Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

Ho-Ho-Kus​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(23)

St. Eve'sの写真
4.8
素晴らしい(1126)
価格:高い
• アメリカ料理 • ホーホーカス
本日18回予約が入りました。
About St. Eve's, Chef Christianson and our MenuSt. Eve's is one of New Jersey's best BYO restaurants with a dining experience that is both refined and relaxed with quality, care and service that will have you coming back again and again. Chef/Owner Steve Christianson, a Culinary Institute of America graduate, in Hyde Park, NY, is lauded for his kitchen artistry, his passion for perfection and his commitment to serving only the freshest organic, and when possible, locally sourced ingredients. The menu evolves with the season and so each dining experience can be a new culinary adventure! Chef Steve invites you to come in and experience the sum of his service-oriented team's efforts and be sure to say "Hello"... He'll be in the kitchen!
The Saddle River Innの写真
4.9
素晴らしい(3068)
価格:高い
• フランス料理 • サドル・リバー
本日8回予約が入りました。
現代風にアレンジしたクラシックなフランス料理のレストランで、サドル川の土手沿いのロマンチックで素朴な納屋内に位置しています。
Sola Osteriaの写真
4.7
素晴らしい(113)
価格:高い
• イタリア料理 • リッジウッド
本日18回予約が入りました。
SOLA OSTERIAA new beginning. We are thrilled to announce the opening of SOLA OSTERIA, your new go-to Italian restaurant in the heart of Ridgewood, Bergen County, NJ! Nestled at 17 S Broad Street, we bring the authentic taste of Italy right to your doorstep. Indulge in a culinary journey with our freshly updated menu, offering a variety of dishes that speak the true language of Italian cuisine. Mark your calendars and make your reservations. We can’t wait to welcome you to our Italian family.MEET THE CHEFMASSIMO SOLAGet to know me betterCooking is my CREDO, looking for being on top, alwaysI am a professional Chef with more than 40 years of experience in the culinary world, all over many Countries. I am actually based in Manhattan - NY, where I manage my own company. In Italy I have been working in my restaurant for 17 years where I was awarded of my first MICHELIN STAR in 2007. I am really fond of fine dining and high end food.
Ho-Ho-Kus Inn & Tavernの写真
4.5
非常に良い(1481)
価格:普通
• アメリカ料理 • ホーホーカス
本日26回予約が入りました。
地元のランドマークで人々に愛されている食事どころの、歴史があり魅力的なHo-Ho-Kus Inn & Tavern(ホーホークス・イン&タバーン)は、見事に復元された5つのダイニングルームとスタイリッシュなライブラリバーを併設しています。この気取らない雰囲気の宝石のようなレストランは、地元から調達した新鮮な農産物とサステイナブルな食材に重点を置いて、伝統的アメリカ料理の現代的な解釈を提供しています。形式張らないスマートカジュアルなドレスコードなので、高級な雰囲気でもファミリー向けのレストランです。
F1RSTの写真
4.8
素晴らしい(305)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホーソーン
本日7回予約が入りました。
Excited to be opening his "F1RST" restaurant, Award winning Executive Chef/Owner Adam Weiss who is known for his creative mix of unique flavors, textures, and artful presentation will be opening F1RST, an Eclectic American Fine Dining BYOB Restaurant. Focusing on seasonal American Cuisine with a twist, Chef Adam Weiss is bringing his distinctive cooking to Northern New Jersey.Diners will delight in the two uniquely decorated dining rooms that are upscale and trendy with avant garde artwork, subdued lighting, soothing background music, and an intimate fireplace.Our mission is to create a memorable dining experience for all who join us. We look forward to serving you!
Park West Tavernの写真
4.8
素晴らしい(1006)
価格:高い
• アメリカ料理 • リッジウッド
本日26回予約が入りました。
The Park West Tavern is a modern American tavern serving only the finest and freshest ingredients designed to be approachable, relatable, and intriguing menu.
Pop Pasta Supper Clubの写真
4.9
素晴らしい(260)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • パークリッジ
本日5回予約が入りました。
Indulge in an unforgettable culinary journey at our exclusive supper club in Park Ridge, NJ, where the visionary Executive Chef Nicolas Pescatore and his bold, innovative techniques to craft culinary masterpieces. Chef Pescatore creates a dynamic six-course Michelin-style tasting menu that elegantly fuses Italian, Japanese, and American influences. Nicolas's meticulous attention to detail and creative approach, combined with daring fusion of French precision and Southeast Asian flavors, elevate each dish to an extraordinary level. Freshly made pasta, farm-to-table ingredients, and cutting-edge techniques merge in this ever-evolving works of culinary art that change every three weeks. This $85 per person, BYOB dinner promises a captivating and unforgettable dining experience. Join us to witness the seamless collaboration and harmonious artistry of culinary master at work.
Piccolo Bistroの写真
4.5
非常に良い(499)
価格:普通
• イタリア料理 • リッジウッド
本日2回予約が入りました。
リッジウッドの最も新しいイタリアンの飲食店Piccolo Bistro(ピッコロ・ビストロ)は、上質の料理を素晴らしい店内で楽しめます。屋外席も多数用意し、お待ちしています。毎日ランチとディナーの営業で、ドリンク持ち込み可能です。
Varka Fishhouseの写真
4.8
素晴らしい(3035)
価格:高い
• 地中海料理 • ラムジー
本日21回予約が入りました。
Varkaは魚料理を扱う地中海料理のレストランです。ポンド単位で注文できる世界中から取り寄せた魚、特製のギリシャ料理、当店厳選のブラックアンガスステーキを提供しています。
Saviniの写真
4.9
素晴らしい(2967)
価格:高い
• イタリア料理 • アレンデール
本日38回予約が入りました。
Saviniはベルゲンレコードで三つ星「EXCELLENT」を受賞し、(201)マガジンの「ベスト・オブ・ベルゲン」に選ばれた受賞歴のある洗練されたイタリア北部/コンチネンタル・レストランです。植民地時代の家屋を利用したSaviniは、ベルゲン郡の中で最も魅力的なレストランの一つです。かつての美しさを残すSaviniの料理がお客様に喜ばれています。レストランの3つの最も重要なバロメーター:料理、サービス、雰囲気のすべてにおいて優れたレストランです。毎日仕入れる新鮮な魚、自家製パスタ、子牛の肉、鶏肉、ステーキ、チョップなどを使ってイタリア北部/コンチネンタル料理を提供します。ラウンジではコーヒー、食後のドリンク、深夜の音楽を楽しめます。ユニークで個性的な料理とメニューは違いのわかるお客様に喜ばれることでしょう。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ