Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Pleasant Hill​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(13)

True Food Kitchen - Walnut Creekの写真
4.5
非常に良い(3269)
価格:普通
• アメリカ料理 • ウォルナット クリーク
本日87回予約が入りました。
True Food Kitchen(トゥルー・フード・キッチン)は厳格なヨギ(ヨガの実践者)でなくても利用できます。体に良い栄養を取り、記憶に残る食事をしたいという気持ちだけで十分です。True Food Kitchenはアンドルー・ワイル博士の抗炎症ダイエットの原則から着想を得て、ビーガン、ベジタリアン、自然なオーガニック食材、グルテンフリー食材などの様々な選択肢のほか、パレオダイエットや地中海式ダイエット向けの料理も用意しています。健康を意識する人々に気持ちよく過ごし、長生きをし、食べることも楽しんでもらいたいという願いから、True Food Kitchenでは、とてもおいしく健康にも良い食事を提供しています。
Puesto Concord Verandaの写真
4.5
非常に良い(1074)
価格:普通
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • コンコード
本日48回予約が入りました。
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. In addition to tacos, offerings include a selection of fresh catch ceviches, guacamoles, starters and ensaladas, courtesy of Chef/Partner Luisteen Gonzales. The bar program showcases the best of Mexico City through the use of fresh ingredients in hand crafted cocktails and housemade Micheladas, tequilas, mezcals, Baja craft beers, and Valle de Guadalupe wines you can’t find elsewhere We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include National Geographic, Huffington Post, Refinery 29, MSN, Insider, Zagat, Eater, Food and Wine, and LA Times.
The Cooperage American Grilleの写真
4.4
非常に良い(2657)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウォルナット クリーク
本日64回予約が入りました。
地元経営者が切り盛りするThe Cooperageは、ロティサリー風のアメリカングリルを提供するレストランで、ガラス製のロティサリーオーブンでじっくり焼いたチキン、ニューヨークステーキをはじめ、自慢の特製バーガーなど様々なアメリカ料理を幅広く提供しています。The Cooperageでは、地元産の有機食材を使ったサラダなどのヘルシーなメニューも用意しています。 The Cooperageはお子様連れの方にも最適です。薄型テレビ付きの広いバーエリアには、タップビール12種、タップワイン8種、受賞歴のあるカクテルリストを用意しています。
Tzununの写真
4.6
素晴らしい(398)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • プレザント ヒル
本日3回予約が入りました。
From sip to savor, T’zunun is committed to providing a Mexican culture based experience. With an eye for sustainability, T’zunun’s focus on unique artisan and local ingredients to create trend-setting modern Mexican plates. An experience marked by local and Mexican wines, organic hand crafted cocktails, perfectly paired with delicate yet approachable dishes.
Burma Twoの写真
4.8
素晴らしい(246)
価格:普通
• ビルマ料理 • ウォルナット クリーク
本日24回予約が入りました。
Burma 2 is a Burmese Restaurant with a Full Bar and Outdoor Patio serving Authentic Burmese Cuisine as well as Burmese Inspired Cocktails and Beers.With over 20 years of experience in Burmese Cuisine, our Chef offers some of the finest dishes prepared fresh daily for our guests. From our Traditional Tea Leaf Salad to our Burmese Shrimp and Basil and Dried Chili Beef, we will satisfy your palette and amaze your taste buds.
Dave & Buster's - Concord, CAの写真
3.6
とても良い(90)
価格:普通
• アメリカ料理 • コンコード
本日19回予約が入りました。
Each Dave & Buster’s has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we’ve got whatever suits your appetite and our premium bar assures we’re stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
Luna Ristorante - Concordの写真
4.9
素晴らしい(481)
価格:普通
• イタリア料理 • コンコード
本日2回予約が入りました。
“I’m the owner and the chef, so I’m always here,” he says in his lyrical Mediterranean accent. “It’s nice to do business with locals.”Jacifi describes his menu as a blend of new and old: “You get old-school tastes with a modern presentation.” The restaurant specializes in northern and southern Italian standards like saltimbocca, chicken cacciatore, and risotto. But the eighteen-year-old Luna takes these familiar dishes very seriously. Redoune, partner and co-chef Hafid Tadri, and co-chef Habib Jacifi don’t so much replicate the old standards as define them.Take the fettuccini with Bolognese sauce. Many restaurants make a Bolognese; few do it well. Like the sly smile on the lips of Leonardo da Vinci’s famous lady, this brick red sauce reveals a depth of character beyond its simple appearance. Carrots, celery, and onions add a layer of sweetness, while bacon contributes a sultry, meaty backbone.
Park Bistro Holiday Buffetの写真
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ラファイエット
The Park Bistro & Bar showcases only the freshest, local and organically grown produce as well as naturally raised meats and line-caught fish. Executive Chef Rodrigo Alverez has created an approachable, yet inventive menu, presenting a French twist on American fare. With a wholesome and earthy quality, many dishes elevate “comfort” food. Natural light from the romantic inner fountain courtyard, intimate alcoves, a large communal table and versatile private dining spaces. Rustic stone floors, natural wood tables, leather seating and an original art program create a warm and inviting, yet grand and inspiring, space that will create the most memorable dining experience in Lafayette. The Park Bar overlooks the recently renovated covered patio with an adjacent outdoor terrace featuring two fire pits offering both dining and casual lounge seating year round. The Park Bar offers guests traditional bar fare, a selection of artisanal beers and wines by the glass, and classic cocktails.
Reveの写真
4.9
素晴らしい(2533)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ラファイエット
本日18回予約が入りました。
Paulはパリの有名な2つ星や3つ星キッチンで働いていたとき、誰もが上質な料理とサービスを楽しめる温かく居心地の良い雰囲気の自分のレストランを持つことを夢見ていました。ごく最近までシェフのPaulはモービル5つ星ザ・リッツ・カールトン&セントレジスホテルの厨房を管理していました。現在は夢が実現し、近所にいながらにしてパリ風ビストロの気分を味わえるRÊVEをオープンしました。特別なお祝いに、あるいは特に理由もなく外食を、という日にぴったりのレストランです。RÊVEで皆様のお越しをお待ちしています。
Blossom and Root Kitchenの写真
4.8
素晴らしい(145)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダンビル
本日14回予約が入りました。
Featuring plant based ingredients, elevated cooking techniques, a creative beverage list and a colorful ambiance with indoor and outdoor seating. Blossom & Root is the Tri-Valley dining destination for anyone curious about - or naturally inclined towards contemporary vegan fare with an "Eat Local" emphasis. Private dining is available. The pretty space is full of blue patterns and hues, with lots of plants (decorative and possibly edible). Featuring just as creative of a bar program as menu. Joe Steiner has elevated the bar program to match our eclectic menu by Chef Chris Johnson. Together the team puts out beautiful food and beverages not to be missed.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ