Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サウスカロライナ州

Longs​の接待・会食に使えるレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

Clark's Seafood and Chop Houseの写真
4.8
素晴らしい(3504)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • リトルリバー
本日29回予約が入りました。
The ultimate in Myrtle Beach Chophouse dining. Clark’s is comfortable yet sophisticated and soaks up the beautiful Coquina Harbour for the perfect backdrop to delicious dining.Clark’s offers only USDA Choice steaks. Our awe inspiring 14 oz. New York Strip, 9 oz. Filet Mignon, and Prime Rib are all served charred and bursting with prime aged flavor. Seafood is fresh and local, with a twist of seafood favorites which include oysters, shrimp, scallops and fresh catch of the day.Our bar menu includes an extensive wine list which features a wide array of wines by the glass. Specialty martinis and cocktails and great cuisine take center stage at this scenic Little River restaurant. Clark’s Seafood and Chop House is at the top of the restaurant list for locals and Grand Strand visitors. Whether you come for lunch or dinner, we’re sure you will come back again and again.
SeaBlue Restaurant & Wine Barの写真
4.9
素晴らしい(2384)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ノース マートル ビーチ
本日5回予約が入りました。
SeaBlue Restaurant and Wine Bar is the finest restaurant on the Grand Strand, featuring Contemporary American cuisine rooted in classic French cooking technique. We aspire to be among the best restaurants in the country, using locally sourced ingredients and displaying five-star service to all our guests. We are proud of our many awards, #1 Restaurant in the Country in 2014 by OpenTable and Best of Award of Excellence 2012-2024 by Wine Spectator, just to name a few.As owners, Kenneth Norcutt and Tracy Smith are involved in every aspect of the restaurant. Our travels, extensive background, and passion for food and wine enable us to share our experiences with you in our small community of North Myrtle Beach, SC. We are a small family dedicated to an intimate culinary adventure, a playground for lovers of wine and fine cuisine.We invite you to Drink, Dine & Discover.
Brentwood Restaurant & Wine Bistroの写真
4.5
非常に良い(2499)
価格:普通
• フランス料理 • リトルリバー
本日4回予約が入りました。
受賞歴のあるシェフ/オーナーEric Massonと彼のチームにより、ユニークなローカントリー・フレンチレストランを提供しています。1910年築の歴史的なビクトリア様式の家を利用したBrentwoodには、エレガントなプライベートダイニングルーム5室、2つのフルバー、暖炉5つ、屋外の屋根付きパビリオンがあり、印象的なワインを用意しています。
21 Main Prime Steakhouseの写真
4.7
素晴らしい(3793)
価格:非常に高い
• ステーキ • ノース マートル ビーチ
本日10回予約が入りました。
25年以上にわたり、Lovin' Oven Celebrations、ロングアイランドそしてマンハッタンのケータリング界を牽引し、素晴らしい料理、エレガントな場所、洗練されたスタッフで高い評価を得ています。最新のベンチャーであるエレガントな21 Main Steakhouseは、今までの高い評価の要素をすべて備えています。ノース・マートル・ビーチのノースビーチ・プランテーションにあるプランテーションハウスを利用しています。ジェラルド&マシュー・スコラン兄弟は、過ぎ去った時代の魅力とサービスを現代風にアレンジしています。ジェラルド・スコランとマシュー・スコランは、25年以上にわたりケータリング/特別イベントのビジネスに従事し、Lovin' Oven Celebrationsの所有者でもあります。Lovin' Ovenは、Seaside Café、BLU、Poolside、ノースビーチでのイベントなど、ノースビーチ・プランテーションにあるエレガントなロケーションに飲食サービスを提供しています。21 Main at North Beachでは、Lovin' Ovenが手がけるイベントの提供する高い品質と優雅さを誇る食事を、お馴染みの方やそうでない方も含めて楽しめます。
Greg Norman Australian Grilleの写真
4.7
素晴らしい(3453)
価格:高い
• ステーキハウス • ノース マートル ビーチ
本日15回予約が入りました。
Welcome to Greg Norman Australian Grille – an Australian heritage restaurant on the waterfront at Barefoot Landing in Myrtle Beach, SC. Our innovative menu features exotic Australian fare and a wine list that has received the Wine Spectator Award of Excellence for more than 15 years, consistently ranking us as Myrtle Beach’s premier steak and seafood restaurant. We didn’t invent waterfront dining. We only mastered it.
Bistro 90の写真
4.9
素晴らしい(2312)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • マートル ビーチ
本日5回予約が入りました。
Located Just minutes from North Myrtle Beach, Bistro 90 is the ONLY, HAND CUT, DRY AGED, ALL U.S.D.A. PRIME , STEAKHOUSE ON THE GRAND STRAND.Our steaks are U.S.D.A. PRIME, (including Filet Mignon), and are Dry-Aged in House. U.S.D.A. Prime Beef makes up less than 3% of ALL Beef produced in the United States. We offer the Freshest of Seasonal Seafood, including Wild Caught Salmon, Halibut, Chilean Sea Bass as well as locally caught selections which are created with a different preparation nightly by Chef Jacob.Standards of service and ingredients are of the highest available.Enjoy over 465 selections from our 2013-2024 Wine Spectator’s Best of Award of Excellence Wine List.Enjoy over 185 of the Best Rye and Bourbon Selections, more than 40 of the finest Single Malt Scotches, Craft Beer selections or a hand crafted cocktail at the bar.Dinner features change nightly and seasonally.Private Dining Room is available for up to 55 persons.Bistro 90...Truly, 'A Cut Above'.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ