Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Pacific Heights​のプライベート空間・個室があるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(36)

Florioの写真
4.8
素晴らしい(1752)
価格:普通
• フランス料理 • パシフィック ・ ハイツ
本日12回予約が入りました。
Florioは、様々なトラットリア料理とビストロの定番料理を用意しています。ステークフリットやAir-chilled Chicken(鶏肉)のフライパン焼きなどのカフェメニューが人気です。 地元の市場の魚も毎日楽しめます(市場の状況による)。 コンフォートメニューのほか、シーフードシチュー、グアンチャーレの自家製タリアテッレ、ブラックペッパー&クレマなどシンプルな料理も味わえます。 仔牛、豚、リコッタチーズのミートボールは日曜の人気メニューです! 地元の旬の有機素材(肉、魚、野菜など)を使用しているため、メニューは毎日変わります。 居心地の良いバーは、素晴らしいナパの生産者、イタリアやフランスの醸造業者の上質の銘柄を少数集めたワインリスト、他にはないパスティスのセレクション、高級ブランデー、各国の伝統的な蒸留酒を用意しています。
The Post Roomの写真
4.2
非常に良い(163)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日34回予約が入りました。
In the heart of San Francisco’s Union Square, a new Mediterranean-inspired bar and lounge called The Post Room is nestled inside the historic Beacon Grand and overlooking the hotel’s grand lobby, the vibrant social venue will serve breakfast through supper every day, with brunch served on weekends and complemented by a dazzling live music program.
Dalidaの写真
4.7
素晴らしい(867)
価格:高い
• 地中海料理 • Presidio
本日56回予約が入りました。
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities. In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.
The Barrel Room - San Franciscoの写真
4.3
非常に良い(284)
価格:高い
• 各国料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日1回予約が入りました。
The Barrel Room Restaurant & Tavernは、3ヵ月ごとにひとつの地域をピックアップし、その郷土料理を提供するレストランです。50種類以上のグラスワイン、地域ごとのユニークなレシピがあるカクテルリストを用意しています。ランチとディナーには料理を提供しています。 3カ月ごとに新しい地域をピックアップし、その郷土料理に基づいてメニューを変更します。 50種類以上のグラスワインは、ピックアップされている地域内の小規模生産ワイン業者から、ソムリエでもあるオーナーが慎重に選択しています。ヴィンテージシャンパンから熟成したボルドー、ボスニアやグルジアのようなユニークなワイン産地からのあまり知られていないワインなど、200ラベル以上のワインボトルリストを提供しています。 快適な雰囲気の中で美味しいワインをが楽しめるよう、ソムリエがお手伝いします。まったく異なるダイニングが体験できます。
Sociale - San Franciscoの写真
4.8
素晴らしい(2421)
価格:高い
• イタリア料理 • プレシディオ ハイツ
本日9回予約が入りました。
Sociale(ソシアーレ)はフィレンツェのビストロで生まれ、ここプレシド・ハイツで育ったレストランです。下にある目立たない庭園の路地に位置する、星明かりに照らされた暖房付きパティオから、笑い声やイタリアの音楽が聞こえてきます。ご家族やご友人たちとともに街の喧騒を後にして、温かいパスタや、ハーブを使用したお肉、甘い蜂蜜とナッツでコーティングされたスフィンギ、バニラビーン・ジェラートシェイクの魅力的な香りが広がる、当店の新しい個室ダイニングルームや、伝統的なお部屋、またはパティオで、軽く、よりはっきりとイタリアらしい雰囲気をお楽しみください。様々なイタリアやカリフォルニアの魅力的なワインとともに、シェフのティア・ハリソンが、喜びと幸せを込めた週替りのメニューを地域の皆様にお届けします。
Corzettiの写真
4.4
非常に良い(362)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日47回予約が入りました。
Step off the bustling streets of Union Square and into a glamorous, coastal Italian getaway. Corzetti is a Ligurian restaurant and bar that evokes summers spent on the Italian Riviera where life moves at a slower pace, and seaside restaurants serve up menus influenced by the day’s catch and peak-season produce from the region.Chef Tali Missirlian's focus on fresh, locally-sourced ingredients and handmade pasta reflects our commitment to sustainability and quality. You'll find fresh seafood-forward dishes on our menu including pizza, pasta and more, which pair perfectly with creative cocktails from our bar and an extensive list of Italian wines. Come in for lunch, happy hour, or a quick dinner before a show. Host birthday parties and get togethers in our private dining room. From our cozy and intimate atmosphere to our knowledgeable and attentive service, Corzetti invites you to savor the essence of Liguria's relaxed seaside culture in the heart of the city.
Gary Dankoの写真
4.8
素晴らしい(1637)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • フィッシャーマンズ ・ ワーフ
本日26回予約が入りました。
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
Preludeの写真
4.6
素晴らしい(36)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日10回予約が入りました。
Prelude is a restaurant that is reimagining Southern cuisine. As a team, we will produce and serve nostalgic Americana food and drink, inspired by the Bay Area. We will be using some of the best produce in the world, combining modern high-level cooking techniques and recipes passed down through the generations of our Chef Celtin Hendrickson-Jones maternal family. Our offerings will be available in two menu formats: a multi course pre-fixe menu with options for guests to handpick their dining experience, and “salon menu” featuring quick bites to larger plates, all ordered at the guest's discretion.
Niseiの写真
4.8
素晴らしい(78)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ロシアンヒル
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
O' by Claude Le Tohicの写真
4.8
素晴らしい(466)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日11回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • JimVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •7​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    My husband and I are Florio regulars for several reasons: * The service — including Jamie the bartender, Josh and Peter the servers, and David the host — are always on their ‘A’ game. We feel well taken care of when we dine here. My husband has trouble walking due to Parkinson’s, and the staff here is always ready to help us get to our table. * The food — never had a mediocre or bad dish here. The parpadelle, lasagna (not currently on the menu), hanger steak, roasted crispy chicken and cacio e Pepe are particular favorites. The desserts are excellent as well, including the olive oil cake and caramel gelato. * The drinks — though I’m not a regular martini drinker, I love the Florio martini. It’s delicious. Florio offers a well-curated wine list, too. * The ambience — sophisticated and casual. Lighting is at just the right level. Not too low so you can’t read the menu, not too bright where you feel like you’re at a chain restaurant. For total transparency, we have no business or family ties to Florio. We’re not friends with anyone who works here or anyone who owns or manages the restaurant. In other words: We have nothing to gain from posting a glowing review. I just like to recognize good people doing a great job.
    詳細を見る
    Florio価格:普通• フランス料理• パシフィック ・ ハイツ
    4.8
  • RosemaryVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •32​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Food and service were excellent. Lunch: We had Breaking bread (pita with about 6 spreads-don't miss that.) Spring tabouleh which was so unique and much better than what you usually get at mediterranean restaurants. Excellent flavor and texture. Criapy lamb riblets. a stuffed onion dolma which was fantastic. the only dish we were not crazy about was the turkish lamb dumplings in a tomato sauce. Service was impeccable and friendly. Highly recommend this and eat family style so you can taste alot.
    詳細を見る
    Dalida価格:高い• 地中海料理• Presidio
    4.7
  • yuriVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •53​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Everything was perfect except a bus person tried to clear the table before one person was still eating.
    詳細を見る
    The Post Room価格:高い• カリフォルニア料理• ダウンタウン/ユニオン スクエア
    4.2
  • ElsaVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •51​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Sociale is just a gem- always reliable never disappoint!!
    詳細を見る
    Sociale - San Francisco価格:高い• イタリア料理• プレシディオ ハイツ
    4.8
  • David
    ニュージーランド •4​件の口コミ
    5.0
    2024年10月29日にご来店
    4 kiwis bowled up based on a recommendation from our local wine shop. Great service friendly and welcoming great knowledge of the wine and food available. Very enjoyable night. Thanks to the great Londoner who looked after us so well
    詳細を見る
    The Barrel Room - San Francisco価格:高い• 各国料理• フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
    4.3
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ