Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. カリフォルニア州セントラルコースト

Goleta​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(5)

Angel Oakの写真
4.4
非常に良い(1286)
価格:非常に高い
• ステーキ • サンタ バーバラ
Angel Oakは料理の知識やパリジャンのエグゼクティブシェフ、ヴィンセント・ルサージュのクラシック料理の研鑽ぶりを示すレストランで、現代的なステーキやシーフードを提供しています。多様なメニューでは、認定付きの神戸牛と熟成牛肉プログラムの元に作られた伝統的なステーキ料理、サンタバーバラの有名なユニなどの地元産食材を利用した料理を用意しています。 絵のように美しい雰囲気、床から天井までの海の景色、キラキラしたブルーアマゾナイトの水晶が印象的な25席のバーが、食事をさらに楽しいものにしてくれるでしょう。屋外パティオの座席に座って、太平洋上で最も魅惑的な夕日を眺めることもできます。 Angel Oakには、ニューオーリンズの有名なキャシー・ヘッセによる最高のカクテルプログラム、12000本以上を揃えているワインセラーもあります。
Terra at The Steward Hotelの写真
4.5
非常に良い(37)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ゴリータ
本日2回予約が入りました。
Indulge in food that nourishes and delights at Terra, located inside The Steward Hotel in Santa Barbara. Experience organic and local California cuisine for breakfast and dinner. Local legend celebrates The Steward’s location as the originator of avocado toast. Lunch items are available at our marketplace, perfect for enjoying a picnic in a lush garden setting.Executive Chef Augusto Caudillo brings a wealth of culinary expertise and local knowledge to the heart of Santa Barbara. Graduating from Le Cordon Bleu College of Culinary Arts, he honed his skills in various kitchens, including Fess Parker Wine Country Inn and Lucky’s Steakhouse. Caudillo's passion for food began at a young age, growing amid a large family where meals were a cornerstone of connection and memory-making. Drawing inspiration from both Californian and Mediterranean traditions, Caudillo's dishes offer a tantalizing blend of aesthetics and nutrition — a testament to his love of crafting memorable experiences.
Olio e Limone Ristoranteの写真
4.7
素晴らしい(2552)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サンタ バーバラ
本日26回予約が入りました。
サンタバーバラの歴史あるアート地区(ダウンタウン)にあるOlio e Limone Ristoranteは、イタリア語で「オイルとレモン」という意味の名前のレストランで、AlbertoとElaine Morello夫妻の「素材の良さを大切にしサンタバーバラの人々のためにシンプルで洗練されたイタリア料理をヨーロッパのおもてなしで提供できるようしっかりと準備する」という哲学を反映しています。メニューには、ブッラータ・サラダ、地中海のホワイト・アンチョビ、リコッタチーズとフレッシュトマトとバジルソースのかかった自家製ラビオリ・焼き茄子とやぎのチーズ詰めなどがあります。シチリア産の有機エキストラヴァージンオリーブオイルの持ち帰りもできます。40席のCucina Roomを貸し切りできます。また、Olio Pizzeriaの隣りにあるピザバー、サルミバー、ワインバー、フルバーの貸し切り利用は32名まで可能です。
Corazon Comedorの写真
4.4
非常に良い(188)
価格:高い
• メキシコ料理 • サンタ バーバラ
本日22回予約が入りました。
Corazon Comedor emerged from the longing of nostalgic food from the streets, markets, and homes of Mexico. We look forward to bringing this experience in each dish.
Royの写真
3.3
良い(435)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サンタ バーバラ
本日3回予約が入りました。
In business for more than 30 years, Roy is a bistro-style, Americana restaurant with a frequently changing, handwritten menu. We strive to serve unpretentious cuisine of the highest quality. We use mostly certified organic produce from the local Santa Barbara Farmers Market, free range chicken and Harris Ranch hormone free beef. We bake our own bread, hand roll our pastas and make all of our desserts in house. Our ambiance is retro moderne California casual, and we have rotating art shows that run for a month and a half at a time. Live music once in a while. Full bar all the time.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ