Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. ドイツ
  3. ハンブルク

Othmarschen​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

Herzstück Eimsbüttelの写真
4.7
素晴らしい(373)
価格:普通
• グローバル料理 • Hoheluft-Ost
本日43回予約が入りました。
UNSER HERZSTÜCK IN EIMSBÜTTELIn unserem liebevoll eingerichtetem Restaurant mit großzügiger Sonnenterrasse und separatem Veranstaltungsraum bieten wir Euch zu jeder Tageszeit hochwertige Speisen, Barista Kaffee und hausgemachte Kuchen sowie auserlesene Weine und köstliche Drinks. Frühstück, Mittag- und Abendessen - hier bleiben keine Wünsche offen. From Farm to table - in gewohnter Küchenfreunde-Familie Qualität.Geleitet von Küchenchefin Manuela zaubert unser wunderbares Team aus regionalen und saisonalen Zutaten eine Vielfalt an köstlichen Gerichten und sorgt für kulinarische Geschmacksexplosionen.Auch als Eventlocation könnt Ihr unser Herzstück buchen. Ob 20 oder 120 Personen, Geburtstage, Hochzeiten, Firmenveranstaltungen oder Trauerfeiern - hier findet Ihr für jeden Anlass einen Platz.
Witwenballの写真
4.8
素晴らしい(755)
価格:非常に高い
• ドイツ料理(コンテンポラリー) • アイムスビュッテル
本日17回予約が入りました。
Der Witwenball ist ein Restaurant mit Weinbar im Herzen von Hamburg, das sich den deutschen Winzern der neuen Generation verschrieben hat. Für über 70 Gäste wird eine kleine, feine à la carte Abendkarte mit frischen, saisonalen Zutaten angeboten. Der Witwenball ist ein geschmackvoller Ort für Freunde und Freundes Freunde, die immer auf der Suche nach Ungewöhnlichem und nach Herausforderungen sind. Der Name der Weinbar erinnert an das Tanzlokal mit Live-Musik „Elfriedes Witwenball“, das es, gegründet in den 20er Jahren, bis in die 80er Jahre an der selben Stelle gab.
Botanic Districtの写真
4.6
素晴らしい(373)
価格:普通
• フュージョン料理 • Hoheluft-Ost
本日21回予約が入りました。
PIUS Weinbar Bistro Shop in Hamburg Eppendorf is a pleasant place to sit and sip your wine with some delicious treats. Lunch and dinner can be taken at this cozy restaurant and winery with a menu that includes burgers, soup, salad, steak, dessert and a large sampling of light snacks to pair with your wine. The main attraction at PIUS Weinbar is the fantastic selection of more than 300 classic and sought after wines. Buy the bottle or sip select brands by the glass. PIUS Weinbar was named the number one location in 2013's Prince Top Guide.
HEIMAT Küche + Barの写真
4.7
素晴らしい(592)
価格:高い
• ドイツ料理 • HafenCity
本日1回予約が入りました。
The best of the cuisine of Germany, Austria and Switzerland is served. From the North Sea to the Alps - all dishes have their origins in the cuisine of German-speaking countries. In addition to classics, the menu offers dishes from two alternating wine-growing regions, such as the Moselle or Wachau. Seasonality is the top priority here. The menu and the regions change four times a year in line with the seasons. The centrepiece of the culinary concept is a three-course menu - the "Herzstück".
mama Trattoria Hamburg City Rathausの写真
4.0
とても良い(340)
価格:普通
• イタリア料理 • ノイシュタット
本日15回予約が入りました。
Enjoy home-style Italian cuisine at Mama in Hamburg City. Its casual, yet comfortable setting is ideal for dining out with family or friends. Mama serves locals and travelers freshly prepared dishes using authentic ingredients. An appetizer of organic veal with tuna cream or caprese will satisfy the palate. Guests can dine on fusilli with chicken, a bowl of minestrone or pizza with a choice of toppings as fulfilling entrées. Vegetarian, vegan and gluten-free options are available. Mama offers a variety of wines to pair with meals. It provides dinner and lunch services for guests. Reservations are also welcome.
Wolfs Jungeの写真
4.9
素晴らしい(251)
価格:非常に高い
• オーガニック料理 • ウーレンホルスト
本日1回予約が入りました。
"Land- & Handmade" is the name of the game at the organic restaurant Wolfs Junge, which has now won several awards. The Michelin Guide, Gault Millau and Gusto have already recognised the consistently sustainable concept. It has also received awards from the Schweisfurth Foundation for Animal Welfare and the Bioland Association.Head chef and owner Sebastian Junge completed his cookery apprenticeship at the Hotel Vier Jahreszeiten and gained experience at organic farms, with bakers, butchers and farmers - which is visibly reflected in every detail of his dishes. As a member of the Slow Food Chefs Alliance and Hamburg's first & only organic top chef, Junge works in a highly sustainable manner & is in close contact with his producers.Nose 2 Tail plays just as big a role in the restaurant as innovative vegetable cuisine. The team pursues the highest standards of craftsmanship and sustainability, grows its own vegetables and celebrates the preparation of good food.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ