Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Greenbelt​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(31)

Jôntの写真
4.8
素晴らしい(91)
価格:非常に高い
• フレンチジャパニーズ料理 • Uストリート・コリドー
本日9回予約が入りました。
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
Melinaの写真
4.8
素晴らしい(1383)
価格:高い
• ギリシャ料理 • ノース・ベテスダ
本日46回予約が入りました。
The name Melina is rooted in Greek origin and derives from the Greek word for "honey". "Mel" can be derived from the name Melissa meaning "honey-bee". The restaurant is named after the daughter of Co-Founder Chef Dimitri Moshovitis. “Melina” will honor the strength of the matriarchy in the Greek family. It will lean vegetable-forward with modernized Greek classics from the sea and grilled meats. Greek cuisine is all about freshness and quality of ingredients and that will be on display in a fine casual setting.
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(245)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日21回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Zaytinya - DCの写真
4.7
素晴らしい(19303)
価格:高い
• 地中海料理 • ペンクォーター
本日271回予約が入りました。
有名シェフのJosé Andrésが指揮を務めるZaytinyaは、洗練されたモダンな雰囲気の中、トルコ/ギリシャ/レバノン料理に着想を得た革新的なメッゼ料理を提供しています。取り分けできる小皿料理、創造的なカクテル、ユニークな地中海ワインなどを揃え、DCのトップレストランの1つに数えられています。
Ted's Bulletin - 14th Streetの写真
4.7
素晴らしい(987)
価格:普通
• アメリカ料理 • ローガン ・ サークル
本日29回予約が入りました。
Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are a neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.
Dirty Habit | The Glass Houseの写真
4.4
非常に良い(2233)
価格:普通
• バーラウンジ • ペンクォーター
本日31回予約が入りました。
Dirty Habit(ダーティ・ハビット)は、プロによる手作りカクテルや、斬新なソーシャルプレートメニュー、刺激的なデザイン、ドラマチックな都会のパティオを中心とする鮮やかなソーシャルシーンを提供します。
Cranesの写真
4.7
素晴らしい(300)
価格:高い
• スペイン料理 • ペンクォーター
本日4回予約が入りました。
Explore the intersections of Spanish and Japanese cuisine at Cranes, a restaurant and sake lounge by chef Pepe Moncayo. Chef Pepe’s contemporary dishes spotlight the similarities he has found with the ingredients, techniques and culinary viewpoints of Japan and Spain. From cooking style to ingredient and flavor combinations, his Spanish Kaiseki is a natural cultural and culinary marriage. The design of the 12,000 square foot restaurant space includes a beautifully striking bar, large sake lounge, raised dining area, open kitchen, and private dining room suitable for 30 guests. The sleek, modern, yet approachable space draws on the chef’s Spanish and Japanese influences. Bright polished metals and thoughtfully placed wood elements layer amongst dark textures and dramatic lighting.
Baan Maeの写真
4.8
素晴らしい(59)
価格:高い
• アジア料理 • ショウ
本日16回予約が入りました。
We are a Laotian restaurant in the heart of the neighborhood of Shaw. Baan Mae means Mom's house in Laotian. Chef Seng of Thip Khao and Padaek is serving up dishes reminiscent of her home kitchen and her mother's kitchen. Mom's House Reservation Policy:All reservations are allowed a 15-minute grace period. All parties must be present at the restaurant to be seated. If parties are incomplete by the end of the 15-minute grace period, the reservation may be moved to the waitlist upon the completion of the party.Reservation wait times may be impacted in the case of rain or heat advisory as we will do our best to accommodate patio reservations indoors.Due to our limited seating capacity, all reservations are limited to a maximum of 90-minute seating time and 2 hours for large parties of 5+.Please contact us for for reservations for parties of 5+.
Toscaの写真
4.8
素晴らしい(4509)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日19回予約が入りました。
Ristorante Tosca(リストランテトスカ)は素晴らしいモダンな北イタリア料理を提供しています。Toscaは季節の食材を強調した、トスカーナ料理の偉大な伝統に敬意を払った創造的なアプローチを利用したイタリア料理を提供しています。Toscaはモダンなスタイルと優雅さを兼ね備え、快適かつ親密な空間を作り出しています。
La Chaumiereの写真
4.9
素晴らしい(4798)
価格:高い
• フランス料理 • ジョージタウン
本日46回予約が入りました。
La Chaumiereは、フランスの田舎のインで食事をしている気分にさせてくれます。創業39年のLa Chaumiereでは、エスカルゴ・アン・コキーユ、ブーダン・ブラン、カワカマスのクネル、カスレ、グランマルニエ・スフレなどの伝統的な料理を提供しています。焼きガキ、ヨーロッパソール、ウサギ肉などの季節の食材、魚介類、狩猟肉を現代的にアレンジしたシェフPatrickの特製料理もご堪能ください。La Chaumiereは1978年より、「ベストレストラン100」賞を29回獲得しています!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ