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Lakewood Ranch​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(8)

Fuego Comida and Tequilaの写真
4.4
非常に良い(499)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • レイクウッド ランチ
本日21回予約が入りました。
At Fuego Comida & Tequila Lounge, every moment you spend with us should be something to remember – something special. From your first exhilarating sip to that savory bite, and every encounter with any of our team throughout, we strive to provide exceptional service, food, drink and memories that keep you coming back.
By Patrik Pettersson at Komposeの写真
4.7
素晴らしい(122)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • サラソタ
本日2回予約が入りました。
Experience a culinary voyage like no other, at Patrik Pettersson's restaurant, tucked away in the refined Kompose Hotel. Celebrated for his innovative fusion of classic flavors and cutting-edge techniques, Chef Patrik Pettersson promises an unforgettable epicurean journey. Immerse yourself in our rotating five and seven-course tasting menus, meticulously crafted to captivate your palate with every bite. With a menu that evolves every three weeks, each visit unveils a fresh symphony of flavors and culinary artistry. Reserve your table now and elevate your dining experience at Sarasota's premier destination for gastronomic excellence.
Indigenousの写真
4.8
素晴らしい(998)
価格:高い
• アメリカ料理 • サラソタ
本日20回予約が入りました。
Opened in 2011, Indigenous has earned a reputation for being an inspirational and educational restaurant. For years, Indigenous has been known as one of America’s top restaurants, renowned for its passion for food, the community, and the planet. Indigenous’ menu of seasonal American cuisine changes progressively throughout the year based on peak ingredient availability. With a focus on sustainable seafood, we work closely with local fisherman, artisans, and farmers to maintain the highest quality. At Indigenous, we are always working our best to create a better food system. Owner Chef Steve Phelps has been a James Beard Foundation Semi Finalist for Best Chef South in 2014 & 2015, an Ambassador for Monterey Bay Aquarium Seafood Watch Blue Ribbon Task Force, and a founding member and Chef for the EDF Coalition for Sustainable Aquaculture.
Michael's On Eastの写真
4.7
素晴らしい(5768)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サラソタ
本日34回予約が入りました。
1987年4月27日にオープンしたMichael’s On Eastレストランは、1940年代の豪華なナイトクラブのような雰囲気が魅力のレストランです。受賞歴のある料理と上質なサービスで、一味違う高級ダイニングを楽しめます。Michael's On Eastは、2009年にレストラン産業のアカデミー賞と言われる全米ニュー・ファイン・ ダイニングの殿堂入りを果たした10軒のレストランのひとつです。また、最近では25回連続受賞となるAAAフォーダイヤモンド・アワードを獲得しました。 ダイニングルームに一歩足を踏み入れると、豪華で見事な内装にすぐに魅了されます。店内のくつろいだ雰囲気、モダンな料理と世界一流のワインセラー、そして比類のないサービスにより、繰り返し足を運びたくなる最高のダイニングをお楽しみください。
Selva Grill Downtown Sarasotaの写真
4.8
素晴らしい(5952)
価格:高い
• ラテン・スペイン料理 • サラソタ
本日61回予約が入りました。
Selvaは、独創的で手の込んだ芸術的な料理を提供しています。 Selvaは世界中から高い評価を得ており、ニューヨーク・タイムズ誌では「サラソータで一番だと思える料理を提供している」、 「どのメニューも試してみる価値あり」と評されました。
Adeline - Sarasotaの写真
4.8
素晴らしい(89)
価格:高い
• アメリカ料理 • サラソタ
本日20回予約が入りました。
The team at Adeline lives every second, of every minute, of every hour, of every day striving to always be moving forward in a better direction. To never stop learning and bettering themselves. To always learn from the past to create a better tomorrow.Drew, who was born in Baltimore, Maryland, made a name for himself working in a number of kitchens in Washington, D.C., including high-ranked restaurants and Michelin-starred establishments. Drew went on to receive the Rising Stars award from StarChefs, being recognized as one of the Top Chefs in Washington DC.The Chef’s Counter is an intimate view into the heart of Adeline.We offer six seats showcasing a front row immersive experience of our chefs. Reserve your seat at the Chefs Counter by booking on "Experiences" Exclusively through Opentable. We offer Lunch 11am- 2pm No reservations.
Tzevaの写真
4.6
素晴らしい(352)
価格:普通
• 地中海料理 • サラソタ
本日10回予約が入りました。
Nestled inside Sarasota, Florida’s boutique hotel, Art Ovation Hotel Autograph Collection, Tzeva features modern, shareable Mediterranean cuisine with Israeli influences from Executive Chef Ken Shiro Lumpkin. Full of bright colors and global spices, Tzeva’s dishes are inspired by local art and seasonal ingredients with a focus on health-conscious options, including fresh vegetables, local fish, and lean meats that pair with Tzeva’s rare Mediterranean wines and exotic-tasting cocktails.
La Dolce Vita Authentic Italian Cuisineの写真
4.9
素晴らしい(385)
価格:高い
• イタリア料理 • サラソタ
本日16回予約が入りました。
For Valentine’s Day, we are offering a special prix-fixe menu at $95 per person. You can see the menu in the appropriate section.We welcome our guests to an authentic Italian restaurant: here we offer traditional cuisine, with a modern take on northern and southern Italian recipes. Mauro, the chef, and his wife Tina, have an huge amount of experience behind them.Mauro is from Naples, Tina was born in a little sicilian town near by Enna.He began to learn everything about the southern cuisine by his experience in Naples since he was a child, from “Polipetti alla Luciana” to “Paccheri ai frutti di mare”. Furthermore he moved in Milan and he had the chance to learn the northern cuisine, from “Risotto ai funghi porcini” to “Polenta grigliata”, one of his favourite specialties!From an ancient sicilian tradition, Tina learnt everything about the desserts by her grandmother and her mother, from “Millefoglie” to “Cannoli cake”.We hope you enjoyed reading about us.

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