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Uptown​のオーガニックフードが食べられるお店

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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(20)

Agami Contemporary Sushiの写真
4.0
とても良い(384)
価格:普通
• 寿司 • アップタウン
本日1回予約が入りました。
流行りのアップタウンにあるモダンな寿司レストランで、旧ゴールドブラッドの建物を利用しています。革新的な巻き寿司、驚くほど新鮮な握りと刺身、アジア風の主菜、おいしい特製カクテルを用意しています。都会/水中をテーマにしたAgami(アガミ)は、シックなラウンジ、セミプライベート&プライベートブースが備わり、より居心地の良い雰囲気を提供しています。飲み物の持ち込みはできません。
Bokaの写真
4.8
素晴らしい(7271)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • リンカーン パーク
本日54回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したはBoka(ボカ)レストランは、2003年以来、シカゴのダイニングシーンで重要な位置を占めてきました。大規模な改装工事を行った後、2014年1月にエグゼクティブシェフ/パートナーとしてLee Wolenが加わりました。彼がBokaで働き始めて以来、批評家の注目の的です。リーはシカゴ・トリビューンのPhil Vettelとイーターシカゴから、「2014年の最優秀シェフ」に選ばれました。最近では、リーは「2015年の最優秀シェフ」に選ばれ、Bokaレストランはシカゴの名誉あるJean Banchet賞で「2015年の最優秀レストラン賞」を受賞しました。Bokaでは、旬の、できるだけ多くの地元の食材を使用することにこだわりながら、現代的なアメリカ料理を提供しています。2015年にペースト専門シェフのMeg GalusがBokaのキッチンに加わり、塩味と甘味を見事に使い分け、高い品質の食材を使用して美しく盛り付けるWolenのこだわりに忠実に沿っています。
Farm Bar - Lakeviewの写真
4.7
素晴らしい(212)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日33回予約が入りました。
Farm Bar is a neighborhood farm-to-table restaurant with locations in Ravenswood and Lakeview. We serve approachable midwestern fair with local, organic ingredients from our own Brown Dog Farm in Mineral Point Wisconsin. Stop by for dinner to indulge in our Classic Burger and famous Wisconsin Cheese Curds, or bring the whole family for lunch. Our mixologists behind the bar will happily shake up handcrafted cocktails or pour a glass of local wine to pair with brunch on the weekends. Join us for homestyle cooking, friendly faces and a table that feels like home. We limit our environmental footprint by using a digital menu linked to our tables with a QR code. We understand that some guests may require a paper menu, and one can be provided with a list of standards items upon request. In order to meet added costs from the city, we've added a voluntary 3% COB fee to our checks. We understand that rising costs affect our guests too, so we will remove this fee upon request.
Edenの写真
4.8
素晴らしい(1655)
価格:高い
• アメリカ料理 • Avondale
本日24回予約が入りました。
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
LUXBARの写真
4.6
素晴らしい(2917)
価格:普通
• アメリカ料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日78回予約が入りました。
21世紀初頭のウィーンで設計・建築された、Adolf LoosによるAmerican Bar(アメリカン・バー)に着想を得ています。バーは、シンプルななかにも優雅さをとらえ、プレーリー・スクールのフランク・ロイド・ライトや他のアメリカの建築家の仕事に大きく影響を与えたスタイルです。石、ガラス、真鍮、自然光を浴びた木材のある親しみやすく奥深い地元の存在となっています。 地元の大広間のようなLUXBAR(ラックスバー)は、同様のシンプルな優雅さを伝えるよう設計されています。食べ物はおいしく新鮮かつ自然で、シンプルな味わいです。職人スタイルのメニューは、あらゆる機会で食べる手頃な豊かさの象徴としてパートナーが考えるものを反映しています。シンプルでエレガントな特製カクテルには、新鮮な自然材料が使用されています。 LUXBAR(ラックスバー)のスタッフは、伝説的なサービスによりGibson’s Steakhouse & Hugo's Frog Bar(ギブソンズ・ステーキハウス&ヒューゴズ・フロッグ・バー)を有名にさせた顧客対応のフィロソフィーの訓練を受けています。 パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
Anteprimaの写真
4.8
素晴らしい(3553)
価格:高い
• イタリア料理 • アンダーソンビル
本日18回予約が入りました。
Anteprimaの地元風の素朴な料理は、私たちがItaly全土の家庭で学んだレシピから来ています。私たちは入手できる最高の食材を探し、可能な限り地元の有機生産者から仕入れています。お食事をお楽しみください!Anteprimaでは現在、日曜〜木曜に固定価格の選べる3コースメニューを提供しています。前菜、アントレー、デザートの通常メニューおよびスペシャルからの自由な組み合わせ、または前菜、ハーフパスタ、アントレー、デザート無しの組み合わせが、すべて$29.00です。特定アイテムには5.00の追加料金がかかります。
Bloomの写真
4.7
素晴らしい(546)
価格:高い
• ビーガン • バックタウン、ウィッカーパーク
本日15回予約が入りました。
100% Plant-Based restaurant in Wicker Park. We have always had the core belief of being as good to ourselves (and the earth) as possible, but as we grow, we have always wanted to do more. With this desire, we decided to open Bloom Plant Based kitchen. Not only is eating a more plant-based diet healthier and more forgiving to one’s body, but it is significantly better for the environment. However, with healthy plant-based options not being the popular choice, we know we have stiff competition. Therefore, our intention with Bloom is to focus on bringing flavorful, healthy, and affordable plant-based food to families while also being desirable and appealing to everyone regardless of their diet.
Herbの写真
4.4
非常に良い(480)
価格:非常に高い
• タイ料理 • アップタウン
本日1回予約が入りました。
Herb provides fine Thai dining in the Chicago area. The chefs use the freshest and highest-quality ingredients (mostly organic) while at the same time injecting their passion for the culinary arts in each and every dish. The restaurant itself is the creation of Patty Neumson, who grew up in Thailand. She has developed four seasonal menus for Herb that guests can order from, depending on the time of year. Herb has been the recipient of numerous awards and recognition for its cuisine. Winner of Guy Fieri's 'Spiciest Episode', and Chef battle '18. Won Best 100 Dishes in Chicago from Time Out Magazine. '15-'18 Michelin recommended restaurant. Zagat Rated in '17 as Best Restaurant. As seen on channel 5, 7, 9, and 11.
Kale My Nameの写真
4.7
素晴らしい(285)
価格:普通
• ビーガン • アルバニー公園
We like to say that we are International Vegan Restaurant. That means our food is 100% plant based and Globally Inspired. We have a few American classics like homemade veggie burgers, mac and cheese and of course Nachos. However, we also have plenty of healthy options. Our Kitchen Manager specializes in creating comfort dishes from different cultures by making food that is hearty and flavorful, but still healthy. Many food items will have a focus on plants, rather than trying to mimic meat. Reading our menu is like traveling the globe with the different options we will have. Have a taste of Mediterranean, Middle East, Asia, Mexico, Colombia, Venezuela, Italy, Balkans and so much more! Brunch Menu is available Friday, Saturday and Sunday. We were nominited for the best brunch in the country by VegOut Magazine and our soup was nominated as Best Soup of Chicago. We won Best Patio 2020 by North Commision. Can't wait to welcome you.
Homestead on the Roofの写真
4.4
非常に良い(749)
価格:非常に高い
• ポルトガル料理 • ウェスト・タウン
Homesteadは「ファーム・トゥ・テーブル(農場から食卓へ)」のコンセプトを採用したレストランで、Nate Hensslerシェフによる素朴かつエレガントな料理、Chris Teixeiraエグゼクティブ・ペストリーシェフ(ジェームズ・ビアードの「ライジング・スター賞」セミファイナリスト)による本格的なパン&ペストリー、特製カクテル、ワイン、スピリッツ、ビールを提供しています。 温かく居心地の良い雰囲気の店内では、季節ごとのメニューや自家農場や地元の食材を使用した全国的にも有名な料理を楽しめます。 才能豊かなシェフ達が作り上げる、上質かつお値打ちなユニークな料理を提供しています(最低週1回メニューを変更)。 Homesteadの屋上パティオ(夏季営業、屋外全80席、天候に対応した格納式日よけ付)からは、広さ325㎡以上の自然な雰囲気の屋上、垂直にぶら下がる庭園の景色を望めます。

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