Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Financial District / Embarcadero​のプライベート空間・個室があるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(41)

The Barrel Room - San Franciscoの写真
4.5
非常に良い(284)
価格:高い
• 各国料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
The Barrel Room Restaurant & Tavernは、3ヵ月ごとにひとつの地域をピックアップし、その郷土料理を提供するレストランです。50種類以上のグラスワイン、地域ごとのユニークなレシピがあるカクテルリストを用意しています。ランチとディナーには料理を提供しています。 3カ月ごとに新しい地域をピックアップし、その郷土料理に基づいてメニューを変更します。 50種類以上のグラスワインは、ピックアップされている地域内の小規模生産ワイン業者から、ソムリエでもあるオーナーが慎重に選択しています。ヴィンテージシャンパンから熟成したボルドー、ボスニアやグルジアのようなユニークなワイン産地からのあまり知られていないワインなど、200ラベル以上のワインボトルリストを提供しています。 快適な雰囲気の中で美味しいワインをが楽しめるよう、ソムリエがお手伝いします。まったく異なるダイニングが体験できます。
Preludeの写真
4.6
素晴らしい(41)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日12回予約が入りました。
Prelude is a restaurant that is reimagining Southern cuisine. As a team, we will produce and serve nostalgic Americana food and drink, inspired by the Bay Area. We will be using some of the best produce in the world, combining modern high-level cooking techniques and recipes passed down through the generations of our Chef Celtin Hendrickson-Jones maternal family. Our offerings will be available in two menu formats: a multi course pre-fixe menu with options for guests to handpick their dining experience, and “salon menu” featuring quick bites to larger plates, all ordered at the guest's discretion.
The Vault Steakhouseの写真
4.5
非常に良い(266)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日6回予約が入りました。
Located in the original bank vault of the historic 555 California St building on the Concourse Level, The Vault Steakhouse offers indoor dining, a lounge and bar with an extensive cocktail, whiskey and wine program for a special occasion, business function, and date night - all in one place. Enjoy classics steakhouse cuts, creative and fun sides, tableside touches and more.Chefs Ryan Cerizo & Jason Halverson have collaborated to take all of the things we love about Steakhouse dining and elevate it with simple, delicious, modern day touches. Onsite parking is available for $5 in our 24 hour secured garage.
Credoの写真
4.4
非常に良い(1903)
価格:普通
• イタリア料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日2回予約が入りました。
Credoでは、良い食べ物と良い仲間は相伴うと考えています。ディナーでの議論と国を偉大にするためのアイデアの交換という昔ながらの伝統を大切にしています。責任を持って調達された本物の食材、細やかで優雅なおもてなしへのこだわりといったシンプルなことが素晴らしい結果を生み出すと考えています。 Credoのメニューは、イタリア伝統料理とカリフォルニア北部の感性への深い感謝を反映しています。シンプルな食材(地元の食材、環境に優しい魚、イタリアから輸入された特製アイテムなど)と伝統的な調製法から力強く複雑な味を引き出し、独特な視点から真のイタリア料理を提供しています。
The Post Roomの写真
4.1
とても良い(174)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日21回予約が入りました。
In the heart of San Francisco’s Union Square, a new Mediterranean-inspired bar and lounge called The Post Room is nestled inside the historic Beacon Grand and overlooking the hotel’s grand lobby, the vibrant social venue will serve breakfast through supper every day, with brunch served on weekends and complemented by a dazzling live music program.
Corzettiの写真
4.4
非常に良い(366)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日32回予約が入りました。
Step off the bustling streets of Union Square and into a glamorous, coastal Italian getaway. Corzetti is a Ligurian restaurant and bar that evokes summers spent on the Italian Riviera where life moves at a slower pace, and seaside restaurants serve up menus influenced by the day’s catch and peak-season produce from the region.Chef Tali Missirlian's focus on fresh, locally-sourced ingredients and handmade pasta reflects our commitment to sustainability and quality. You'll find fresh seafood-forward dishes on our menu including pizza, pasta and more, which pair perfectly with creative cocktails from our bar and an extensive list of Italian wines. Come in for lunch, happy hour, or a quick dinner before a show. Host birthday parties and get togethers in our private dining room. From our cozy and intimate atmosphere to our knowledgeable and attentive service, Corzetti invites you to savor the essence of Liguria's relaxed seaside culture in the heart of the city.
Dalidaの写真
4.7
素晴らしい(873)
価格:高い
• 地中海料理 • Presidio
本日75回予約が入りました。
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities. In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.
Gary Dankoの写真
4.8
素晴らしい(1640)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • フィッシャーマンズ ・ ワーフ
本日31回予約が入りました。
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
Che Fico San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(1886)
価格:高い
• イタリア料理 • ノース・パンハンドル、USF
本日92回予約が入りました。
Che Fico, is a California Italian restaurant from Chefs David Nayfeld and Matt Brewer in San Francisco's NOPA neighborhood. The food focuses on Italian cuisine through the lens of California. It’s our vision of Northern California as if it is a region in Italy, our connection to the region, and our love for Italian culinary practices. The rustic, market-driven menu features handmade pasta, pizzas, antipasti, housemade salumi, meat, and fish plus dishes from the Jewish-Roman heritage known as “Cucina Ebraica.” The beverage program focuses heavily on both Italian and Californian wines with a cocktail program that utilizes a variety of spirits, amaros, and seasonal ingredients. Che Fico is a place to gather with friends and enjoy warm hospitality, food, and drink, through an approachable menu and convivial ambiance.
O' by Claude Le Tohicの写真
4.8
素晴らしい(468)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日4回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ