価格:普通
• フランス料理 • ダウンタウン
本日8回予約が入りました。
Ici Urban Bistro(イシ・アーバン・ビストロ)は、新鮮で現代的なアレンジを加えたフランスの伝統ビストロ料理を提供しています。最高級の地元産の食材を使用た心休まるフランス料理を提供するIciは、ミックス、交流、共有、エンジョイするのに最適です。エグゼクティブシェフはFranck Loquetです。
Dirty Habit | The Glass Houseの写真
4.3
非常に良い(2305)
価格:普通
• バーラウンジ • ペンクォーター
本日29回予約が入りました。
Dirty Habit(ダーティ・ハビット)は、プロによる手作りカクテルや、斬新なソーシャルプレートメニュー、刺激的なデザイン、ドラマチックな都会のパティオを中心とする鮮やかなソーシャルシーンを提供します。
Barrel & Crowの写真
4.4
非常に良い(1648)
価格:普通
• アメリカ料理 • Bethesda
本日22回予約が入りました。
Barrel and Crow:現代的なアプローチで調理する郷土料理です。シェフ主導のレストランでは、地元の食材や肉のみを使用しています。シェフであるペドロ・マタモロスは、季節の食材を使用して、洗練され、元気の出る馴染みの料理を調理します。毎晩、手作りのパスタや肉の惣菜を提供しています。シェフは、食事制限にも合ったメニューを常に考案しています。グルテン、ベジタリアン、ビーガン、乳製品のアレルギーのすべてに対応しています。パティシエであるリタ・ガルバのデザートメニューには、現代風にアレンジした伝統的な各種デザートを用意しています。小規模生産のワインを主に揃えた折衷的なワインリストを提供しています。中部大西洋地域でトップの醸造所からの製品も含まれた豊富なビールのリスト、本格的なバー、季節のカクテルメニュー、少量バッチの厳選スピリッツもあります。
Elizabeth'sの写真
4.9
素晴らしい(1309)
価格:非常に高い
• ビーガン • ダウンタウン
本日9回予約が入りました。
Elizabeth's Gone Rawは、毎週金曜の夜に特別なダイニング体験を提供する、週一晩かぎりの空間です。豪華な会場で、生のビーガン・テイスティング・メニューのコース料理を楽しめます。各コースは、季節のオーガニック製品を厳選し、想像力と深い造詣で調理した生きている食べ物の本質を呼び起こすように調理されています。各料理は、健康的かつ革新的な方法で生の食材を組み合わせ、多彩な風味、色調、食感に溢れています。会場のあらゆる「チーズ」は、発芽したナッツや種子と新鮮なハーブをブレンドして作られています。
Bourbon Steak - Four Seasons Washington DCの写真
4.7
素晴らしい(3898)
価格:普通
• ステーキハウス • ジョージタウン
本日30回予約が入りました。
季節の食材を中心とした現代的なアメリカ料理が特色のBOURBON STEAKは、ナチュラルでオーガニック、ホルモンフリーのビーフカット、世界中からの新鮮なシーフードを提供しています。BOURBON STEAKでは全ての肉はグリルの前に、レッドミートはバター、ラムはオリーブオイル、ポークはベーコンファットを用いて、食欲をそそる柔らかさになるよう下ごしらえされています。 首都での活発な昼間の食事に焦点を当てたBOURBON STEAKは、ランチサービスを提供するマイケル・ミナの初めてのレストランです。新メニューのサラダのアントレや、オーブンからの自家製の焼きたてのパンを楽しめます。 Rockwell Group of New Yorkが手がけたデザインは、ミナのモダンアメリカ料理のエレガントなカジュアルさを反映し、ホテルの伝統的な名声にも敬意を表しています。店内のスペースには、シードガラスやスリガラスからスティッチ入りのレザーやウッドまで、ナチュラルマテリアルや細工を用いたアクセントの装飾が施されています。
Bar Pilarの写真
4.4
非常に良い(483)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ローガン ・ サークル
本日8回予約が入りました。
14番ストリートにあるBar Pilarは、10年以上にわたってこの界隈の人気レストランであり続けています。レストランとバーでは、食事やカクテルに対して新鮮なアプローチを行っています。包括的なメニューは、地元の農場や、地元で作られる新鮮な旬の素材を中心にした新しいアメリカ料理に影響を受けています。シンプルでありながら冒険的な料理は、様々なタイプの食通たちを満足させ、この界隈にユニークな雰囲気をもたらしています。
Tortinoの写真
4.7
素晴らしい(1904)
価格:普通
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日21回予約が入りました。
Tortinoは、トスカーナのトラットリアようなデザインの新しく素晴らしい地元レストランです。エグゼクティブシェフ兼オーナーのNoé Canalesが、彼のビジョンによるモダンイタリア料理を提供しています。
Baby Shankの写真
4.2
非常に良い(199)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理 • デュポン サークル
本日6回予約が入りました。
Welcome to Baby Shank Restaurant & Bar. Join us for our New Brunch Menu! Bring a friend or 2, or host a gathering of 300. We offer you a French-inspired menu, including Bavette Steak and Steamed Mussels, or our signature sushi rolls, including the award winning Fish & Chips. Enjoy it with our popular Jalisco Mule, made with Libelula Tequila. And top it all off with the classic Crème Brulé. News & Notes:Happy Hour is served Wednesday -Friday in the Bar & Rooftop Bar High TopsRooftop Garden - High tops are first come first serveBaby Shank's historic address was originally built by the National Capital Brewing Co in 1911. The original exposed brick, mansard roof, and arched windows set the mood for guests when they arrive. Warmly lit by chandeliers, the 2 story space has a modern, yet soothing historic feel. Host your next gathering with us. We have 4 spaces on 2 floors, including an upstairs lounge and rooftop garden. Contact us at Events@BabyShank.com for more info.
Peacock Caféの写真
4.8
素晴らしい(2004)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ジョージタウン
本日42回予約が入りました。
オーナーシェフのマジアール・ファリヴァールが、エレガントで、居心地のよい、コスモポリタンな店内で、世界中の味覚を取り入れた現代的なアメリカ料理を提供します。ジョージタウンで開業22年周年を迎えるPeacock Cafeは、見逃せないダイニング体験を提供しています。素晴らしいランチメニューに加え、平日の11:00〜16:00の間は人気の朝食メニューを提供しています。ディナーメニューでは、シェフ・マジアールが、より種類豊富な小皿料理に加え、現代アメリカ料理や、数種類の現代イラン(ペルシャ)料理などのメインディッシュをお届けします。 ブティックワイナリーから大手製造元まで取り揃えた種類豊富なワインリストや、バーで準備した、料理にぴったりの素敵な手作りカクテルをお楽しみください。

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  • blupvamuVIP
    ワシントン DC エリア •5​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Absolutely loved my experience at Dirty Habit Glass House! The food was excellent, the ambiance was stunning, and the service was top-notch. The whole place is beautifully designed and has such a cute, inviting vibe. The only minor downside is that the bathroom is on the 3rd floor, but it’s a small inconvenience for such a fantastic spot. Overall, I had an amazing time and will definitely be back!
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    Dirty Habit | The Glass House価格:普通• バーラウンジ• ペンクォーター
    4.3
  • MichaelVIP
    ワシントン DC エリア •39​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    We went to Mallard's for Valentine's Day weekend. We had seen a great article about it in the Washington Post. It was our first time there and we enjoyed it! The food was great, even though they had a curated set of options for the holiday. We enjoyed what we had, especially the waygu beef entree, and we look forward to exploring the broader dinner menu which looked spectacular. The service was exceptional and our server was attentive, personable, and insightful. Well done, Mallard. We look forward to our next visit!
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    Mallard価格:高い• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー)• ローガン ・ サークル
    4.8
  • Ashleigh
    ワシントン DC エリア •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    We’ve been coming to Elizabeth’s for Valentine’s Day for more than ten years in a row, for good reason. First, it’s romantic, with wonderful ambiance, thoughtful preset menu options, and lovely service. Second, of course it’s delicious, but in a ways that’s at once a surprising culinary treat while also leaving you full but somehow healthier than when you arrived. If you don’t question, “how did they do that” about their vegan dishes at least a couple times throughout the meal, you just weren’t eating mindfully. And lastly, it’s a consistent, local staple that we can count on, down to Elizabeth herself facilitating things and stopping by the table in the most humble and thoughtful of ways. This place should have a Michelin Star.
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    Elizabeth's価格:非常に高い• ビーガン• ダウンタウン
    4.9
  • William
    ワシントン DC エリア •6​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    The crab beignets were a surprise in terms of flavor and quality while the soup of the day--apple and butternut squash with a little dribble of spicy oil was very pleasing. We had the salmon with roasted brussels sprouts/mushroom/onions and the lamb bolognese--both were excellent. Service was great with good explanations of menu items, answers to our questions, and timeliness of attending to our table. It's a very casual place and the noise level was moderate though we were early diners though the place filled at dinner as we were leaving. Have already recommended to others and look forward to a return visit especially to try the chicken and waffles or the shrimp and grits.
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    Barrel & Crow価格:普通• アメリカ料理• Bethesda
    4.4
  • KittyVIP
    サンディエゴ •33​件の口コミ
    5.0
    2025年1月20日にご来店
    We enjoyed an excellent bottle of Sauvignon blanc here. The French onion soup is wonderful too. Our entrees were short rib lasagna…unusual and very tasty. Their panna cotta is the real deal…highly recommend it. Perfect meal on a very cold day.
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    Opaline Bar and Brasserie価格:普通• フランス料理• ダウンタウン
    4.4
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