Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Chicago​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(68)

Girl & the Goatの写真
4.8
素晴らしい(14906)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・ループ
本日182回予約が入りました。
2010年にオープンしたGirl & the Goatは、楽しく活気のある雰囲気の中、おいしく大胆な味付けのファミリースタイルのメニューを提供しています。また、小規模生産の各国ワイン、不定期に入れ替わるクラフトビール、バーテンダーの創作カクテルで、ダイニング体験がさらに楽しめます。 809 W Randolph Stに位置するGirl & the Goatは、ランドルフ・レストラン・コリドールとも呼ばれる通りにオープンした最初のレストランの1つです。快適なラウンジ、バーシート、標準的なテーブル席、質問がある際に便利なキッチンに近い4シートなど、様々な座席を用意しています。Girl & the Goatは予約を受け付けていますが、予約なしでの飛び入りも歓迎しています。
Momotaroの写真
4.6
素晴らしい(3871)
価格:高い
• 日本料理 • ウェスト・ループ
本日124回予約が入りました。
Bokaレストラングループの最新店Momotaroは様々なメニューを楽しめる和食のレストランで、ウェスト・ループに位置しています。エグゼクティブシェフ/パートナーのMark Hellyarが率いるMomotaroは、近年Chicago MagazineおよびChicago Socialでレストラン・オブ・ザ・イヤーに選ばれました。世界的に有名なAvroKOによる設計で、地下に居酒屋、2階にメインダイニングルームを見渡すおしゃれなプライベートスペースもあります。ご飯物や麺類、火鉢料理、温菜&冷菜、種類豊富な寿司や刺身のメニューなど90種のアイテムを用意しています。居酒屋テーブルのほとんどは先着順の利用となっていますので、アポなしでのご来店もお待ちしています!
Duck Duck Goatの写真
4.8
素晴らしい(5594)
価格:高い
• 中華料理 • ウェスト・ループ
本日127回予約が入りました。
Duck Duck Goatでは、Girl & the GoatのシェフStephanie Izardが指揮する、新しい中華料理のコンセプトを提供しています。
Bazaar Meat Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(504)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日39回予約が入りました。
STEAKHOUSE, REDEFINEDA carefully curated theater of shared plates, The Bazaar consistently wows its guests with ingeniously innovative cuisine, thoughtfully created cocktails, theatrical presentations, and attentive yet unfussy service. The Bazaar takes guests on a wild sensory adventure born of José’s Spanish roots, both traditional and avant-garde, in a bold, playful atmosphere where anything is possible. Each location is completely unique, adding a fresh, ever-evolving intrigue to the world of The Bazaar.Underneath sparkling crimson chandeliers designed to mimic the flames of a volcano, sit for a curated tasting menu that weaves from raw preparations to the prized vaca vieja, or ribeye aged to perfection. As the flames in the fire kitchen flicker, you’ll have a one-of-a-kind meal, from inventive takes on carpaccio to the most tender rotisserie-style meat. Beautiful private dining and events spaces available.
Frontierの写真
4.5
非常に良い(551)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウェスト・タウン
本日30回予約が入りました。
Frontier's Executive Chef Brian Jupiter has created mouthwatering dishes celebrating American contemporary cuisine, blending game and other seasonal ingredients into classic and approachable fare.The seasonal dinner menu includes small plates, vegetables, sandwiches and entrees designed to share. Frontier’s menu also features 8-10 varieties of oysters to order a la carte with dinner, or to enjoy with a bottle of beer at the bar. Over the weekend, patrons may indulge in brunch offerings including a wide selection of Frontier signature dishes alongside traditional brunch items. Complimenting Frontier's savory menu items are unique wines by the glass & bottle, specialty craft cocktails including creative punches and frozen cocktails along with an array of draft, canned and bottled beer.Frontier is closed Monday & Tuesday but will open for private events along with Sunday evenings & weekday afternoons. Email jen@pioneertaverngroup.com to inquire today!
Daisies Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(221)
価格:高い
• アメリカ料理 • ローガン広場
本日121回予約が入りました。
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Elskeの写真
4.7
素晴らしい(1212)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ウェスト・ループ
本日34回予約が入りました。
PLEASE NOTE: **We can accommodate vegetarian, pescatarian, gluten free, dairy free, nut/peanut free & shellfish free diets. Before booking, please email us at info@elskerestaurant.com regarding any restrictions that are not listed above. We may be unable to accommodate certain restrictions, or diners with multiple restrictions.** Elske means love in Danish, a nod to both David Posey’s Danish mother and the fact that the couple got engaged in Copenhagen. “Our travels in Denmark have really influenced us,” Chef Posey said. “We like that clean, simple aesthetic.” The dining room — all crisp lines, minimalist décor & soft lighting — is anchored by a wide open kitchen on one side & a small patio with a working fireplace on the other. Combined with the friendly service, it creates the impression that you’re eating in a supremely tasteful Scandinavian friend’s weekend home.
Swift & Sonsの写真
4.7
素晴らしい(4592)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ウェスト・ループ
本日94回予約が入りました。
Swift & SonsはBoka Restaurant Groupが経営するアメリカンステーキハウスです。シカゴの精肉の発祥の地、フルトン・マーケット地区の中心部に位置し、見事なマルチルームスペースは世界的に有名なデザイン会社AvroKOによって設計されています。エグゼクティブシェフChris Pandelは、伝統的な考え方をベースに、シカゴステーキハウスのなかでもユニークでモダンなアプローチをしたメニューを用意しています。メニューはベジタリアンフレンドリーで、独立した親しみやすいタバーンメニューも楽しめます。
River Roastの写真
4.5
非常に良い(3321)
価格:高い
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日83回予約が入りました。
象徴的なシカゴ川沿いに位置し、ダウンタウンの素晴らしい景色を望むRiver Roastは、ジェームズ・ビアード賞を受賞したシェフのTony MantuanoとエグゼクティブシェフのJohn Hoganが手がける活気あるレストランです。現代アメリカのタバーン風メニューと豪快なローストチキン、魚の丸焼き、牛肉のスローローストなどを味わえます(肉や魚はテーブルで切り分けられます)。素朴な手作り料理の多くは大皿で提供され、複数の人数で楽しめます。バーでは種類豊富な地ビール、手作りカクテル、ビールのカクテル(beertails)、ワインを用意しています。シカゴで指折りのパティオがあるRiver Roastは、暑い夏の午後や秋のさわやかな夜の屋外での食事に最適なロケーションです。River Roastには素晴らしい景色を望むプライベートイベント用スペースが6カ所あり、10名~1,000名でのパーティーに対応しています。土曜と日曜の12:00~15:00にはシカゴのブルースミュージシャンによるライブ演奏付きのBlues and Brewsブランチを開催しています。毎日ランチとディナーに営業しています。
Braseroの写真
4.8
素晴らしい(348)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・タウン
本日77回予約が入りました。
Named by Robb Report as one of the Top 10 Best New Restaurants in the country, Brasero combines South American passion with midwestern grit and brings Chef John Manion's talent for wood-fired Latin cooking to West Town’s bustling restaurant row. This sultry 120-seater draws inspiration from across Latin America, honed through Manion’s decades of experience. Think flame- roasted, whole young chickens slicked with garlic-chili oil, steaks cooked over an open fire alongside chimichurri, and moqueca teeming with clams, shrimp & Mahi Mahi with coconut-scented rice—all washed down with quenching caipirinhas, locally brewed, Latin-inspired beer and 100 bottles of wine under 100 dollars.For parties of 6-10, enjoy our Family Style Hearth Experience!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ