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MGM Grand Detroit​の接待・会食に使えるレストラン

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バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(18)

Selden Standardの写真
4.8
素晴らしい(221)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • デトロイト
本日52回予約が入りました。
Selden Standard’s fare features flavors born in local farms, captured at the peak of the season, prepared in their wood-fired oven, and served small plates-style in shareable portions. Complementing the menu are wines from small producers, distinctive brews, and cocktails to suit the seasons. Selden is rustic and casual, but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun. Chef Andy Hollyday is a 2023 James Beard Foundation finalist and four-time semi-finalist. Selden Standard was also twice named a James Beard semi-finalist for Outstanding Restaurant (2024, 2025), and has been named Restaurant of the Year by both the Detroit Free Press (2015) and Hour Detroit (2016).
Parcの写真
4.4
非常に良い(4326)
価格:高い
• アメリカ料理 • デトロイト
本日16回予約が入りました。
Located at Detroit's historic "Point of Origin," Parc is nestled in the center of Campus Martius and offers a stunning 360-degree view of the cityscape, This upscale restaurant is renowned for its sophisticated menu that blends European culinary traditions, with a focus on wood-fired grill flavors. Parc's extensive wine list enhances the dining experience, complementing a diverse array of dishes.The restaurant is a popular destination not only for its gourmet dinners but also for its daily lunch offerings and weekend brunches on Saturdays and Sundays. During pleasant weather, Parc transforms by opening all its windows to offer al fresco dining, seamlessly connecting the elegant indoor ambiance with the vibrant outdoor atmosphere of downtown Detroit. Parc is more than just a place to eat; it's a destination where each visit becomes a memorable part of the contemporary Detroit dining scene, making it a must-visit for both locals and tourists alike.
Texas de Brazil - Detroitの写真
4.4
非常に良い(6340)
価格:高い
• ステーキハウス • デトロイト
本日59回予約が入りました。
新しい高級ダイニングの形を開拓するTexas de Brazilは、本格的なブラジリアン・アメリカンのシュハスカリアレストラン、または寛大なテキサスの気性とブラジル南部の料理が融合したステーキハウスです。 前菜、新鮮な野菜、スープ、サラダなどの50〜60種を取り揃えたグルメなサラダエリアがあります。座席札を緑側にして置くと、様々な部位の味付けした牛肉、ラム肉、豚肉、鶏肉、ブラジルのソーセージなどの豊富な肉料理をスタッフが取り分けにきます。料理は伝統的なサイドディッシュと自家製のブラジルのチーズパンと合わせて提供しています。食事の際は、レストランにいるワイン専門家が受賞歴のある豊富なワインリストから最適なワインをお選びします。作りたての特製カクテルのカイピリーニャも用意しています。食事の締めくくりに甘い各種デザートを楽しんだ後は、食後のドリンクやエスプレッソを片手にリラックスしたり、Texas de Brazilの雰囲気を満喫できます。
The Apparatus Roomの写真
4.5
非常に良い(3763)
価格:高い
• バーラウンジ • デトロイト
本日5回予約が入りました。
Chic yet approachable, historic while tastefully modern. The Apparatus Room bridges the old and the new, offering iconic New American cuisine by Chef Rece Hogerheide rooted in Midwestern ingredients, thoughtfully crafted cocktails, and esoteric wines.
London Chop Houseの写真
4.9
素晴らしい(994)
価格:高い
• ステーキ • デトロイト
本日25回予約が入りました。
The London Chop House is a revitalized Detroit institution. The restaurant aims to entertain all desires of its guests with everything from Wagyu Beef to Caviar Service and offering a Cigar/Billiards Lounge on the ground level. Live music is featured nightly and valet parking is available.The London Chop House is open for dinner service Monday-Saturday. Private parties are available in multiple private dining spaces for groups of all sizes. The London Chop House was originally open from 1938-1991 and reopened in 2012 as one of Detroit's greatest dining traditions.
SavannahBlueの写真
4.6
素晴らしい(3188)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • デトロイト
本日15回予約が入りました。
SavannahBlueはデトロイト風の南部料理が中心のレストラン&バーです。デトロイトのダウンタウンに位置するSavannahblueは、バックグラウンドに豊かでソウルフルなサウンドトラック(the Sounds of Savannahblue)が流れ、アーバンエクレクティックとシックな雰囲気を兼ね備えています。Savannahblueの料理はモダンな北部ソウルフードです。私たちの南部のルーツに敬意を表し、できたての料理を提供しています。新鮮な食材を使ったおいしいカクテルを楽しめます。Savannahblueは多様性、創造性、優れた顧客サービスをすべて兼ね備え..心のこもったおもてなしでお迎えしています!
Caucus Clubの写真
4.8
素晴らしい(1539)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • デトロイト
本日9回予約が入りました。
The Caucus Club, located in the Penobscot Building, is an historic, stylish art deco masterpiece featuring two distinct dining spaces, historic bar and live Jazz. The front entrance leads guests to the elegant front dining room with the stage being the focal point. The back entrance leads to the dark and moody back room and bar with space for mingling, cocktails and dining. Adjacent to the bar entrance is the Caucus Club Kitchen, fully viewable from the hallway of the Penobscot building.The menu centers around the in-house dry-aging room, yielding Prime Steaks and Chops expertly butchered on site. The balance of the menu features seafood and eclectic dishes that change with the seasons. Lunch has its own unique offerings, and the Bar offers distinct offerings for Happy Hour. An extensive wine list is housed in a state of the art cellar with private lockers. Dress code is business casual at a minimum, and is strictly enforced. Please dress accordingly
Joe Muer Seafood - Detroitの写真
4.6
素晴らしい(6053)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • デトロイト
本日14回予約が入りました。
デトロイトのプレミアシーフードレストラン、Joe Muer Seafoodへようこそ。1929年以来、伝統的なダイニングおよび卓越したサービスを提供し続けています。新鮮な魚を使った伝統的な魚料理や創造的なシーフード料理、スパークリングサービスに加え、デトロイトの最高の川沿いの景色が楽しめます。 新鮮な牡蠣を提供する伝統的なバーカウンターや、奥には青い御影石カウンターのある寿司バーもあります。Piano Barで新しい友人と夜のひとときを楽しめます。思い出に浸りたい場合は、早い時間にJoe Muer Loungeにお越しください。デトロイトで最も美しいダイニングスペースとして知られるJoe Muer Seafoodのシップルームでは、プライベートイベントが計画できます。最大175名まで収容できるリバーフロントルームからは、デトロイト川とウィンザーの街並みの美しい景色が楽しめます。12名の仲間とChef's Tableのキッチンで食事をする非常にユニークな経験もできます。Joe Muer Seafoodでの食事は、今後90年間忘れられないものとなるでしょう。
Takoiの写真
4.7
素晴らしい(81)
価格:高い
• タイ料理 • デトロイト
本日23回予約が入りました。
Located in the Corktown neighborhood of Detroit, TAKOI is known for modern Thai cooking accented with Michigan seasonality, a DIY mentality, and a penchant for local food production. As a core pillar of our mission, TAKOI operates HiO Farm which is located just a mile north of the restaurant. During the height of farm season, the restaurant highlights dishes prepared with HiO produce utilizing the techniques and flavors inspired by Thailand and beyond. TAKOI, originally KATOI, began as a food truck in 2014, evolved into an Ann Arbor pop-up, and landed as a proper restaurant at 2520 Michigan Avenue in March of 2016. After being open for 11 months, having a slew of fun, and garnering a handful of awards — including a James Beard 'Best New Restaurant' nomination— KATOI was brought back down to earth when it was subjected to arson in February 2017. The day after the fire, the rebuild began, and we opened as TAKOI exactly six months later in August 2017.
Andiamo - Riverfrontの写真
4.5
非常に良い(3348)
価格:普通
• イタリア料理 • デトロイト
本日19回予約が入りました。
美しいルネサンス・センターのウィンターガーデンの水辺で、エキサイティングなデトロイトのダウンタウンの雰囲気をお楽しみください。Andiamo - Riverfrontは、素晴らしい本格的なイタリア料理を提供しています。

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  • BradVIP
    デトロイト・イースタンミシガン州 •82​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Ousters Rock, Parc salad, Bone-in filet, sides were all soooo good! And I can add, the cheesecake was the best ending of a perfect meal. Server Paris was awesome- fun, and very attentive. The entire staff seems to be a well-oiled machine. It was a wonderful Valentines meal and venue. We so enjoy the ambience there inside and out- many wintertime activities to view.
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    Parc価格:高い• アメリカ料理• デトロイト
    4.4
  • Kevin
    デトロイト・イースタンミシガン州 •5​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Our server Brea was very attentive and so nice. We were there around noon on Valentine’s Day. The meats were mostly medium rare. I’m not a fan of very red meat. Also the variety of meats could have been a little more. No top or bottom sirloin. I get it we were there for “lunch” but a special occasion like Valentine’s Day , they could’ve offered a couple more meats. All in all, me and my bride of 35 years enjoyed our date and meal
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    Texas de Brazil - Detroit価格:高い• ステーキハウス• デトロイト
    4.4
  • OpenTable Diner
    デトロイト・イースタンミシガン州 •2​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Excellent service, excellent food. We had an awesome dining experience.
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    London Chop House価格:高い• ステーキ• デトロイト
    4.9
  • Kat
    トロント・オンタリオ •1​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Came here for the second consecutive year to celebrate my birthday tonight. Our second visit was just as delicious and enjoyable as our first. We got the beet salad, halloumi, their flatbread special, bucatini and the walleye. Every single dish had amazing flavour and decent portions. They also gave me a little birthday dessert which was a really nice way to end the meal. The cocktails were also really good-especially “I yam what I yam” was super unique and truly so tasty! Cant wait to come back next year!
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    Selden Standard価格:非常に高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• デトロイト
    4.8
  • MichelleVIP
    デトロイト・イースタンミシガン州 •59​件の口コミ
    5.0
    2025年1月21日にご来店
    We had an amazing time. Desiree was our server and she was fabulous. She suggested the pumpkin espresso martini and old fashioned. I had a fabulous vegan scallop entree. It was a great spot to unwind and catch up after the end of the auto show.
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    The Apparatus Room価格:高い• バーラウンジ• デトロイト
    4.5
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