Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Culver City​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(124)

MEET in Parisの写真
4.5
非常に良い(4128)
価格:普通
• フランス料理 • カルバーシティ
本日32回予約が入りました。
カルバー・シティにパリのビストロを持ち込んだMeet in Parisは、心安らぐ伝統的なフランス料理を提供しています。どうぞおくつろぎください。レストランでは、お客様に満足していただけるようあらゆる面で尽力し、ボリュームたっぷりで風味豊かな料理を用意しています。最高の食材を用いたエレガントかつシンプルな料理は、フランスのルーツへの敬意と、一環した素晴らしさや創造性に対する情熱を表わしています。
Gjelinaの写真
4.6
素晴らしい(2247)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日198回予約が入りました。
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.
The Rooftop Beverly HIllsの写真
4.8
素晴らしい(2903)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ビバリー ・ ヒルズ
本日51回予約が入りました。
This pinnacle social venue features panoramic views of Beverly Hills and Hollywood from 12 stories aloft. An impeccably styled garden setting, the Rooftop is among the largest of its kind in Beverly Hills. This one-of-a-kind experience is not to be missed. Enjoy memorable lunches and dinners in an exceptional venue.
Nobu Los Angelesの写真
4.5
非常に良い(3531)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ウェスト ハリウッド
本日73回予約が入りました。
Nobu Los Angeles(ノブロサンゼルス)は世界的に有名な建築家David Rockwellによりデザインされ、ラシエネガ大通りにある有名なL'Orangerieの空間に2008年の春に開業しました。メニューには、トロタルタルのキャビア添えやカツオの刺身ハラぺーニョ添え、銀鱈の味噌和えなどの、オーナーシェフ松久信幸のオリジナル料理が並びます。Nobu Los Angelesには和牛タコスやスズキのハラペーニョ味噌和え、カンパチの刺し身ベビーアーティチョークとゆずドレッシング和えなどの当地限定スペシャルメニューも用意されています。
LULU - Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(128)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ウエストウッド
本日48回予約が入りました。
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice. ​
Baltaireの写真
4.7
素晴らしい(2842)
価格:高い
• ステーキハウス • ブレントウッド
本日117回予約が入りました。
クラシックな雰囲気を併せ持つモダンなBaltaireレストランでは太陽の下でのランチやブランチ、星空の下でのディナーを楽しめます。カクテル&会話、親密なディナーを楽しむのに最適なレストランです。エグゼクティブシェフTravis Stricklandが手掛けるキッチン&ドリンクプログラムには幅広い種類のワインリスト、特製カクテル&珍しいスピリッツ各種があり、Baltaireでは最高級のステーキ、格別の魚介類、豪華なドリンク&豊富な健康的軽食オプションを楽しめます。 明るく広々としたダイニングルームは床から天井までのガラスドアを経由して魅力的な屋外テラスにつながっています。日光が沢山入り込むミッドセンチュリーモダンなデザインの広々とした空間でランチやブランチのほか、夜は豪華なワインと食事を用意しています。メインダイニングルームに隣接する居心地の良いラウンジでは、カクテル、ワイン、生演奏を楽しめます。想像とは全く異なるステーキハウスでの食事体験を提供しています。
Fiaの写真
4.6
素晴らしい(2501)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サンタ モニカー
本日49回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
AOC - 3rd Streetの写真
4.7
素晴らしい(5081)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • ビバリー、フェアファックス、ラブレア、サードストリート
本日27回予約が入りました。
A.O.C.は、地元産の旬の食材を中心とする、小皿料理のレストランです。シェフのスザンヌ・ゴワンによるカリフォルニア・フレンチ・キュイジーヌは、地中海の影響も感じさせます。キャロライン・スタインが厳選した、オーガニック、バイオダイナミック、またはサステイナブルな24種類のグラスワインや、150種類のボトルワインを用意しています。また、新たに高級スピリッツや特製カクテルを提供する本格的なバーの営業を開始しました。ぜひご予約ください。
Bacari W. 3rdの写真
4.8
素晴らしい(2427)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト ハリウッド
本日97回予約が入りました。
Bacari W. 3rd is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 4th restaurant of Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Alongside our delicious tapas, we offer a rotating curation of small-production wines and eclectic beers, unique craft cocktails & mocktails, and we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special.Our team provides warm hospitality in our comfortable, indoor dining room, our beautiful outdoor garden patio, and spacious indoor-outdoor bar, all marked with rustic mediterranean decor. You will feel like home when dining at Bacari W. 3rd.We welcome but do not require reservations — we love to accommodate walk-ins and large parties, even on busy nights. Bacari W. 3rd is the go-to spot for our neighbors, and we look forward to hosting you soon!
Lunettaの写真
4.7
素晴らしい(2156)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日46回予約が入りました。
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ