Gunbarrelのオーガニックフードが食べられるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(11)
本日3回予約が入りました。
Gunbarrel's finest bistro, begins with Italy's Lavazza Coffee, handmade Lunch, Tapas, a wide variety of Main Entrees and weekend brunch, with an eclectic wine and craft cocktail list.... Aperitivo translates to a beginning.... lets begin our culinary relationship.... see you soon!
本日19回予約が入りました。
Located on the historic Pearl Street Mall in Boulder, CO, Gemini is a full service restaurant focused on contemporary Spanish food and wine and its international influences. The menu is guided by the seasons and highlights sustainably farmed meats and produce from Colorado purveyors. Taking cues from the cuisines of Barcelona and San Sebastian, we offer traditional tapas items, including Patatas Bravas, Pan con Tomate, meatballs, and Boquerones. Larger dishes from land and sea include Octopus, Cauliflower a la Plancha, and Basque Braised Lamb.Our beverage program features organic, low-intervention wines from Spain and the West Coast, classic cocktails, and selections from Colorado’s craft brewing community.
本日20回予約が入りました。
1985年以来、Flagstaff Houseのシェフを務めるMark Monetteは、フランスやアジアのミシュラン星レストランで培った経験を活かし、アジア風のアクセントを効かせたフランス料理を提供しています。Bernard HermmanやThomas Kellerなどのマスターシェフと共に働いた経験を持つMarkは、日本の天皇・皇后陛下、首相や外相の特別メニューを担当する光栄にも恵まれました。Flagstaff Houseは、Paul Bocuse、Angela Gaja、Robert Mondaviなどの料理界の重鎮の晩餐会も多数手がけています。Flagstaff Houseは、1971年からMonette家がオーナーを務めています。Wine Spectator誌のグランド・アワードの受賞歴はコロラド州で最も長く、他にも多数の権威ある賞を受賞しています。ドレスコードが適用されますので、ショートパンツ、Tシャツ、スポーツウェアの着用はご遠慮ください。
本日11回予約が入りました。
Bramble & Hare, the original Farmhouse Kitchen and Bistro, opened its doors in July 2012. Founded by Chef Eric Skokan and his wife, Jill, as the sister restaurant to their Black Cat Farm~Table~Bistro. Bramble & Hare has a lively, warm atmosphere in its three charming dining rooms. It is located in the heart of Boulder, CO, just off the historic Pearl Street Mall.Features a 3-course prix fixe menu with choices for each course, Hand-crafted, seasonal cocktails featuring artisanal spirits and local ingredients show the talent of our incredible bar team who make our restaurant spring to life. The variety of produce and meats grown on their 425 acre certified Organic farm allows Chef de Cusine Heraclio Garza Silva a limitless palette of flavors, colors, and textures from which to build their award-winning cuisine. Cost: $75+gratuity, tax and alcohol
本日23回予約が入りました。
Greenbriar Inn(創業1967年)はロッキー山脈のふもと、ボウルダー北部の田園地帯に位置するエレガントな雰囲気のレストランおよび居酒屋で、個室のイベントスペースを併設しています。周囲を囲む20エーカーの土地には、池2つ、素晴らしい森林地帯、豊かな菜園、果樹園、花の庭園があります。旬の食材を使用したアメリカの伝統料理、受賞歴のあるワインセラー(1200銘柄用意)を提供しています。
本日1回予約が入りました。
Black Cat Farm Table Bistro は、自社の130エーカーの 農場で採れたばかりの食材を用いて、ファーム・トゥ・テーブルのアイディアを取り入れた料理を提供しています。シェフであり農業にも携わるエリック・スコカンは、日中は屋外の農園で野菜を育て、夜はキッチンで日替わりメニューの料理を生み出しています。
レストランのワインリストには、世界の優れたワインとともに、あまり知られていない地方の個性的な生産者のワインを揃えています。
毎日のペアリングメニューには、北イタリア産のワインから太平洋岸北西部のオーガニックワインまで、400種類以上を幅広く取り揃えたセラーから、ソムリエがおすすめのワインを選んでいます。
職人気質と地元の素材を生かした季節の手作りカクテルは、バーに活気を与えるプロのバーテンダーの才能を表現しています。
Black Cat の居心地の良いダイニングルームは、活気と温かみのある雰囲気です。コロラド州ボルダーの中心部に位置しており、歴史あるパールストリート・モールからすぐのロケーションです。
本日5回予約が入りました。
Taste the latest and greatest food in Boulder at High Country! From the Vaquero Flank Steak to our best selling Summit Bowl, everything is sourced right here in Colorado. A Phenomenal Beer selection, Craft Cocktails, and Organic Wines seal the deal. Come be a part of the New Western cuisine!
本日26回予約が入りました。
The restaurant was founded in 2023 by owner Stella Spanu, a Boulder local. Honoring her Italian heritage and embracing her passion for food and hospitality, Spanu’s philosophy is to have a dining experience that stimulates all senses by incorporating visual art, design, music, premier service, comfortable seating and fresh, authentic Italian cuisine. The space, an Art Deco inspiration, was conceptualized and built by architect Miguel Quismondo.Stella's is showcasing a world-class menu, highlighting traditions from all over Italy, with house-made pastas with imported ingredients directly from Italy, and locally sourced ingredients from Colorado farms. The menu is accompanied by an extensive selection of Italian wines and specialty cocktails.Friday and Saturday, after dinner service, the space will transform into a lounge with a dance floor with a state-of-the-art sound system, while guests are encouraged to enjoy beverages, the dance floor, and a wide variety of music.
本日16回予約が入りました。
Our locally owned restaurant offers a refreshing collection of Seasonal American Cuisine in an intimate and contemporary setting. Our seasonally changing menu emphasizes our creativity and passion for using the freshest ingredients possible and supporting local growers and ranchers. Join us for a memorable evening of delicious food with friends. In addition to our warm and inviting dining rooms, we have outdoor seating on our patios when weather permits. We can accommodate your next group function and can help you with a personalized menu for your event. We look forward to seeing you soon!