Tappanの接待・会食に使えるレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(29)
本日28回予約が入りました。
Nestled on the waterfront in Irvington, New York, Red Hat on the River is an American modern bistro serving satisfied diners since 2003. There's hardly a seat in the house that does not offer a spectacular view of the Hudson river. Banquettes and a pewter bar accent the space while the walls of this 100-year old renovated factory building are adorned with WPA-era art evoking a feeling of a turn of the century Parisian bistro. Evolving from a humble bistro on main street to a bustling restaurant on the river with a rooftop bar, Red Hat's commitment to providing the very best experience for their guests has always remained the same. Try the classic menu standards of steak frites, moules frites, country terrine, and the Red Hat burger. Seasonal salads, sandwiches, and seafood entrees round out the menu. The bar offerings of creative craft cocktails, local draft beer, and old world style wines complete the experience. Private events range from corporate dinners to weddings.
本日17回予約が入りました。
MP Tavernaはウエストチェスターに位置する伝統的なギリシャのタバーンを現代風にアレンジしたレストランで、Michael Psilakisシェフが手掛ける受賞歴のあるギリシャ風料理を楽しめます。MP Tavernaの親しみやすいメニューはPsilakisのギリシャ料理をアメリカの料理界に持ち込み、ギリシャ料理を料理界のメインステージに押し上げたいというシェフの目標に向かう新たな一歩です。シェフのMichael Psilakisは「家族との料理の思い出がこのレストランのインスピレーションです。MP Tavernaでのダイニング経験を通じて各ゲストがそれぞれの思い出を作る事を願っています」と述べ、「MP Tavernaが食事を楽しむだけの場所ではなく、自宅のダイニングテーブルを思い出させる場所であって欲しい」とも続けています。
本日16回予約が入りました。
シェフのジョン・ハリガンとランディ・カーソンが経営するThe Park Steakhouseは、創業以来たくさんの栄誉と賞を獲得してきました。ニューヨークタイムズで「気取らない本物のステーキハウス」として紹介されるとともに、ニュージャージー州月刊誌が例年実施している読者投票ではニュージャージー州北部で一番のステーキハウスに選ばれています。The Park Steakhouseは、ニュージャージー州のパークリッジに位置するアメリカ式のモダンなステーキハウスです。21日間熟成させた認証済ブラックアンガスのサーロインとポーターハウス、贅沢で新鮮な魚介料理などを楽しめます。非の打ちどころのないサービスと格別の料理が友人や取引仲間を感動させることは確実です。
本日1回予約が入りました。
Culinary School graduate and James Beard honoree Chef Navjot Arora has put together a unique menu borrowing from the vast culinary diversity of India.We truly believe great food starts with great ingredients. We procure only fresh, wholesome ingredients with no artificial flavorings or additives, local produce wherever possible, all natural poultry, free range lamb, wild not farmed seafood. We grind our own spices to ensure freshness.The New York Times gave high marks to our succulent tandoori cooked meats and referred to our sauces as superbly complex.” Vegetarians will feel like royalty” says The Journal News, referring to our delicious curries and vegetable appetizers. Our menu reflects Chef Navjot’s true passion for food that began from a very young age. He further honed his skills and learnt from the very best master chefs at the Taj Group of Hotels The menu offers a variety of combination platters, along with biryanis, curries, tandoori entrees.
本日45回予約が入りました。
Founded in 2006, the family owned and operated Benjamin Restaurant Group has grown to comprise some of the New York metro areas premier culinary destinations. Now, they bring the glory straight to the heart of Westchester County. Offering exceptional food and service in luxurious environments, owners Benjamin Prelvukaj and Benjamin Sinanaj make it their mission to treat each guest like a member of their family. Benjamin Steakhouse offers juicy cuts of dry-aged beef-from 36-ounce Porterhouses to juicy, tender Ribeyes and succulent Filet Mignon. White Plains' dècor may look familiar to those who have dined at their Manhattan location with their signature dark wood floors, banquette seating, and burgundy booths in tow. The main dining room will also feature an oversized fireplace-a signature of Benjamin Steakhouse from day one. Whether it's a romantic rendezvous or boisterous family dinner, Benjamin Steakhouse is sure to please.
本日91回予約が入りました。
The Capital Grilleのワインと料理で、素晴らしいひと時をお過ごしください。店内で熟成を行い、レストランの職人がハンドカットした国内でも名高いステーキ、新鮮なシーフード、独創的なサイドディッシュ、毎日店内で作られる最高のデザートを楽しめます。すべての料理と共に用意している有名なワインリストには、The Capital Grilleのソムリエが世界中から厳選した350以上の銘柄を取り揃えています。洗練された快適なダイニングルームで隅々まで行き届いたサービスを提供しています。最先端のメディア設備が整った貸切のダイニングルームで、完璧なイベントを開催できます。The Capital Grilleの上質なダイニングで、思い出に残る夜や午後のひと時をお過ごしください。ガーデン・ステート・プラザに位置しています。
本日39回予約が入りました。
Saviniはベルゲンレコードで三つ星「EXCELLENT」を受賞し、(201)マガジンの「ベスト・オブ・ベルゲン」に選ばれた受賞歴のある洗練されたイタリア北部/コンチネンタル・レストランです。植民地時代の家屋を利用したSaviniは、ベルゲン郡の中で最も魅力的なレストランの一つです。かつての美しさを残すSaviniの料理がお客様に喜ばれています。レストランの3つの最も重要なバロメーター:料理、サービス、雰囲気のすべてにおいて優れたレストランです。毎日仕入れる新鮮な魚、自家製パスタ、子牛の肉、鶏肉、ステーキ、チョップなどを使ってイタリア北部/コンチネンタル料理を提供します。ラウンジではコーヒー、食後のドリンク、深夜の音楽を楽しめます。ユニークで個性的な料理とメニューは違いのわかるお客様に喜ばれることでしょう。
本日31回予約が入りました。
今までにない高級料理を作り上げるTexas de Brazilは、アメリカで生まれた本格的なブラジルの「シュハスカリア」、すなわち南ブラジル料理とテキサス州の寛大な精神を組み合わせたステーキハウスです。
前菜、新鮮な野菜、スープ、サラダなどの50〜60種の食品が並ぶグルメなサラダエリアがあります。座席札の緑側を上にして置くと、スタッフが味付けした牛肉、子羊肉、豚肉、鶏肉、ブラジルソーセージの様々な部位をたっぷりと切り分けに来ます。肉は伝統的な付け合わせやブラジルの自家製チーズパンと一緒に給仕されます。食事中はレストラン専属のソムリエが、受賞歴のある豊富なワインリストから料理にぴったり合うワインをお勧めします。作りたての特製カクテルのカイピリーニャも楽しめます。食事の終わりには甘いデザート(様々な種類あり)を楽しめます。食後は、Texas de Brazilの雰囲気を満喫しながら熱いエスプレッソなどのドリンクをお楽しみください。