Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Mid-City​の夜のデートにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(352)

Fia Steakの写真
4.8
素晴らしい(363)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • サンタ モニカー
本日7回予約が入りました。
Fia Steak is a love letter to the classic steak house, and new sister restaurant to Fia. The intimate 48-seat restaurant offers three distinct experiences with the energetic Grill, elegant Dining Room & intimate outdoor Patio. The heart of the restaurant is the Grill, where guests can catch the theatrics of live cooking on a wood-burning fire. Chef Chris Alvarez-Jett offers a menu of steakhouse classics, featuring the finest cuts of U.S. beef, as well as handmade pastas & fresh fish from across the globe; Japanese A5 Wagyu & USA Prime beef, "Bubbles & Bumps", featuring great champagnes, paired with "bumps" of the finest caviar, to make every night a celebration. Expect tableside Steak carving of our large format steaks, which complement the stellar service provided by the all-star hospitality team.
Fiaの写真
4.5
非常に良い(2515)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サンタ モニカー
本日31回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Élephante Santa Monicaの写真
4.5
非常に良い(1377)
価格:高い
• イタリア料理 • サンタ モニカー
本日261回予約が入りました。
Chic destination for elevated Italian cuisine in breezy, loungelike dining areas with ocean views.
Baltaireの写真
4.8
素晴らしい(2867)
価格:高い
• ステーキハウス • ブレントウッド
本日101回予約が入りました。
クラシックな雰囲気を併せ持つモダンなBaltaireレストランでは太陽の下でのランチやブランチ、星空の下でのディナーを楽しめます。カクテル&会話、親密なディナーを楽しむのに最適なレストランです。エグゼクティブシェフTravis Stricklandが手掛けるキッチン&ドリンクプログラムには幅広い種類のワインリスト、特製カクテル&珍しいスピリッツ各種があり、Baltaireでは最高級のステーキ、格別の魚介類、豪華なドリンク&豊富な健康的軽食オプションを楽しめます。 明るく広々としたダイニングルームは床から天井までのガラスドアを経由して魅力的な屋外テラスにつながっています。日光が沢山入り込むミッドセンチュリーモダンなデザインの広々とした空間でランチやブランチのほか、夜は豪華なワインと食事を用意しています。メインダイニングルームに隣接する居心地の良いラウンジでは、カクテル、ワイン、生演奏を楽しめます。想像とは全く異なるステーキハウスでの食事体験を提供しています。
Calabra at Santa Monica Properの写真
4.8
素晴らしい(1575)
価格:高い
• 地中海料理 • サンタ モニカー
本日69回予約が入りました。
Calabra at Santa Monica Proper Hotel (One MICHELIN Key 2024) is located on the hotel's rooftop. The elevated garden terrace provides an inspiring atmosphere, with the ocean as a backdrop. Whether from the pool sundeck or circular bar, the views are best enjoyed with dinner, boutique wines, seasonal cocktails, and small-batch spirits. Serving Mediterranean & Californian cuisine with a view. Seating arrangements for all reservations at Calabra may include outdoor dining, bar area, as well as our indoor/ outdoor covered lounge space. Be sure to dress warmly.**Dinner reservations are for dining only. Drinks will be accommodated upon first come first serve at the bar area. Private Couch Alcoves are available with a rental and minimum spend**
Gjelinaの写真
4.7
素晴らしい(2295)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヴェネツィア
本日178回予約が入りました。
Gjelina is a restaurant specializing in New American cuisine. Open every day from 8 a.m. until 11pm, serving breakfast, brunch, lunch, and dinner. For breakfast, try 9 grain pancakes with butter and maple syrup or warm banana buckwheat loaf with butter and jam of the day. Brunch options include Moroccan baked eggs and 7 grain porridge. Gjelina offers a variety of oysters, crudo, charcuterie and salad options to start at lunch and dinner. Main courses include pizzas from our wood fired oven and entrees like duck confit, house made pastas and roasted organic half chicken.*Only ADA certified animals are allowed in Gjelina*A 20% Mandatory Service Charge is added to your check. Our belief is that every hourly Gjelina employee contributes to your service and 100% of the MSC will be distributed amongst them.
Lunettaの写真
4.7
素晴らしい(2174)
価格:普通
• カリフォルニア料理 • サンタ モニカー
本日35回予約が入りました。
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
Citrinの写真
4.6
素晴らしい(197)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サンタ モニカー
本日21回予約が入りました。
Citrin is a modern Californian cuisine restaurant by Chef Josiah Citrin. The attention to detail and pursuit of excellence that defined Josiah’s landmark Mélisse restaurant for 20 years thrives in this new space. Citrin is a fun, welcoming, and approachable experience. A large bar and a la Carte menu brings a fresh take on our love of hospitality and passion to deliver exciting and delicious food.
Tar & Rosesの写真
4.9
素晴らしい(4227)
価格:高い
• アメリカ料理 • サンタ モニカー
本日36回予約が入りました。
Tar & Rosesはカリフォルニア州サンタモニカに位置しています。
Barrique Veniceの写真
4.8
素晴らしい(1339)
価格:高い
• イタリア料理 • ヴェネツィア
本日31回予約が入りました。
Barrique(旧Ado)はシェフのAntonio Mureが手掛けるヴェネツィア風レストランで、Adoで創業当初からシェフのヘッドサーバーであった新レストラン経営者Tony Blackが経営を行っています。エレガントなイタリアンレストランで、新鮮な前菜、自家製パスタ、ジビエ料理、新鮮な魚料理と一緒に豊富なワインリストを楽しめます。魅力的でロマンチックな雰囲気の歴史ある魅力的な黄色のコテージで、暖かいキャンドルの火が灯る素朴なテーブルと梁出し天井が特徴的です。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ