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Forest Park​のプレシアターメニューが楽しめるベストレストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(27)

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Proxiの写真
4.6
素晴らしい(2462)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・ループ
本日26回予約が入りました。
Proxi offers Modern American Cuisine with cooking that reflects the diversity, innovation, and openness of American culture. Proxi showcases seasonal ingredients in an elegant setting, emphasizing open-fire cooking. Located in Chicago’s West Loop neighborhood along Restaurant Row, Proxi, designed by award-winning Meyer Davis, unites an award-winning team to transport its guests around the world, beginning with cuisine and extending to an eclectic beverage program focused on worldly inspirations and diverse, exotic ingredients. Casual, yet fast-paced service guides Proxi’s international culinary experience, with fine-dining standards and in-depth product knowledge leading the charge, balanced by genuine energy and enthusiasm.
State and Lake Chicago Tavernの写真
4.2
非常に良い(1586)
価格:普通
• 未指定 • ダウンタウン/ループ
本日11回予約が入りました。
地元や地域の食材を使用した朝食、ランチ、ディナー、週末のブランチを提供するシェフKevin Atkinsonのメニューは、小皿料理とメイン料理で構成されています。State and Lake Chicago Tavernでは、料理に合わせて丁寧に選んだ職人ビール(多くは中西部産)、 幅広いワインリスト、手作りの古典的なカクテルを用意しています。
The Grillroomの写真
4.5
非常に良い(3187)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ループ
本日12回予約が入りました。
ハードウッドフロア、ウッドパネルの壁、ムード照明、高さがあるレザーブースなど、温かい雰囲気に囲まれているので、この都会的なステーキレストランやワインバーは、パワーランチ、ビジネスミーティング、親しい人とのディナー、または仕事帰りのカクテルに最適な場所です。 The Grillroom がすべて特別にアレンジした、最高級のUSDAプライムステーキ、新鮮なシーフード、パスタ、サラダなどをお楽しみいただけます。シカゴの商業地区とシアター・ディストリクトの中心にある The Grillroom は、リラックスして楽しむのに便利な場所を提供しています。
Frontierの写真
4.5
非常に良い(570)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウェスト・タウン
本日8回予約が入りました。
Frontier's Executive Chef Brian Jupiter has created mouthwatering dishes celebrating American contemporary cuisine, blending game and other seasonal ingredients into classic and approachable fare.The seasonal dinner menu includes small plates, vegetables, sandwiches and entrees designed to share. Frontier’s menu also features 8-10 varieties of oysters to order a la carte with dinner, or to enjoy with a bottle of beer at the bar. Over the weekend, patrons may indulge in brunch offerings including a wide selection of Frontier signature dishes alongside traditional brunch items. Complimenting Frontier's savory menu items are unique wines by the glass & bottle, specialty craft cocktails including creative punches and frozen cocktails along with an array of draft, canned and bottled beer.Frontier is closed Monday & Tuesday but will open for private events along with Sunday evenings & weekday afternoons. Email jen@pioneertaverngroup.com to inquire today!
Mercat a la Planxa - Located in The Blackstone Hotel, Chicagoの写真
4.5
非常に良い(4941)
価格:非常に高い
• タパス・小皿料理 • サウス ・ ループ
本日17回予約が入りました。
Mercat a La Planxaは、注文を受けてから切り分ける加工肉やチーズ、新鮮なシーフード、ステーキ、骨付き肉など、すべてスペインのカタロニア地方に影響を受けた驚くほど豊富な種類のタパスを提供しています。メニューは「ア・ラ・プランチャ」、つまり注文ごとに鉄板で焼く肉や魚介類に重点を置いた印象的なメニューで、バーでは季節ごとのサングリア、スペイン風カクテル、幅広い種類のスペイン産カバワイン、厳選された40種のスペイン産ワイン(ボトルまたはグラス)を用意しています。 2階にある2ヶ所のスペース、La VerandaとBarcelona Roomではプライベートダイニングも可能です。Lower Loungeは小規模なレセプション用の特別スペースとして予約できます。
Bazaar Meat Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(594)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日36回予約が入りました。
STEAKHOUSE, REDEFINEDA carefully curated theater of shared plates, The Bazaar consistently wows its guests with ingeniously innovative cuisine, thoughtfully created cocktails, theatrical presentations, and attentive yet unfussy service. The Bazaar takes guests on a wild sensory adventure born of José’s Spanish roots, both traditional and avant-garde, in a bold, playful atmosphere where anything is possible. Each location is completely unique, adding a fresh, ever-evolving intrigue to the world of The Bazaar.Underneath sparkling crimson chandeliers designed to mimic the flames of a volcano, sit for a curated tasting menu that weaves from raw preparations to the prized vaca vieja, or ribeye aged to perfection. As the flames in the fire kitchen flicker, you’ll have a one-of-a-kind meal, from inventive takes on carpaccio to the most tender rotisserie-style meat. Beautiful private dining and events spaces available.
STK – Chicagoの写真
4.2
非常に良い(6601)
価格:高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日82回予約が入りました。
STKは、モダンなステーキハウスとシックなラウンジを兼ね備えたレストランです。広い中央エリアにはクロコダイルの質感を持つタイルとクリーム色のレザーカウチがあり、その周辺の一段高いダイニングルームではよりフォーマルな食事を楽しめます。各テーブルはシアター風の照明に照らされ、スペース全体がDJの作り出すエネルギッシュな雰囲気に包まれています。STK Chicagoはリバーノースの中心部に位置し、ステーキがメイン料理です。スモール、レギュラー、ラージサイズのステーキ(自然飼育肉のオプションもあり)のほか、贅沢な和牛や神戸牛のディナーも楽しめます。パルメザントリュフ・フライドポテト、リル・バーガー、スイートコーンプディング、カニ身(ジャンボランプ)サラダなどの特製料理も用意しています。
Gioia Ristorante e Pastificioの写真
4.4
非常に良い(542)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日11回予約が入りました。
GIOIA, [joy-ah] meaning joy in Italian, brings the joy of Italian cuisine to Chicago. Infusing the romance and traditions of Italy with the energy and sophistication of Chicago's West Loop.We open for dinner, nightly beginning at 5pm, for delicious dishes created by our own, Chef Cristiano Bassani. Check our social @gioiachicago for more!
Roanokeの写真
4.4
非常に良い(1546)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン/ループ
本日87回予約が入りました。
Roanoke Restaurant, located in the Loop, is a local favorite known for its excellent service and top-tier culinary offerings. The menu highlights artisan comfort food, signature rotisserie dishes, and hand-crafted cocktails. The restaurant's design features luxurious finishes, copper accents, and warm lighting inspired by the rotisserie and brick oven in the open kitchen. Whether you're enjoying happy hour at the bar, dining by the fireplace for a more intimate experience, or joining the vibrant lunch crowd, Roanoke is an ideal spot to gather with colleagues, friends, or family. The restaurant also offers large event spaces that can accommodate up to 250 people.Guests can enjoy parking validation at the 172 W Madison Self-Park Garage. After 4 p.m. on weekends and weeknights, park for free with a $25 meal purchase. Be sure to bring your parking slip for validation. Not valid for valet parking.
Bistronomicの写真
4.8
素晴らしい(6159)
価格:普通
• フランス料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日31回予約が入りました。
シカゴのゴールドコースト中心部に位置し、中西部の農場産の食材を使用するビストロです。パリのカルチャーに起源のあるモダンなフレンチ料理を楽しめます。Bistronomicの名前は、ビストロ(bistro)/料理(gastronomy)/経済(economic)の3つの単語を組み合わせています。エグゼクティブシェフ/オーナーのMartial Noguierが長い間見ていた夢が現実になりました。親しみやすく手ごろな価格で提供する、受賞歴のある現代的なフレンチビストロです。 Bistronomicはシカゴ・マガジンおよびシカゴ・トリビューンにより、「ベスト・ニュー・レストラン」に選ばれました。シェフのNoguierは、2度目となるジェームズ・ビアード財団の「五大湖のベストシェフ」を獲得しました。Bistronomicは、「ベスト・ニュー・レストラン」部門にもノミネートされました。Bistronomicは3年にわたって、ミシュランのビブグルマンとして掲載されています。Bistronomicは最近になって、シカゴ誌から2.5つ星を獲得しています。シカゴ・トリビューンのフィル・ヴェッテルにより、市内のレストランの第22位に選ばれました。
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