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Mexico City​の屋外・テラス席があるお店

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料理ジャンル
地域
地区
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ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(35)

Nonna - Condesaの写真
4.5
非常に良い(462)
価格:高い
• イタリア料理 • コンデサ/ローマ
本日9回予約が入りました。
NONNA en italiano "Abuela" es una fusión entre lo rústico y lo moderno, en donde predomina el buen comer, servicio y ambiente. Nuestra filosofía es simple y directa: utilizamos los mejores ingredientes, los tratamos de la manera más pura, los servimos con alegría y dejamos que estos brillen y hablen por sí mismos. Ofrecemos una variedad de platillos a un excelente precio que van desde los antipastos como las originales, delgadas y crujientes pizzetas hasta las deliciosas pastas y los cortes de carnes importadas. NONNA es el lugar perfecto para divertirse, relajarse, ver y ser visto, además de ser una excelente opción para cualquier ocasión.
Sartoriaの写真
4.7
素晴らしい(2123)
価格:非常に高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • コンデサ/ローマ
本日52回予約が入りました。
Sartoria is the gastronomic proposal of Italian chef Marco Carboni (former chef at Osteria Francescana by Massimo Bottura), where he expresses the philosophy of his italian roots, based on the product, the season and a “hand-made” approach.The menu is focused on seasonality, and products are produced in a sustainable way by small-scale producers. At Sartoria, pasta is produced artisanally every day, respecting italian tradition and simultaneously embracing mexican produce.The warm ambiance of a traditional italian trattoria comes together with our vision of a contemporary osteria that is both dynamic and cosmopolite.Sartoria is a pet-friendly restaurant in the outside sitting area. Kindly let us know of your allergies and/or intolerances when making your reservation.
Husetの写真
4.6
素晴らしい(1780)
価格:非常に高い
• アメリカ地方料理(カントリーキッチン) • コンデサ/ローマ
本日53回予約が入りました。
The quality, variety and freshness of the seasonal ingredients, have turned the Huset cuisine into the new flavor standard in Colonia Roma. The wood oven is the real protagonist who, emphasizes and gives an unforgettable touch of flavor of the countryside to the changing seasonal menu, giving a simple and great personality to each dish. From a thin salad of grilled romaine lettuce, the addictive gnocchi with lemon cream, the sea bass to the wood with mashed sweet potato, to the delicious brioche bread dessert with ash goat cheese foam ... Bon appetit!
Rosa Negra Polancoの写真
4.7
素晴らしい(5356)
価格:非常に高い
• 中南米料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日40回予約が入りました。
RosaNegra Polanco by Grupo RosaNegraLocated on Masaryk Avenue, it will envelop you in its extraordinary ambiance and unparalleled tribute to Latin American cuisine with the most select seafood and beef cuts, as well as exclusive products such as Kobe beef and Wagyu. Undoubtedly, the best restaurant in Polanco, that night after night offers a fascinating experience led by the resident DJ, bongo show and happenings with sparklers.
Meromaの写真
4.7
素晴らしい(1170)
価格:非常に高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日23回予約が入りました。
El Balcon del Zocaloの写真
4.5
非常に良い(2324)
価格:非常に高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • セントロ
本日63回予約が入りました。
Restaurante de cocina mexicana contemporánea, ambiente casual y una franca y creativa propuesta gastronómica que aplica siempre una depurada técnica al mejor producto de temporada. Somos un restaurante que ofrece Menús Degustación.
Campobajaの写真
4.7
素晴らしい(486)
価格:高い
• メキシコ地方料理 • コンデサ/ローマ
本日20回予約が入りました。
La cocina de Campobaja se inspira en los campos pesqueros de Baja California. Las preparaciones honestas y sencillas nos permiten compartir una calidad inigualable de producto del cual nos enorgullecemos. Un ambiente relajado complementan nuestro acercamiento a la gastronomía de la Baja sin etiquetas ni pretensiones.
Zanayaの写真
4.6
素晴らしい(422)
価格:普通
• メキシコ料理 • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日26回予約が入りました。
ZANAYA restaurant at Four Seasons Mexico City offers innovative Mexican Pacific cuisine with only the freshest seafood, artisanal produce and local spices.
LagoAlgoの写真
4.4
非常に良い(1999)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日39回予約が入りました。
LagoAlgo is a meeting point where art and gastronomy converge. In dialogue the Chapultepec Park, we seek to build community through dynamic experiences. Through gastronomy we seek to stimulate changes in the way we consume and approach the environment with the support of Micaela Miguel in the conceptualization of the project and the direction of Chef Heriberto Gutiérrez. At LagoAlgo we favor the local and dialogue with the global. Local products are at the center of our attention and we are moving towards a farm-to-table model with the firm commitment that, in the short term, all our food will come from local, traceable and environmentally friendly producers.
Cantina Del Bosqueの写真
4.7
素晴らしい(180)
価格:高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日5回予約が入りました。
¡ La cantina restaurante emblemática con la mejor comida cantinera de la ciudad desde 1937! Vengan a probar nuestros clásicos como Pescado a la sal, Milanesa Manchega, Tacos de Chamorro entre muchos otros. También disfruta de nuestra famosa bebida Cascada y juega una ronda de Domino o Cubilete en nuestra cantina.
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