Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New York State

Farmingville​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Osteria Umbraの写真
4.9
素晴らしい(1827)
価格:高い
• イタリア料理 • スミスタウン
本日24回予約が入りました。
Italian hospitality and culinary traditions come together at Osteria UmbraExecutive Chef Marco Pellegrini & his wife, Chef de Cuisine, Sabrina Vallorini transport you to their hometown of Foligno, Umbria where quality craftsmanship and a deep respect for natural ingredients are woven into daily culture.At Osteria Umbra, Chef Marco Pellegrini has created an experience inspired by classic Umbrian cuisine, elevated by his attention to detail and culinary innovation.Each dish is handmade with the world’s finest ingredients; from the farms right here in our backyard to the rolling hills of Italy.This vision would not be possible without Stephen and Diane Bragoli & Daniel Bragoli, lover of all things food and wine.It is their attention to detail that creates a comfortable ambiance that represents the contemporary Italy of today combined with Chef Marco’s soulful cuisine that Osteria Umbra is born.
Fifth Seasonの写真
4.7
素晴らしい(3166)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ポート ジェファーソン
本日9回予約が入りました。
旬の食材を中心に調理しているニューアメリカン料理のレストランで、地元の農家や地元の海に着想を得ています。シェフが作るそれぞれの料理に合わせ慎重に選ばれたアメリカの地ビールやワインを用意しています。屋外のパティオ、上階の席または居心地のよいラウンジでロングアイランド湾の景色を眺めながら、旬のピュレや絞りたてのジュースで作った職人による自家製のカクテルを楽しめます。2004年にグリーンポートで創業したザガットで食事とサービスの両方においてトップに格付けされたレストランで、2008年春にポートジェファーソンの港に移転しました。ご注意:10名以上のグループでの予約には、クレジットカード情報が必要です。
Port Bistro and Pubの写真
3.8
とても良い(62)
価格:普通
• ファーム・トゥ・テーブル • ポート ジェファーソン
The Port Bistro and Pub, located in the heart of Port Jefferson, NY is a family friendly restaurant that serves classic dishes and specializes in old world authentic foods and recipes. The tap and bottled beer and wine selections rival any restaurant on Long Island. Owners Bob Nyholm, Chris Nyholm and Palma DiVito have decades of experience in the food industry. And endeavor to offer a casual, enjoyable dining experience for lunch and dinner every day of the week. The restaurant’s dining room and bar now occupy the former home of Port Jefferson’s Original Elks’ Hotel dating back to the 1930’s. Port’s Chef focuses on the farm to table concept, using organic and all fresh ingredients when creating the regularly changing menus. Daily fresh fish dishes are a staple, too. Old World Authentic dishes, from fresh pastas to desserts are inspired by traditional recipes of the owners’ and chef’s ancestors from Greece, Germany, Southern Italy and other European regions.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ