Hampdenのグルメな方や食通におすすめのベストレストラン
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現在地周辺のご予約可能な店舗(12)
本日14回予約が入りました。
Atlas Restaurant Group presents Monarque, a French brasserie located in Baltimore’s Harbor East. Monarque is inspired by the French era of prosperity when culture boomed and extravagance flourished. The cuisine is complemented by a beverage program with over 500 French wine labels and an extensive collection of Cognac and Armagnac.Transporting guests to another time and place while being rooted in the present, Monarque hosts a rotation of acts every weekend, with Baltimore's best jazz musicians, cabaret vocalists, burlesque dancers, and more. Monarque welcomes guests of all ages Tuesday and Wednesday. On Thursday, Friday, and Saturday, the experience is suited for guests 18 years of age and older, and only adults are permitted to dine. When making your weekend reservations, note that parties of 1-5 guests will have two hours to enjoy our cuisine and entertainment, parties of 5-8 will dine for two hours and 30 minutes, and parties of 9 and more can enjoy seating for three hours.
本日3回予約が入りました。
Located on the water in Baltimore's Inner Harbor, our signature restaurant, Apropoe's, offers a fresh take on American comfort food. Enjoy seafood and local favorites in a stylish setting inspired by the 1920's Prohibition, as well as the famous writer Edgar Allan Poe.
本日55回予約が入りました。
ボルチモア美術館(BMA)内に位置するGertrude'sでは、暖かくスタイリッシュな雰囲気の中で地元の食材を用いたチェサピーク料理をジョーン・シールズが提供しています。
シェフ兼オーナーのジョーン・シールズは、ボルチモア生まれで、料理の本の著者であり、テレビの料理番組のホストです。レストランの名前は、子供の頃に料理を教わった祖母のガートルード・クリアリーにちなんだものです。Gertrude'sでは、可能な限り地元の有機食材を用いて、チェサピーク料理や伝統料理の洗練された地域ならではのメニューをランチ、ディナー、ブランチに提供しています。
チェサピーク湾の東海岸の生活にヒントを得たレストランの内装は美しくエレガントで快適です。開放的で風通しの良いダイニングルームは日当たりが良く、床から天井までの窓から美術館の彫刻庭園を望めます。暖かい季節には、噴水やリフレクティング・プールの周りのテラスに追加の座席を用意しています。
本日16回予約が入りました。
Step into our historic building, and you will immediately be greeted by its red-brick walls, exposed beams, and intimate bar space leading to an open and airy dining room and our fantastic back patio set for outdoor dining and conversations around our fire pit (weather permitting!). Sit at the bar to enjoy an artisanal beer or oak-aged bourbon alongside a quick bite of charcuterie meats and cheeses, crispy brussels sprouts, or shark fries. Or venture into the heart of Copper Shark for a leisurely chef-inspired meal created by Chef Matthew Audette. In addition to seasonal masterpieces, you can always count on classic cuisine like our petite filet, soup du jour and pot du creme. Weather permitting, we encourage you to cozy up next to our courtyard fire pit. Sundays we only have Brucnh service
本日25回予約が入りました。
Sotto Sopraは、チャールズストリートのボルティモア・ハーバープレイスから北にわずか数ブロックの場所にある19世紀築の美しい建物内に位置するイタリアンレストランです。Sotto Sopraは農場から直接仕入れる食材を用いたモダンなイタリア料理を専門としており、可能な限り地元から食材を調達しています。ここでは申し分のないリゾット、手作りパスタ、ロースト肉、地元のシーフード、地元の農産物を楽しめます。
新鮮で最高のイタリア料理が含まれるパワーランチをぜひお試しください。フルランチメニューの2コースは20ドル(USD)で提供しています。
Sotto Sopraではランチを月曜~土曜、ディナーを毎晩用意しています。食べて、飲んで、眠り、夢を見る、それがイタリアンです。
本日12回予約が入りました。
For parties of 5 or more, please call us at 410-837-7482. From our very conception, Cypriana has been and will always be committed to providing clean, house-made and authentic Cypriot cuisine. A cuisine that is an amalgamation of the world’s wealthiest cultures. And we consider it a privilege to have started in one of the oldest cities in America. We predicate our image and pride on the familial hang-out environment and refined dishes that you can only get at Cypriana. It is our desire to bring a more traditional approach to full-service dining.