Viningsのオーガニックフードが食べられるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(26)
本日23回予約が入りました。
当店は昼はデリ、夜は季節のビストロ、その間の時間帯は専門食料品店として営業しています。
デリカウンターでは、店内でローストおよび調理したお肉や、鶏、魚、職人が焼いたパンを使用した大きなサンドイッチを提供しています。また、当店では自家製のマヨネーズを使用しています。
季節のビストロでは、偽りのない、垣根のない料理と、皆様が「自分自身でいられる」空間を提供しています。つねにできる限り地元産の新鮮な農産物や、ラム肉、鶏肉などのお肉を使用しています。本物の職人によるダイニング体験をお届けするため、店内でパスタを製麺し、フライドポテトをカットし ています。季節に合わせて、シェフの創造性を活かすため、ディナーメニューは定期的に、時には毎日更新されます。当店は、25種類のグラスワインを取り揃えた奥の深いワインリストを提供しています。また、世界中の様々な地ビールや斬新なカスタムビールを楽しめるビールリストも提供しており、6種類の生ビールは定期的に変更されています。
本日98回予約が入りました。
Nobu Atlanta is situated at Phipps Plaza in the affluent Buckhead neighborhood. With influence from Atlanta's lush canopy of trees and Japanese arts and crafts, the bar and lounge area features a white onyx bar volume that sits in front of a 12-foot-long river rock art installation while folded cast glass pendants cast a soft glow on the bar. The dining room takes you to traditional Japanese garden pavilions that were often used for ceremonies and rituals while overscale pendants made from shoji paper create the look of elongated, abstracted paper lanterns. Design language that is a continuation of Chef Nobu Matsuhisa's imaginative and innovative culinary offerings celebrates nature and is integrated through the use of different wood tones
本日25回予約が入りました。
- Love and More Love -We have spent our lives creating experiences and spaces where people feel at home - where people feel loved. This next chapter for us is just that but with even more gratitude and appreciation for those who have supported us along the way.As we open the doors to this adventure, we want you to feel what you always have but more. More food - More family - More memories - More loveAmore e Amore.We love you and cannot wait to see you soon.-Professor Giovanni and Mama Gale
本日83回予約が入りました。
Le Colonial is a celebration of seductive spirit and vivid flavors reminiscent of Saigon in the 1920s. With locations in Chicago, Denver, Delray Beach, Houston, Lake Forest, and Naples, the famed Vietnamese restaurant is designed to capture a bygone era of sophistication and opulence. Celebrated restaurateurs Rick Wahlstedt and Joe King deliver exquisite attention to detail in the luxurious, classic, and romantic atmosphere of Buckhead Village. For special occasions, our private dining space provides a bespoke setting for unforgettable celebrations.To enhance the experience of your visit we ask that you respect our dress code.Dress Code : Business CasualNo athletic wear or athletic attire, including designer, athletic line of any kind/brand, beach flip flops or any beach attire, tank tops (men), cut-offs, sweatpants, exposed undergarments and excessively revealing clothing for indoor and outdoor dining. No baseball caps/hats. Seasonal changes may apply.
本日25回予約が入りました。
Helmed by Chef Scott Conant, The Americano is an Italian steakhouse that is modern in approach and Italian in spirit. Located in the recently renovated InterContinental Buckhead Hotel in Atlanta, the restaurant features an elevated-yet-approachable menu that serves every taste – from fine steaks and house-made pasta to organic salads, Italian antipasti and Mediterranean seafood. The Americano blends a European style of highly personalized service with contemporary, Italian-inspired dining to create an exceptional and convivial experience. Conant’s culinary vision shares the spotlight with an inventive cocktail program that is playful and intricately devised. The wine list is thoughtfully curated with selections from iconic, established and emerging Italian and American producers. Hip and humble, The Americano offers a sophisticated, warm atmosphere adorned with modern art and showstopping lighting.
本日52回予約が入りました。
Reservations are recommended for breakfast, lunch, brunch, and dinner, and walk-ins are welcome! We offer both table service and counter service for walk-ins on a first come, first served basis. Valet available for all dinner services and all day Friday through Sunday. Le Bon Nosh is a restaurant and market celebrating the simplicity of good ingredients with a thoughtfully curated French-influenced menu. Founder & Chef Forough Vakili wanted to create a lively yet intimate gathering place to connect over delicious bites and amazing wine.Le Bon Nosh values the diligence and craft of local farmers and purveyors. Everything produced in the kitchen is made from scratch using the freshest seasonal ingredients available - we believe in the power of good food and eating well.Cancellation Policy: If you would like to reschedule or cancel, we ask you to do so within 24 hours prior to your booking. Large parties that do not provide notice may incur a no-show charge of $25 per person.
本日17回予約が入りました。
Chops Lobster Barは、シーフードとステーキを愛する人の楽園です。モザイクスタイルのダイニングルームで、サバンナ・ランプ・クラブカクテルや有名なジャンボ・バッター・フライドロブスターテールのような特製料理を楽しめます。Chopsの居心地の良いバーでは、ディナー前のカクテルを楽しめ、種類豊富なワインも用意しています。適切な服装でご来店ください。
本日21回予約が入りました。
トム・ナイトウは日本料理が新たな可能性を伝え、共有するという熱意をライフワークとしてきました。独特の風味をすべて組み合わせた日本料理を提供しています。日本の伝統的なメニューを作るにあたり、彼はフランスとイタリアの食材を頻繁に使用します。