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Swansea​の軽い食事におすすめのお店

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現在地周辺のご予約可能な店舗(2)

Providence Coal Fired Pizzaの写真
4.7
素晴らしい(1774)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • プロビデンス
本日26回予約が入りました。
Providence Coal Fired Pizzaは本物ペンシルベニア州の石炭を使用する、ロードアイランド州で唯一の石炭焼きピザのレストランです。私たちの石炭焼きオーブンはワシントン州ベリンハムで設計・製造された大変ユニークなものです。このカスタムメイドのオーブンで、本格的なピザのほか、ウイングス、チキン、その他のメニューなどの石炭に着想を得たメニューを提供しています。
Le Centralの写真
4.7
素晴らしい(527)
価格:高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ブリストル
本日3回予約が入りました。
Le Central is a French bistro, focusing on modern interpretations of classic dishes featuring local products from Sakonnet Lobsters, Four Town Farm (Seekonk, MA), Walker's Farm (Barrington, RI), Scott the Bassman, and Little Rhody Eggs (Foster, RI). Low lighting, checkerboard floor tiling, glass tabletops, and French nu-Jazz provide an intimate yet warm and familiar atmosphere. Chef-owner Jesse James spent his early career in Boston, working with chefs Moncef Meddeb at L'Espalier and Jasper White at Jasper's, with further experience at other landmark restaurants in New York, France, and Italy. Le Central is the third restaurant he has designed, built, and operated, after Aperto (Est 1992) and Boca Rotis (Est 1997), both in San Francisco. The large painting by Inez Storer on the south wall of the restaurant (which also serves as our logo) is of Jesse's son, Sam (the current General Manager & Beverage Director), and his childhood dog, Skye. Inez wouldn't say who the guy in the chair is.
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