Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Los Angeles / Orange County​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(83)

H&H Brazilian Steakhouse - DTLAの写真
4.7
素晴らしい(111)
価格:高い
• ブラジリアンステーキハウス • ダウンタウン
本日39回予約が入りました。
The Number #1 Brazilian Steakhouse in Los Angeles!We are a Modern Brazilian Steakhouse.We open the table with Picanha, Prime Steak!We have the Highest Grade quality meat in US, Serving Halal Beef, Lamb and Chicken and A5 Wagyu.We have the most beautiful Restaurant for Private Events with Four Season Rooms.We are focus on Organic everything, Wines, Produce and Meat!H & H Brazilian Steakhouse is own by Brazilian Henrique Huyer , with a mission of bringing to the American market the vanguard of this concept, bringing the best of Brazil today.
Meteoraの写真
4.6
素晴らしい(1075)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ハリウッド
本日10回予約が入りました。
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Sage Regenerative Kitchen and Breweryの写真
4.0
とても良い(412)
価格:高い
• オーガニック料理 • エコー・パーク
We are LA's first Regenerative Kitchen & Brewery supporting local regenerative and organic farmers who make it their life's mission to partner with nature to regenerate the earth by bringing life back into the topsoil. We are locate in Heart of Echo Park-Jensen's Historical Recreation Center with cozy dining area, full bar and beautiful outdoor seating. Join us for an exciting new menu that includes 100% grass fed beef and bison, pasture raised chickens and pastured eggs, regenerative cheese, fresh organic regenerative sourdough and more. Mollie EngelhartFounder, Farmer, Chef
MainRoの写真
4.7
素晴らしい(254)
価格:高い
• アジア料理 • ハリウッド
本日6回予約が入りました。
Open Wednesday through Saturday, MainRo is Hollywood’s newest restaurant & supper club that provides a senses-stimulating experience that’s smart & sophisticated. A modern technological Moulin Rouge, MainRo perfectly blends the restaurant and nightlife scene into one venue. MainRo’s culinary concept takes a modern approach with locally-sourced ingredients and imported premium meats blending bold French, Japanese & Vietnamese flavors that will fulfill the senses with arousing fragrances and crave-worthy fare. The décor blends classic Hollywood Regency elements with art deco style in a technologically designed space outfitted with ultra 4K digital mapped screens. As the DJ varies the musical content the surrounding ambiance of the venue transforms and guests experience a show unlike any other, an artistic blend of live musical acts and performances throughout the evening, creating a magical experience where you are the star with the show happening in front, behind, & all
Le Petit Parisの写真
4.7
素晴らしい(2880)
価格:普通
• フランス料理 • ダウンタウン
本日19回予約が入りました。
Le Petit Parisは自らを「文字通りレストランで生まれた」と語る才気あるオーナー、ファニーとデービッド・ロランによるレストランです。このレストランは日常生活の自然な一部として、祖父から父へ、そして二人へと受け継がれてきました。 二人の最初のレストランであるパリのブラッスリーLe Petit Parisは、国際映画祭の街カンヌの中心部に15年前にオープンしました。 カンヌに訪れる各国からのお客様に思い出深い経験を提供するため、 ビーチでリラックスしながらカクテルを飲んだり、グルメ料理を楽しめるビーチ沿いのレストランを始めたのです。 デービッドとファニーは真の「機転の良さ」を提供するため、常に良き協力者を得る努力を続けてきました。勤勉さと熱心さから二人は世界中で知られるようになりました。
La Boucherieの写真
4.6
素晴らしい(1323)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日23回予約が入りました。
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
San Laurelの写真
4.8
素晴らしい(343)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ダウンタウン
本日27回予約が入りました。
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.
HATCHの写真
4.7
素晴らしい(639)
価格:高い
• 日本料理 • ダウンタウン
本日5回予約が入りました。
HATCH is an izakaya bar & grill featuring yakitori, a fresh raw bar, and trendy California flavors for a unique and creative signature flare. We celebrate craft cocktails, draft beers and sake highlighting Japanese specialties – specifically Japanese whiskies. We are lively and casual, with a fun dining experience that families, couples and friends can enjoy. Diners can expect a colorful journey of yummy tapas-style portions to share in an energetic and contemporary setting, where great food meets good times. Validation available for THE BLOC Parking Garage. Reservations are held for 20 minutes.
Maison Kasai at Level 8の写真
4.6
素晴らしい(82)
価格:高い
• 鉄板焼 • ダウンタウン
An interactive dining experience from Michelin-starred chef Joshua Gil, Maison Kasai is an elevated teppanyaki restaurant that combines French and Japanese techniques with culinary virtuosity and a touch of performance art. Chefs prepare each course to order on large iron grills, cooking blini to serve with caviar, searing lobster with Normandy butter and vin jaune from France, preparing A5 Wagyu sukiyaki-style, and finishing elegant sauces — all as you watch. Created exclusively for Level 8 by Gil, whose Beverly Hills restaurant Mírame has received widespread critical acclaim, Maison Kasai is a gastronomic experience and theatrical event in one. Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 8 or more guests, please email reservations@level8dtla.com.
Kaliの写真
4.6
素晴らしい(1589)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ハリウッド
本日3回予約が入りました。
モダンでサービスの良い近所の人気レストランです。コース、アラカルト、各種ドリンク、ロサンゼルスの業界のベテラン2名によるワインプログラムを提供しています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ