Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューオーリンズ・ルイジアナ州

French Quarter​の屋外・テラス席があるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(17)

Broussard's Restaurantの写真
4.4
非常に良い(4053)
価格:高い
• クレオール料理 • フレンチ ・ クォーター
本日96回予約が入りました。
Broussard'sは、ニューオーリンズの歴史あるフレンチクオーターの4大レストランのひとつで、フレンチクオーターらしいエレガントな中庭と、シェフNeal Swidlerによる伝統的なクレオール料理に現代的な解釈を加えたメニューが特徴です。Broussard'sはワインスペクテイター誌の「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を受賞したワインリストを提供しています。美しく整えられたEmpireバーは、2014年にエスクァイア誌で「アメリカのベストバー」のひとつに選ばれました。
The Pelican Clubの写真
4.6
素晴らしい(4564)
価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • フレンチ ・ クォーター
本日27回予約が入りました。
The Pelican Club(ザ・ペリカン・クラブ)は、種類豊富なすばらしいニューオーリンズ料理を提供するレストランで、かっこいい19世紀のフレンチ・クオーターのタウンハウスには広々としたバーと3つのダイニングルームを併設しています。フレンチ・クオーター中心部にあるBienvilleストリートとエクスチェンジ・プレイスの角に位置しています。オーナーのRichard Hughesと妻のJean Stinnett-Hughesは、使われていなかった建物を伝統的でありながらモダンでおしゃれに改装し、居心地のいいレストランにしました。各部屋には、艶のあるルイジアナのサイプレス材やニューオーリンズのアーティストによる現代絵画、アンティークの版画、対象的な黒革の長椅子とクリーム色のレンガの壁などが装飾され、それぞれ異なる雰囲気です。ニューオーリンズらしい雰囲気の中、食事を楽しめます。
New Orleans Creole Cookeryの写真
4.3
非常に良い(3363)
価格:普通
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • フレンチ ・ クォーター
本日72回予約が入りました。
You haven't experienced New Orleans until you've been to New Orleans Creole Cookery! Enjoy traditional local specialties including Red Beans & Rice, Jambalaya, Chargrilled Oysters, Blackened Redfish or our famous "Taste of New Orleans", with a sampling of favorites! Our Bar features 5 Hurricane Categories - hold on to your hat! Along with our signature Bacon Bloody Mary, and Bourbon Street Tea. Enjoy Happy Hour 3p-6p Monday-Friday with drink specials and bar bites.Launched by Anna Tusa of the famous New Orleans Tusa restaurant family, the New Orleans Creole Cookery boasts a spark of new-generation energy, presenting some of New Orleans’ most treasured cooking traditions in an innovative setting that speaks to the way people dine today.
Copper Vineの写真
4.8
素晴らしい(2346)
価格:普通
• ワインバー • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日115回予約が入りました。
Copper Vine is a wine gastropub nestled in downtown New Orleans surrounded by lush greenery. With 30 wines on tap and a menu featuring Southern Regional cuisine, our lunch, brunch, and dinner menus are perfect for sharing and pairing with our extensive wine list or curated cocktail list.
The Italian Barrelの写真
4.6
素晴らしい(3474)
価格:高い
• イタリア料理 • フレンチ ・ クォーター
本日25回予約が入りました。
快適な屋内外のダイニングエリアや上質なバーで、高級ダイニングをお楽しみください。レストランに入ると、大理石のカウンタートップのバーが目に入ります。イタリア産ワインのボトルに囲まれた店内は、レンガを取り入れたウッドフロアで、白いリネンのテーブルクロスがかかったテーブルには、キャンドルライトの光が揺らめいています。シェフ兼オーナーは、イタリア直輸入の食材や40種類を超えるグラスワインを取り揃え、「本格的」の先を行く北イタリア本場の味を提供しています。
Atchafalaya Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(6469)
価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • ガーデン・ディストリクト
本日83回予約が入りました。
Atchafalaya Restaurantはまさにニューオーリンズの地域レストランです。気配りの良いサービス、伝統の味わい、おいしい新メニューを求めて、隣近所や地元、市外からも素晴らしいルイジアナ料理をリピートしに来ています。
Flamingo A-Go-Goの写真
3.9
とても良い(1340)
価格:普通
• アメリカ料理 • ウェアハウス・ディストリクト
本日19回予約が入りました。
Flamingo A-Go-Go is your go-to destination for bottomless mimosa & rosé brunch, group dinners, lengthy happy hours, doggy parties, and more. With an overloaded menu of small & not-so-small bites, refreshing cocktails, and beers & wines by the bottle, can, glass or tap - there is something for everyone to enjoy.
Monday Restaurant + Barの写真
4.6
素晴らしい(882)
価格:高い
• アメリカ料理 • ミッド・シティ、シティ・パーク
本日78回予約が入りました。
Located in one of New Orleans’ most historic neighborhoods, Mid-City, Monday is an indoor/outdoor dining destination crafted by renowned restauranteurs, Larry Morrow and Lenora Chong, and is a must-visit for anyone seeking the best in American Cuisine and Happy Hour Specials in the city.The bar menu includes everything from exclusive crafted cocktails to bottle service to all-day Happy Hour specials on Mondays. More than just a dining venue, Monday promises to deliver a singular blend of excellent food, innovative cocktails, and one-of-a-kind experiences, making it the perfect Event Hosting and Brunch Spot.Monday is open for lunch and dinner six days a week. NOTE:For large party bookings (8+ people) and private events, email reservations@mondaynola.com.
Lula Restaurant Distilleryの写真
4.6
素晴らしい(1911)
価格:普通
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • Lower Garden District
本日45回予約が入りました。
In the heart of New Orleans, expertly crafted food, spirits and cocktails come together in a unique privately owned micro-distillery and restaurant.We are quintessentially southern with a distinct Louisiana influence. We are Lula Restaurant-Distillery.As the first and only restaurant-distillery in New Orleans, Louisiana and in the Southeast US, we promise to offer you an incredible experience in the shadows of our copper still and along the historic streetcar line of St. Charles Avenue.Join us Monday-Sunday for Happy Hour from 4-7, Saturday and Sunday 11-3 for Bottomless Vodka Bar
Vessel NOLAの写真
4.2
非常に良い(2611)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ミッド・シティ、シティ・パーク
本日37回予約が入りました。
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Joseph
    沿岸ジョージア •1​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    We had the red beans and rice, shrimp and grits and jambalaya. The only complaints: jambalaya was a little cool and the shrimp were over cooked. Also, the oyster happy hour was at the bar and we weren't told until we sat at a table. Wife was not happy as this was not mentioned on the website. Otherwise, the oysters were huge and the food was great.
    詳細を見る
    New Orleans Creole Cookery価格:普通• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部)• フレンチ ・ クォーター
    4.3
  • Siphokazi
    ボストン •1​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    I would 100.000% recommend this place. My first time experience in New Orleans and booked a couple of tourist places to go to. I was with my 16 year old daughter on this trip. I appreciated their customer service I didn’t like the table I was initially taken to but it was not a problem when I asked for another table and they didn’t make it an issue. My waiters working together Lionel and Monique made it the best day for us. Super friendly, efficient and going the extra mile to make us feel at home. I even taught Monique a couple of my native language Xhosa phrases. The trio band was the cherry on top. They performed my song request and were happy to take photos with us. The food was great too.
    詳細を見る
    Broussard's Restaurant価格:高い• クレオール料理• フレンチ ・ クォーター
    4.4
  • Robert
    ニューオーリンズ・ルイジアナ州 •2​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Copper Vine was a wonderful experience. We came here for dinner on Christmas Day. The seared scallop risotto was outstanding and my daughter said the short rib burger was one of the best she’s ever had. We shared the bananas foster for dessert and it was fabulous. A great find and someplace we hope to visit again the next time we’re in New Orleans.
    詳細を見る
    Copper Vine価格:普通• ワインバー• セントラル・ビジネス・ディストリクト
    4.8
  • Gina
    ニューオーリンズ・ルイジアナ州 •4​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    We went for lunch on Christmas Day. Their Christmas day menu was fantastic. All the food was delicious. We appreciated the extras such as the little charcuterie board and the bread. The staff was friendly and treated us very well. I only wish that they didn’t automatically add a tip to the check especially since there were just two of us.
    詳細を見る
    The Italian Barrel価格:高い• イタリア料理• フレンチ ・ クォーター
    4.6
  • James
    ニューオーリンズ・ルイジアナ州 •10​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    There were 8 of us and the Revellion menu had something for us all. Not one of the group was dissatisfied with any part of the meal. Two meals of particular brilliance were the chopping and the roasted duck. The ciopino was all Louisiana in style and in flavor. The roasted duck in a grape blueberry confit was genius and easily the best game bird I ever tasted. An honorable mention and very honorable indeed was the pork chop which was thick delicious and tender. Randy provided an excellent night of service, knowledgeable and attentive. A very professionable waiter.
    詳細を見る
    The Pelican Club価格:高い• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部)• フレンチ ・ クォーター
    4.6
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ