Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Arts District​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(82)

PROPAGANDAの写真
4.8
素晴らしい(73)
価格:普通
• イタリア料理 • Arts District
本日18回予約が入りました。
Propaganda focuses on organic, biodynamic, Italian natural wines, aperitivi cocktails, Italian style Tapas and the authentic Pizza (Pinsa) Romana.Aperitivo Happy Hour everyday till 6pm and till 5pm on Sunday
H&H Brazilian Steakhouse - DTLAの写真
4.6
素晴らしい(125)
価格:高い
• ブラジリアンステーキハウス • ダウンタウン
本日36回予約が入りました。
The Number #1 Brazilian Steakhouse in Los Angeles!We are a Modern Brazilian Steakhouse.We open the table with Picanha, Prime Steak!We have the Highest Grade quality meat in US, Serving Halal Beef, Lamb and Chicken and A5 Wagyu.We have the most beautiful Restaurant for Private Events with Four Season Rooms.We are focus on Organic everything, Wines, Produce and Meat!H & H Brazilian Steakhouse is own by Brazilian Henrique Huyer , with a mission of bringing to the American market the vanguard of this concept, bringing the best of Brazil today.
Le Petit Parisの写真
4.5
非常に良い(2919)
価格:普通
• フランス料理 • ダウンタウン
本日42回予約が入りました。
Le Petit Parisは自らを「文字通りレストランで生まれた」と語る才気あるオーナー、ファニーとデービッド・ロランによるレストランです。このレストランは日常生活の自然な一部として、祖父から父へ、そして二人へと受け継がれてきました。 二人の最初のレストランであるパリのブラッスリーLe Petit Parisは、国際映画祭の街カンヌの中心部に15年前にオープンしました。 カンヌに訪れる各国からのお客様に思い出深い経験を提供するため、 ビーチでリラックスしながらカクテルを飲んだり、グルメ料理を楽しめるビーチ沿いのレストランを始めたのです。 デービッドとファニーは真の「機転の良さ」を提供するため、常に良き協力者を得る努力を続けてきました。勤勉さと熱心さから二人は世界中で知られるようになりました。
San Laurelの写真
4.7
素晴らしい(387)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ダウンタウン
本日47回予約が入りました。
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.
La Boucherieの写真
4.5
非常に良い(1342)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日19回予約が入りました。
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
HATCHの写真
4.7
素晴らしい(646)
価格:高い
• 日本料理 • ダウンタウン
本日19回予約が入りました。
HATCH is a modern Japanese tapas restaurant that celebrates creative sharing plates and yakitori. Japanese cooking methods with bold international flavors are presented in a fun dining experience. Our beverage program includes handcrafted cocktails, artisanal sakes and rare Japanese whiskies.Our mission is to make socializing as delicious as possible.
LA Prime at The Westin Bonaventure Hotelの写真
4.6
素晴らしい(2940)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日39回予約が入りました。
プライムビーフと新鮮なシーフードに特化したニューヨークスタイルのステーキハウスです。受賞歴のある750以上のワインリストはカリフォルニアレッドを幅広く取り揃えています。受賞歴:2010年カリフォルニアレストラン協会よりベストワインリスト賞、2010年から2014年のワインスペクテイター賞
Shibumiの写真
4.4
非常に良い(189)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ダウンタウン
本日2回予約が入りました。
ロサンゼルスのダウンタウンの中心部で、日本の伝統的な割烹料理を提供しています。
Gyu-Kaku Japanese BBQ - Los Angeles, CA | Downtown LAの写真
4.7
素晴らしい(149)
価格:高い
• 日本料理 • リトル東京
本日25回予約が入りました。
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Maison Kasai at Level 8の写真
4.4
非常に良い(87)
価格:高い
• 鉄板焼 • ダウンタウン
本日4回予約が入りました。
An interactive dining experience from Michelin-starred chef Joshua Gil, Maison Kasai is an elevated teppanyaki restaurant that combines French and Japanese techniques with culinary virtuosity and a touch of performance art. Chefs prepare each course to order on large iron grills, cooking blini to serve with caviar, searing lobster with Normandy butter and vin jaune from France, preparing A5 Wagyu sukiyaki-style, and finishing elegant sauces — all as you watch. Created exclusively for Level 8 by Gil, whose Beverly Hills restaurant Mírame has received widespread critical acclaim, Maison Kasai is a gastronomic experience and theatrical event in one. Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 8 or more guests, please email reservations@level8dtla.com.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Jerica
    ニューヨーク •1​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    They remembered that it was my friend’s birthday and brought out a candle with her dessert. Thank you!
    詳細を見る
    PROPAGANDA価格:普通• イタリア料理• Arts District
    4.8
  • I
    オレンジ カウンティ •5​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    We love coming here, food and service is amazing.
    詳細を見る
    H&H Brazilian Steakhouse - DTLA価格:高い• ブラジリアンステーキハウス• ダウンタウン
    4.6
  • TIM
    ロサンゼルス •1​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Second time there food was again delicious, service was impeccable. Parking across the street. Great wine selection. Beef cheeks were super tender and duck was very tasty
    詳細を見る
    Le Petit Paris価格:普通• フランス料理• ダウンタウン
    4.5
  • Roger
    ロサンゼルス •1​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    Xochil and Omar are the best. They both took care of us and will be coming back just because of how good they treated us.
    詳細を見る
    La Boucherie価格:非常に高い• アメリカ料理• ダウンタウン
    4.5
  • DavidVIP
    ラスベガス •18​件の口コミ
    5.0
    2025年1月13日にご来店
    San Laurel epitomizes innovation and elegance even as it avoids the rough edges of some of the trendy eateries that LA foodies are wont to chase. Its concept will be understood by those who want a genuine fine dining experience and can appreciate its extensions the European Spanish culinary traditions as well those who want to see the California/Los Angeles influences represented there. Our dining experience last Sunday was a success from start to finish. It began with the mezcal-based Foggy Hill cocktail that did arrive in a fog of citrus-thyme vapors clearing to reveal a russet liquid chilled by a single diamantine cube and also one of José Andrés' savvy variations on his signature G & Ts. From there it went to a dish of grilled eggplants with mole and one of wild mushrooms in the richest sauce imaginable. For the main plate we shared the basic-sounding "meat and potatoes" that turned out to be anything but basic. It was the most lavish bone-in ribeye I have ever seen, grilled to medium-rare perfection and surrounded by a wreath of herbs. Once presented at table, it was swiftly returned to the kitchen and reappeared carefully carved into bite-size pieces. Over this our server poured a remarkably flavorful jus. It was enough for three. The potatoes were an ethereal purée with a pool of herbal green liquid that left an impression of accompanying greens on the plate. A glass of Tempranillo made it all go down effortlessly. Dessert was a small gem of chocolate crémeux and mint flavors reminiscent of a mousse but creamier. As you would expect, the service at San Laurel is deft and discreet by an intelligent staff. The ambience is relaxed and refined. My review spreads it on pretty thick, but I hope it gives you an idea of the attention to detail that distinguishes everything there. I really do love the place and its special atmosphere. I have dined there four or five times without disappointment whatsoever. I highly recommend it.
    詳細を見る
    San Laurel価格:非常に高い• スペイン料理• ダウンタウン
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ