Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

East Elmhurst​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(230)

Cafe d'Alsaceの写真
4.8
素晴らしい(3590)
価格:普通
• フランス料理 • アッパー イースト サイド
本日82回予約が入りました。
Cafe D' AlsaceのシェフPhilippe Rousselは、以前Chelsea Bar and Bistro、Montparnasseで務めていました。ブルターニュ出身ながらアルザスの料理を知っており、タルト・フランベ(玉ねぎ&ベーコン)、ポテ(キャベツのスープ)、豚肉または魚介類で作ったショクートなどを楽しめます。贅沢なビールメニューも用意しています。
La Pecora Bianca - Midtownの写真
4.8
素晴らしい(1108)
価格:普通
• イタリア料理 • ミッドタウン イースト
本日24回予約が入りました。
La Pecora Bianca ("the white sheep") offers an unforgettable Italian dining experience in NYC, ideal for private dining, brunch, and takeout. Our menu showcases authentic Italian flavors with house-made pastas, like our signature rigatoni vodka and tagliatelle bolognese, alongside delicious pizzas-all crafted daily with fresh, local, and seasonal ingredients. Join us for brunch, where Italian favorites meet modern tastes, or unwind with spritzes, negronis, and La Pecora Rosa organic rosé during aperitivo hour. Whether you're dining in our stylish space or enjoying our dishes at home, we bring the best of Italian cuisine to every meal.
Oda House - Upper East Sideの写真
4.5
非常に良い(375)
価格:普通
• グルジア料理 • アッパー イースト サイド
本日8回予約が入りました。
Oda House Offers authentic Georgian cuisine and natural wines. A liberal use of spices, kebabs, khinkali (oversized meat-and-cheese dumplings), mtsvadi, khachapuri (Georgian cheese bread) and adjaruli (Cheese boat) typify the kitchen’s preparations. But, more classic dishes may reveal satsivi, or boiled chicken, served cool in a warmly spiced and seasoned walnut sauce, accompanied by gomi. Oda House uses mostly fresh and organic ingredients sourced from local farms. Menu has plenty of vegan and Gluten-free choices.Maia Acquaviva, managing partner and executive Chef of Oda House, brings Georgian cuisine and a dose of Georgian culture and pride to NY. The passion she had from an early age to cook blossomed. Maia said, “Words cannot fully express how grateful I am for the opportunities that have been presented to me.” Her life motto is: If you want something with all your heart, the entire universe mobilizes around you to make your wishes come true!
The East Pole - Kitchen and Barの写真
4.7
素晴らしい(1575)
価格:高い
• アメリカ料理 • アッパー イースト サイド
本日50回予約が入りました。
The East Pole(ザ・イースト・ポール)はアッパーイーストサイドの65thストリートの静かなブロックにある、歴史的なブラウンストーンの建物内にあります。古い地図やノーチカルなアクセントが施されたメインダイニングとバーは、高品質の物にこだわったシンプルな内装で、時代を超えた、洗練された空間です。 メニューは地元の旬な有機農産物とサステナブルな肉類を中心とした、シンプルかつ上品な家庭料理を提供しています。小さい蒸留所、ビール醸造所やワイナリーから仕入れるドリンクや特製カクテルなどが揃うフルバーサービスがあります。
Majorelle at The Lowellの写真
4.9
素晴らしい(1054)
価格:非常に高い
• フランス料理 • アッパー イースト サイド
本日59回予約が入りました。
Intimate bar and beautiful lounge lead to unique restaurant with an open garden.The subtly lit French oak paneled bar greets you with booth banquettes and tables amenable to serve Jacques’ Bar Menu, all day.The Club Room: its coffered ceilings and fireplace creates familiarity in the comfort of a warm elegant home.Both the lounge and the bar menus offer spontaneously prepared French delicacies, savory and sweet with distinct Mediterranean and Moroccan influence.“Majorelle” restaurant: its vaulted ceiling, marble columns, and trellised garden with up-lighted fountains set the stage for fine French Cuisine and Service in an atmosphere of harmony and luxury for all the senses.
Crave Fishbar Upper Eastの写真
4.7
素晴らしい(75)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • アッパー イースト サイド
本日21回予約が入りました。
Crave Fishbar—NYC’s first 100% sustainable seafood restaurant—is home to the #Oystergram Happy Hour, NYC’s best oyster happy hour deal. At home in Midtown East, Upper East Side and Upper West Side we serve creative seafood in an upscale neighborhood setting, complete with warm hospitality. Global flavors and innovative preparations highlight our sustainable seafood, heritage meats, and organic produce. Our raw bar features a daily selection of east and west coast oysters, sometimes up to twenty varieties each night. For business dinners, special occasions, and dining out just-because, we’re here to serve you a sustainable and memorable meal.
Gyu-Kaku Japanese BBQ - Flushing, NY | Chinatown of Queensの写真
4.8
素晴らしい(847)
価格:高い
• 日本料理 • フラッシング
本日64回予約が入りました。
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Match 65 Brasserie (formerly Paris Match)の写真
4.8
素晴らしい(2066)
価格:高い
• フランス料理 • アッパー イースト サイド
本日36回予約が入りました。
Match 65 Brasserie invites you to experience the perfect blend of Parisian flair and Upper East Side charm. Dine al fresco at our heated street-side terrace or enjoy the cozy elegance of our indoor seating – each setting designed to make your visit unforgettable.Our menu showcases timeless French bistro classics, prepared with the finest ingredients to ensure every bite is an indulgence.Pair your meal with our thoughtfully curated selection of wines and champagnes, available by the glass or bottle, or choose from our house-made cocktails and extensive beer offerings. It’s no wonder Match 65 Brasserie has become a beloved neighborhood treasure and a must-visit destination for discerning travelers.Join us and see why we’re the talk of the town. Bon appétit!
Brasserie Cognac Upper East Sideの写真
4.7
素晴らしい(1914)
価格:高い
• フランス料理 • アッパー イースト サイド
本日30回予約が入りました。
レストラン支配人のヴィットリオ・アサフとファビオ・グラナートは、2008年4月に創業した Brasserie Cognac de Monsieur Ballon を通じて、ビッグアップルとも呼ばれるニューヨーク・シティに本格的なフランス料理を提供し、フランスの文化と料理への彼らの愛情を届けています。ブラッスリースタイルのメニューは、フランスの伝統料理を組み合わせており、屋外の歩道を利用したカフェや、クラシックなメインダイニングルーム、活気あるバー/ラウンジ、またはプライベートなコニャックルームでの食事が可能です。コニャックルームでは、85種類を超えるコニャックや、第1級のボルドーワイン、ブルゴーニュワインなどを含む贅沢なワインリスト、種類豊富なグラスワインのリストを、食事とともに楽しめます。
JoJoの写真
4.5
非常に良い(1251)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • アッパー イースト サイド
本日17回予約が入りました。
アッパーイーストサイドのJoJoは、世紀末の2階建てのブラウンストーンの家を利用したレストランです。リラックスしたエレガントなダイニングシーンを提供しています。ジャン・ジョルジュによるニューヨーク市のはじめてのレストランで、1991年のオープン後、高い評価を得ている地域密着型のお店です。エスクァイア誌により今年のベストニューレストランに選ばれ、ニューヨーク・タイムズによる3つ星を21年間維持しています。店名のJoJoは、シェフ、ジャン・ジョルジュの少年時代のニックネームにちなんで付けられました。Jojoはカジュアルディナー、特別な機会、またはプライベートパーティーのために最適です。カジュアルなジーンズ姿でもイブニングドレス着用でも居心地の良い雰囲気です。モダンなフランスメニューとともに、温かいヴァローナチョコレートケーキなど、いつの時代にも愛されるオリジナル料理を提供しています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ