Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. オレンジ カウンティ

Placentia / Yorba Linda​のプライベート空間・個室があるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(86)

Cedar Creek Inn - Breaの写真
4.7
素晴らしい(4430)
価格:高い
• アメリカ料理 • ブレア/ラハブラ
本日42回予約が入りました。
Ayresファミリーは素晴らしいステーキ、チョップ、マグロのサンドイッチ、特製サラダ、自家製デザートを数十年にわたり提供してきました。それぞれの店舗は賑やかな雰囲気で、テーブル越しに会う友人や隣人、仕事仲間の重要な取引の光景が見られます。 Breaには絶妙なプライベートダイニングルーム、プライベートグループ向けの素晴らしい屋根付きパティオ(最大収容人数150名)があります。
Buca di Beppo - Breaの写真
4.5
非常に良い(776)
価格:普通
• イタリア料理 • ブレア/ラハブラ
本日8回予約が入りました。
Buca di Beppoは、様々な要素を取り入れたヴィンテージ感が漂う店内で、本格的なイタリア料理を提供しています。ファミリースタイルのシェアプレートには、2名以上向けのBUCA SMALLと4名以上向けのBUCA LARGEの2サイズを用意しています。Bucaの賑やかな店内にはフランク・シナトラやディーン・マーティンのクラシックソングが流れ、家族写真や、ソフィア・ローレン、ジョー・ディマジオなどのイタリア系アメリカ人を代表する有名人のスナップ写真などが飾られています。エネルギッシュな雰囲気、おいしい料理、フレンドリーなスタッフが揃うBuca di Beppoで、素晴らしいイタリア料理を囲みながら楽しいひとときをお過ごしください。
Tangerine Roomの写真
4.4
非常に良い(425)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • アナハイム
本日9回予約が入りました。
This indoor/outdoor restaurant offers modern California dishes celebrating local, seasonal ingredients from Anaheim-area providers and an extensive global wine collection. Host your next birthday celebration, intimate event or small meeting in one of our private dining rooms.
Meteoraの写真
4.7
素晴らしい(1106)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ハリウッド
本日20回予約が入りました。
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Top of The Vの写真
4.4
非常に良い(940)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • アナハイム
本日14回予約が入りました。
Top of The V, 12th floor rooftop setting provides spectacular views where guests can enjoy SoCal’s year-round beautiful weather as well as features an exhibition kitchen, private dining room, pool and a stunning outdoor dining terrace with fire pits. We embrace culinary influences throughout Spain and love to introduce guests to new techniques and flavors. To accompany the menu is a Spanish-influenced beverage program and modern classics, resulting in an effortlessly cool craft cocktail bar. Our bar’s feature 20 taps that pour local craft beers from across California, and the wine list features bottles from Spain, California, Oregon and the Old World.
Bosscat Orangeの写真
4.7
素晴らしい(572)
価格:高い
• アメリカ料理 • オレンジ
本日50回予約が入りました。
Bosscat Kitchen & Libations perfectly meshes upscale and casual dining with an expansive whiskey selection and unique offering of American comfort food. It offers high energy, open spaced concepts to promote a lively dining experience. With the rustic industrial aesthetic, brick metal and barrels are prevalent in the space. One of its best attractions is the famous whiskey room, that houses hundreds of whiskies from several countries. From high end whiskies like Pappy Van Winkle, to a shot of Jameson & Coors Light, there is something here for everyone's taste; and Bosscat prides itself on being this type of environment. New flavors and recipes are often brought into the kitchen. All cooks on staff are encouraged to brainstorm and eat with the executive chef, Peter Petro. This collaborative process is the foundation of their culinary art. Encouraging and fostering new ideas with seasonal produce, meats and spices fosters the fun and unique dining experience they so strongly emulate.
Somniの写真
5.0
素晴らしい(10)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • ウェスト ハリウッド
Nestled amidst lush greenery and framed by a serene courtyard, previously 2 Michelin star-awarded Somni offers an oasis from the hustle and bustle of Los Angeles. Chef Zabala will redefine Somni as a personal, transportive, and emotive experience for guests, reflective of his Catalan heritage and love of Southern California which he now calls home.Somni features an extensive tasting menu and offers seatings at both the Chef's Counter and private dining room.Somni's 400-selection wine list highlights top producers from Spain and California as well as some of our favorite bottlings from around the world. Corkage is $150 per 750 ml (limit 2 bottles per party) for bottles not on our list. Contact us at info@somnirestaurant.com to inquire about bringing your own bottle.Due to Somni's unique menu, we unfortunately cannot accommodate dietary restrictions, including gluten, dairy, egg, gelatin, nut allergies, or vegan, vegetarian, and no meat/seafood diets.
AnQiの写真
4.5
非常に良い(1884)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • コスタメサ
本日55回予約が入りました。
AnQi Gourmet Bistro & Noodle Bar serves a unique twist on California Vietnamese Cuisine, with favorites like Filet Mignon Potstickers and Miso Black Cod, as well as items from their Award-Winning Molecular Menu.
Providenceの写真
4.9
素晴らしい(4393)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ハリウッド
本日23回予約が入りました。
ミシュラン2つ星、2013年&2014年ベストレストラン(LAタイムズ紙)、2010年シェフオブザイヤー(Angeleno Magazine)、2014、2012、2011、2010年ベストシェフにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストニューレストラン(Esquire Magazine)、ベストニューレストランにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシェフ「パシフィック」にノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシーフードレストラン(Los Angeles Magazine)、全米トップ40レストラン(Gayot.com)、全米トップ50レストラン(Gourmet Magazine)などの評価を受けています。持ち込み料:ボトル1本につき50.00ドル(USD)、各テーブル3本まで(9名以上のグループの場合は持ち込み不可)。 *月曜の夜は持ち込み料がかかりません(9名未満のグループ限定、各テーブル3本まで、休日や特別イベントを除く)。
Harvestの写真
4.7
素晴らしい(2428)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ラグナ ・ ビーチ
本日35回予約が入りました。
Our restaurant, bar and private dining room celebrate the storied history of California's organic farming, brewing, and oenology. Outdoor patio seating unveils stunning Aliso Canyon and golf course views. As an homage to the original homesteaders, fresh-made food and drink are a focus throughout your dining experience, with many ingredients harvested on property. What we don't grow here is thoughtfully sourced.Kyle St. John is the Executive Chef bringing his passion of farm-to-table cooking and fresh, locally-sourced cuisine. The menu changes with each season, integrating fresh herbs, fruits and vegetables grown and gathered from our own half-acre Harvest Farm. The new bar is a haven of sociability, featuring an innovative handcrafted cocktail menu, enticing wine list and 18 craft beers on tap—all for sipping along with earnest conversation.The Harvest team shares their masterfully creative and intensely local take on California coastal cuisine designed with food-lovers in mind.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ