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Hackney​の夜のデートにおすすめのベストレストラン

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ダイニングオプション
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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(510)

Pophams Restaurant - London Fieldsの写真
4.6
素晴らしい(29)
価格:高い
• イタリア料理 • ドルストン
本日15回予約が入りました。
Working with seasonal British and Italian produce, each dish takes inspiration from traditional Italian flavours and methods, with a creative approach. Transforming this daytime bakery to a lively neighbourhood restaurant, with small plates and pastas designed for sharing. Our wine list utilises a mixture of well and lesser known grapes; which when combined with innovative and often low intervention methods, create a diverse wine offering to pair harmoniously with our food.For any bookings over 6 people we require a set menu, contact bookings@pophamsbakery.com for more information.
B E H I N Dの写真
5.0
素晴らしい(86)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ハックニー
本日2回予約が入りました。
Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar. BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.
Papiの写真
4.2
非常に良い(9)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • ドルストン
本日12回予約が入りました。
Papi is a low-waste focused restaurant located in London Fields with a changing, seasonal menu and a low intervention wine list. Our dining room is intimate and cosy, with low tables, counter top and a high-top chef’s table in front of our open kitchen. Our menu, which is designed to share, changes regularly but we offer dishes such as BBQ potato bun with tuna ‘Nduja, raw bream and Tosazu as well as larger format plates like whole John Dory with yuzu Beurre Blanc or adobo Guinea Fowl with baby leeks.
Tom's Pastaの写真
4.7
素晴らしい(110)
価格:普通
• イタリア料理 • ドルストン
本日51回予約が入りました。
A neighbourhood restaurant serving fresh, handmade pasta and lasagne better than your mum's. Perfect for date nights, catch ups with friends and parties for larger groups.
Dallaの写真
4.7
素晴らしい(55)
価格:高い
• イタリア料理 • ホマートン
本日18回予約が入りました。
A new neighbourhood Italian restaurant in Hackney, E9.Home-style cooking from Mitchell Damota and Gianmarco Leone.Interiors by Spazio Leone, in collaboration with Sicilian designer Oscar Piccolo.
Los Mochis London Cityの写真
4.3
非常に良い(1017)
価格:非常に高い
• パシフィック・リム料理 • リバプール ・ ストリート
本日168回予約が入りました。
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Clos Maggioreの写真
4.6
素晴らしい(15323)
価格:高い
• フランス料理 • コヴェント ・ ガーデン
本日64回予約が入りました。
Clos Maggioreはコヴェント・ガーデンの中心部にある静かなオアシスです。プロヴァンスやトスカーナのスタイリッシュなカントリーインをイメージしたユニークな内装が施された、温かく親しみやすい雰囲気のレストランで、ビジネスや貸切パーティー利用にも最適です。コンサバトリーを利用した明るく広々としたダイニングエリア(格納式のガラス屋根付)が最も美しくなる季節は春〜夏で、冬季は暖炉、夜間のキャンドルライト&星の灯りを楽しめます。Marcellin Marc料理長(地元の旬の食材を使用したバランスの良いメニューで2008年以来AAロゼット賞3度受賞)によるモダンで素晴らしいプロバンス風料理を提供しています。Clos Maggioreは、2,000種以上の銘柄(今年初旬に低〜中価格ワイン400種追加)を取り揃える広いワインセラーを併設し、2003年以来Wine Spectator誌の「ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス」を毎回受賞しています。
Bistro Freddieの写真
4.6
素晴らしい(337)
価格:高い
• ビストロ • ショアディッチ
本日25回予約が入りました。
Bistro Freddie is a 45-cover restaurant in the heart of Shoreditch showcasing the best in British produce and French wine.The menu is inspired by classic British and French gastronomy. Expect seasonal starters, bold mains and pies to share, as well as larger cuts of meat cooked over fire.Curated by Alex Price, Bistro Freddie’s all-French wine list focusses on real wines that reflect a sense of place. The wine list takes a deep dive into all corners of France, exploring a variety of styles, regions and producers.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4174)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日67回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
The Quality Chop Houseの写真
4.8
素晴らしい(2586)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日42回予約が入りました。
Quality Chop House には、レストラン、精肉店、食料品店があります。 メニューは季節に応じており、朝に届いた最高の食材をもとに、毎日変更しています。 ご予約または直接のご来店のいずれも受け付けています。 アラカルトメニューに加えて、大変お得なエクスプレス・プレシアター・セットメニューも提供しています。 7人以上でテーブルをご利用になる場合は、最大10名(または間をつめて12名)まで収容可能なプライベートダイニングルームもあります。季節のメニューも提供しています。詳細についてはお電話でお問い合わせください。

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