Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Flushing​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(133)

Il Toscano - Douglastonの写真
4.8
素晴らしい(1551)
価格:高い
• イタリア料理 • ドウグラストン
本日19回予約が入りました。
Il Toscanoは、新鮮な旬の食材を使用した豪華な北イタリア風料理を約30年にわたり提供しています。
Uncle Jack's Steakhouse - Baysideの写真
4.8
素晴らしい(1429)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ベイサイド
本日12回予約が入りました。
The place to meet, eat and enjoy the finer things in life. Specializing in 21 day dry aged USDA Prime meats, Kobe beef, Australian lobster tails and offering a wide array of seafood and wines. Join us for our old world charm and impeccable service. Some of our reviews; The New York Times 3 Stars "This steakhouse leaves no item overlooked...."- Crain's "New York's best pocket-sized steakhouse..."- Daily News 4 Stars "...outstanding service and excellent food that is imaginatively prepared..." - Zagat Survey "Mouth watering steaks...a true gem...a friendly staff..." - "Wine Spectator Award of Excellence"- "5 Star Diamond Award from the American Academy of Hospitality Sciences" - Newsday 3 Stars "a handsome slice of a restaurant...Queen's best steakhouse..." William Jack Degel honors his Godfather, the proprietor of Jack's, a 1930's prohibition-style Victorian speak-easy. At Uncle Jack's, where the motto is "Customer is King,” his legend lives on.
Bourbon Streetの写真
4.6
素晴らしい(479)
価格:高い
• ケイジャン料理 • ベイサイド
本日11回予約が入りました。
Got a craving for Cajun fare in true New Orleans fashion, then come on down to Bourbon Street in Bayside, Queens and satisfy those cravings. Feast on mouthwatering Chicken & Shrimp Jambalaya, Murphy's Pasta or Spicy Cajun Sampler and it will feel like you are sitting on the streets of the French Quarter itself. Try our seasonal signature cocktails at our main bar or Rooftop Lounge and enjoy the beautiful sunset all year round with fully retractable roof and heated in the winter months. Awarded Best Brunch on a Budget by the NY Post, come in on Saturday or Sunday from 11:30-3pm for Bottomless Brunch Cocktails for only an additional $20 for two hours with purchase of Entree.Our Magnolia Room is open and available for Private Parties of all kinds. Completely private located on our 2nd Floor and can host anywhere from 30 to 150 guests.RESERVATIONS ARE ACCEPTED FOR OUR FIRST LEVEL DINING ROOM ONLY.OUR ROOFTOP AT BOURBON STREET IS UPON REQUEST AND WILL BE ACCOMODATED ACCORDINGLY.
Nick's Bistroの写真
4.7
素晴らしい(685)
価格:普通
• ギリシャ料理 • フォレスト ヒルズ
本日20回予約が入りました。
Nick’s Bistro is a full service bar and restaurant providing unique Greek American cuisine in a contemporary, neighborhood bistro setting. The owner’s, Mario and Alfred, set out with the goal of creating an elegant establishment that will make you feel right at home. Sitting at the corner of 72nd and Metropolitan in Forest Hills, Nick’s Bistro, lights up the night, welcoming in all patrons with the promise of authentic Greek home cooking. The upbeat service, dark wood décor, black granite bar, and glowing bottles, create a warm and friendly ​environment for all those who dine.
Il Poetaの写真
4.9
素晴らしい(34)
価格:高い
• イタリア料理 • フォレスト ヒルズ
本日1回予約が入りました。
Il Poeta is an Italian restaurant with a Northern Italian cuisine. Chef and co-owner Mario Di Chiara has over 20 years experience in the most famous Italian restaurant in Venice and NYC with 10 years work experience in Cipriani’s restaurant. In summer 2011 the Italian Government award Il Poeta with "Ospiutalita Italiana nel Mondo" meaning that it is a truly authentic Italian restaurant (so far we are the only Italian restaurant in all Queens to have this award from the Italian Government).
BONDSTの写真
4.8
素晴らしい(3191)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ノーホー
本日162回予約が入りました。
ノーホーに位置するBONDSTは、トレンディーなダウンタウンのレストランで、温かくシンプルな内装です。ヨーロッパ料理とアジア料理をアレンジした新しい和食を提供しています。BONDSTはシティサーチの2007年、2008年度「ニューヨーク市のベスト寿司部門」のオーディエンス賞、2008年度「ニューヨーク市のベストマティーニ部門」のオーディエンス賞を受賞しました。
Nobu Fifty Sevenの写真
4.7
素晴らしい(6154)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ミッドタウン ウエスト
本日166回予約が入りました。
多くの期待に応える形で2005年の夏にオープンしたNobu Fifty Sevenは、伝説のシェフ、松久信幸の最初のニューヨーク・アップタウンのレストランです。ノブの共同所有者は、彼の長年のパートナーである、有名なレストランタのドリュー・ニウポレント、オスカー受賞俳優のロバート・デ・ニーロ、ハリウッドの映画プロデューサーのマイアー・テパーです。レストランでは、ティラディート・ノブスタイル、ブラックコッド・ミソ、火鉢テーブルなどの古典的な料理とともに、新しいスタイルのノブの代表的な日本料理を紹介しています。ニューヨーク・タイムズの3つ星を獲得したレストランです。 Nobu Fifty Sevenはデビッド・ロックウェルによるデザインで、アジアを流れる川の姿や流動性を連想させます。アワビの貝殻のシャンデリア、テラゾータイルとスライスした竹材、焦げた灰のテーブル、日本のキルト生地などを採用した曲線と細部にこだわったインテリアです。日本から輸入された酒の樽が1階のバーカウンター越しにそびえ立ち、ゲストを2階のダイニングルームへ導きます。光沢のある木材、豊かな色合い、穏やかな照明が優雅さと洗練された雰囲気を演出しています。
Aunt Jake's Pasta Experienceの写真
4.9
素晴らしい(817)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日18回予約が入りました。
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
ililiの写真
4.7
素晴らしい(8019)
価格:高い
• レバノン料理 • Gramercy Park
本日91回予約が入りました。
リスペクト、インスパイア、教える、学ぶ、創造、大成。「ilili」とはTell Me(教えて)という意味です。ゲストにとって、Tell Meとは互いのストーリーに耳を傾け、理解して、お祝いと分かち合い、 長い伝統と新たな始まりなどの新たなストーリーを作ることです。ililiの料理には、レバノンから直接伝わった伝統的なレシピから、キッチンで働いてきたコックやシェフたち、おもてなしの心でサービスを行ってきたフロアスタッフやマネージャーなど、私たちのチームの歴史にいたるまで、すべてにストーリーがあります。メニューは、新しい食材、新しいアプローチ、従来の基本に新しいアレンジを加えるなど、あらゆるものにインスピレーションを得て、進化しています。ililiのキッチンで作り出す創造性豊かな料理は、ダイニングテーブルでその複雑な味がゲストの想像力をさらに掻き立てます。
Sandro's Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(993)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • アッパー イースト サイド
本日30回予約が入りました。
Sandro's, a cherished family-run establishment, offers an authentic Roman dining experience. Chef Sandro Fioriti crafts timeless Roman dishes, while his wife Anna and son Sandro Jr. oversee the restaurant's day to day operations. Eschewing flashy decor and modern tunes, Sandro's ambiance transports guests to Italy, with its traditional cuisine and exclusively Italian wine selection, constantly evolving to delight wine enthusiasts.WHEN BOOKING PLEASE NOTE THE SEATING OPTION YOU ARE BOOKING FOR. BAR is for seats at the BAR, and DINING ROOM is for tables in the restaurant. We will do our best to accommodate any seating requests but cannot guarantee accommodation. As a busy establishment with limited space, we kindly ask that large strollers may be turned away to ensure a comfortable dining experience for all our guests.If you have any questions or concerns, please feel free to call us. We appreciate your understanding and cooperation.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Debbie
    ニューヨーク •1​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Last night was our first time at your restaurant. We have friends that love it there so we decided to enjoy Christmas Eve dinner there. Nothing disappointed! The food was delicious, the service was impeccable and the ambiance was perfect Thank you for a wonderful experience We will be back to visit again!!
    詳細を見る
    Il Toscano - Douglaston価格:高い• イタリア料理• ドウグラストン
    4.8
  • ShariVIP
    ニューヨーク •14​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    We love this restaurant and dine here often. The food is delicious, the value is terrific, and the service is always swift and friendly. It is real neighborhood gem. The owner is super nice too.
    詳細を見る
    Bourbon Street価格:高い• ケイジャン料理• ベイサイド
    4.6
  • ElisaVIP
    ニューヨーク •5​件の口コミ
    5.0
    2024年12月21日にご来店
    The food is always amazing, especially the eggplant croquettes and bronzino. The staff are welcoming and very attentive. You can always count on the consistency of the meals. It is a must for foodies.
    詳細を見る
    Il Poeta価格:高い• イタリア料理• フォレスト ヒルズ
    4.9
  • DarcyVIP
    ニューヨーク •59​件の口コミ
    4.0
    2024年12月19日にご来店
    Went there with some family members…Our waiter Angel was the BEST! Fun, friendly, smart and efficient! We had shrimp cocktail that was delicious! Caesar salad, just ok. Porterhouse for two was AMAZING. And the corn brulet was outrageous! The sweet potato fries were tasteless… the owner or manager came over and we mentioned that- he said they were new and tasted it and agreed … but oddly didn’t take that off the bill. Just a suggestion for them for next time … I would definitely return though!
    詳細を見る
    Uncle Jack's Steakhouse - Bayside価格:非常に高い• ステーキハウス• ベイサイド
    4.8
  • LoriVIP
    ニューヨーク •30​件の口コミ
    5.0
    2024年12月15日にご来店
    The food here is always great. I had the lamb and sea (lamb chops and shrimp) which was one of the specials. The lamb was cooked just as I asked (medium) and was a nice portion, along with 5 or 6 shrimp, mashed potatoes and broccoli. I also had the mussels for an appetizer, some of the best I have had. Everyone at our table was too full for dessert. In fact, 3 out of the 5 of us took home leftovers. Nick’s Bistro remains one of our favorite restaurants both for the food and the value, as well as the friendly, attentive wait staff.
    詳細を見る
    Nick's Bistro価格:普通• ギリシャ料理• フォレスト ヒルズ
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ