Park Slopeの誕生日の食事におすすめのベストレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(176)
本日12回予約が入りました。
Stone Park Cafeはブルックリンのパーク・スロープの中心部に位置する現代的なアメリカンレストランです。ニューヨーク地区のダイニングトレンドの最前線にあり、快適で洗練されたダイニングルームで新鮮な季節の食材を中心に提供しています。当店では市場主導型のメニューに加え、200種類以上の各国のワインを楽しめます。ランチ、ディナー、週末のブランチ時に営業しています。
本日64回予約が入りました。
River Caféはニューヨークやアメリカで最もユニークな場所のひとつで、ニューヨークのスカイラインと自由の女神を一望するブルックリンブリッジの下に位置しています。1977年創業のエレガントなレストランでは、最高レベルの料理を求めるニューヨーカーや世界中の旅行者のお気に入りの場所になっています。
絶好の立地、美しい装飾、無駄のないサービスで有名なRiver Caféは、希少な食材だけでなく、最高級の新鮮食材のみを使った素晴らしい代表的な現代アメリカ料理を提供しています。受賞歴のある最高のワインリスト、毎晩のロマンチックなピアノ演奏、美しいフラワーアレンジメントが自慢のRiver Caféは、単なるダイニングスポットというよりも、魔法のような体験を楽しめる場所です。ディナーのほか、プライベートパーティーにも利用可能です。River Caféの壮大な庭園にもぜひお立ち寄りください。
本日154回予約が入りました。
Located in the heart of Gramercy in the restored Assembly Hall of the landmarked United Charities Building, Hawksmoor is a steak restaurant that celebrates all-natural, pasture-reared, and traditionally dry-aged beef. Our beef is seasoned simply with sea salt and cooked over live-fire charcoal. Our seafood is locally and sustainably sourced from northeastern waters and we use small-farm produce whenever possible. On Sunday afternoons Hawksmoor keeps with the tried-and-true British tradition and features a Sunday Roast. Completing our offerings are award-winning cocktails, including New York City's coldest martini, and a carefully curated wine selection. The restaurant houses 150 in the dining room and 35 in the bar area. There are also two private dining rooms that can hold 12 people and serve exclusive, family-style menus.
本日37回予約が入りました。
Indulge in delicious Italian fare at Frankies Sputino. Owned by chefs Frank Castronovo and Frank Falcinelli, this restaurant specializes in Tuscan-inspired cuisine, served in comfortable settings. Stop by during lunch and enjoy a light roasted vegetable salad or Frankies' special sausage and broccoli rabe sandwich made with pizza Bianca bread. Other menu highlights at Frankies Sputino include the meatball with pine nuts and raisins, the slow roasted rib eye and the branzino, served with lemon aioli and grilled artichokes.
Open for lunch and dinner all through the week, Frankies Sputino is a great pick for a casual dining experience. The drink menu boasts a small but carefully selected wine list, handpicked to complement the delicious meals.
本日6回予約が入りました。
Patrizia’s has been a family owned establishment for over 25 years. Our family is involved in every aspect of the day to day activities to make sure that your dining experience at Patrizia’s is always great. As with Italian tradition, every single customer is treated like family. Each dish is prepared with fresh organic ingredients that use the family’s recipes dating back over 150 years.Aside from dining in, we also provide pick-up, delivery, and catering for all occasions. Superb food, impeccable service, and a unique family atmosphere distinguishes Patrizia’s from any other restaurant and makes it a one of a kind experience. With locations in Williamsburg, Brooklyn; East Tremont & Woodlawn, The Bronx, Staten Island, Long Island, Sheepshead Bay, Manhattan, & Red Bank, New Jersey… Amazing family style dining is just around the corner. Be sure to stop by and experience Patrizia’s for yourself!
本日41回予約が入りました。
As you step inside you’ll be transported by the Santorini aesthetic where fresh ingredients hit your senses and human interaction is a refreshing priority. Kyma’s airy, whitewashed wood design balanced by European stucco, evoke the stylized spirit of the Greek Islands. Generous seating at long white wooden tables are lined with plush, white canvas cushions. We do have a DJ for your entertainment on Thursdays in the main room and on Fridays and Saturdays DJ starts at 8 PM. During our dinner parties the music does increase in volume and becomes more upbeat as the night progresses. Please note: you must be 21 years of age to enter during our DJ hours. Groups of 8 and more looking to join our dinner parties (Thursday, Friday & Saturday) please email events@kymarestaurants.com for further details.
本日25回予約が入りました。
Tom Colicchio’s Craftはニューヨークタイムズ紙で3つ星、ジェームズ・ビアード賞でベスト・ニュー・レストラン賞を獲得しました。2010年にはTom Colicchioがジェームズ・ビアード賞のベストシェフ賞を受賞しています。Craftは家族経営農場、デイボートの漁師、専門農場から仕入れた最高級の旬の食材を使用するこだわりが評価されています。これらの最高の食材をシンプルに調理し、各食材の良さを引き出します。Craftではシェフ・ド・キュイジーヌのKyle Koenig、パティシエのAbby Swain、温かくもてなすスタッフがお客様の要望を聞きオリジナルのアラカルトメニューを調理しています。7コースの季節のテイスティングメニューから選ぶこともできます。